Magda piękna kropeczkaJGartuluje:*
Loi rzeczywiście lekarka wspaniała. Mój gin teżempatyczny,ale nie aż tak.
Emka super, że z maluszkiem ok. a jest coś takiego jakcesarka na życzenie,ale to zależy od lekarza. Gadałam z dziewczyną jak byłam wszpitalu to mówiła, że umawiała się z lekarzem (nie moim) na cesarkę nażyczenie, płaciła 3000zł. W zaświadczeniu do cesarki miała napisane niski prógbólu i musieli jej zrobić.
As zdrówka dla Was!! Jelitówka to straszne cholerstwo.
Matita Tule Cię mocno!!!
Nisiao szczerze mówiąc ja się nie znam na upławach. Mamnadzieje, że to nic groźnego.
Enya my też nie jedziemy w tym roku na wakacje więc łącze się z Tobą. Wieczny brak kasy. trzymam kciuki, żeby jednak niczego nie odwołali i wizyta odbyła się planowo.
Mnie coś przeziębienie złapało. gardło boli, głowa boli. Mam nadzieje, że uda się wyleczyc domowymi sposobami.
Byłam dzisiaj na zakupach i znalazłam sobie spodnie ciążowe. Poprostu boskie, ale wystraszyłam się i nie kupiłam. Boje się, że zapesze, a nie są mi narazie potrzebne bo brzucha jeszcze niemam. Teraz troche żałuje, bo jak później ich nie będzie to będe sobie pluła w brode, że nie kupiłam. Ale M się śmieje, że Ali spodnie są do wymiany bo za duże więc akurat będzie okazaja kupić te spodnie bo to w tym samym sklepie (h&m).
U Nas piękna wiosna, większość dni spędzmy na podwórku.
Mam pytania 3:
1. Czy można w ciązy brać witamine B complex? ,Bo mam mase pryszczy i zajady mi się robią i czytałam, że pomaga witamina B.
2. Kiedy poczułyście pierwszy raz ruchy? Bo mój gin powiedział, że do wizyty(a będzie to skończony 17 tydzień) już powinnam czuć i mam datę zapisać. Z Alą czułam ruchy chyba w 18 tygodniu i wtedy mi gin mówił,że jak na pierwszą ciąże to wczęśnie.
3. czy można używać w ciąży sudocremu na pryszcze?