reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

prija trivagin ma jeden szczep bakterii więcej od provagu. jest to suplement diety a nie lek, szukałam kiedyś na stronach ministerstwa zdrowia informacji o dopuszczeniu go do stosowania u kobiet w ciąży a znalazłam tylko dla lacibios femina. jest on jednak dopuszczany do stosowania u kobiet w ciąży przez lekarzy bo jest suplementem, nie leczy tylko wspomaga występowanie odpowiedniej flory bakteryjnej, na jedne kobiety działa to, na drugie coś innego, jeśli bardzo się obawiasz to zapytaj lekarza ale raczej nie powinnaś mieć z tym problemów.

reklama
Cześć

Na forum cisza i spokój :) W taką piękną pogodę nie chce się siedzieć przed komputerem... ja niestety muszę, już od rana z małymi przerwami. Oczywiście to dlatego że piszę magisterkę, są tu jakieś towarzyszki tej niedoli? :-(, Juchu, Agnieszka, wy też???
Jutro dzień spodziewanej miesiączki u mnie... nie czuję się ani okresowo ani ciążowo... ciekawe co będzie
Jutro rano idę też na test rekrutacyjny do pracy tym razem w wojewódzkim urzędzie pracy :eek: hmmm muszę się jeszcze nauczyć czegoś o PO KL... jak już ma być ta @ to lepiej nie rano :wściekła/y:

prija0 ja bym brała ten provag bez obaw, sama też się nim często raczę, chociaż w ciąży nie jestem ale chyba wiele kobiet w ciąży stosuje takie probiotyki, nie wiem czy one mogą w jakikolwiek sposób zaszkodzić skoro mają na celu poprawę naturalnej flory bakteryjnej :-) właśnie w ciąży bardzo ważna jest profilaktyka zakażeń grzybicznych i bakteryjnych

życzę wszystkim pięknego dnia, życzenie banalne bo chyba w całej Polsce świeci słonko więc duże prawdopodobieństwo że dzień jest udany :-D:cool:

Anilek, „30” piękny wiek :tak: gratuluję:-)

Debora, i jak po wizycie? Wszystko dobrze?

Loi, a Ty już w domu? Jak się czujesz?

Edyta, oby nie tylko jutro , ale już przez najbliższe 9 m-cy @ nie przyszła :tak::happy: i powodzenia na rozmowie w sprawie pracy!

A pogoda rewelacyjna, ale oczywiście na weekend w zachodniopomorskim ochłodzenie zapowiadają…:wściekła/y:mam nadzieję, że tym razem prognozy się nie sprawdzą:sorry:

Agnieszkaala ja stosowałam w ciąży z Alą maść cynkową:) Ale malutko.

Katherinne histero mam ustawione na 25.04, rozmawiałam z babką, mam dzwonić 23.04 żeby dowiedzieć się czy sprzęt naprawiony;-) Jeśli tak to mi zrobią:)
Ja wczoraj wypociłam sie trochę na siłowni i fitnesie (byłam tylko 2 godziny a wcześniej chodziłam na 3 zajęcia pod rząd + step albo bieżnia pół godzinki). No ale jak piszesz - kondycja już nie ta :no: Od paru dni nie jjem słodyczy i po 17:00 nic chyba że jabłko - no i prawie kilogram na minusie:-)
Madziu a kiedy masz następne USG???

Jestem w domu, od wczoraj.
Fizycznie czuję się raczej dobrze, ale głównie leżę.
Psychicznie TO KOSZMAR! potworne sny i mysli, nad którymi nie umiem zapanować.
Jutro o 13 mam prenatalne, oby wszystko było dobrze!

reklama
Kiedy tylko chcę się uspokoić, dostaję dobre info od lekarza, za dwa dni wszystko coś trafia! Psychicznie nie wyrabiam...!

Loi to już 12 tydzień (rany jak ten czas leci!!!) i teraz już MUSI być dobrze. Wiem że jest Ci ciężko ale pozytywne myśli to to czego teraz najbardziej potrzebujesz:-) Hello uśmiecham się wirtualnie do Ciebie:-D:-D:-D:-):-)

Do góry