reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc
dawno sie nie odzywałam bo miałam mało czasu
Młody był chory, ja chora a w pracy zapierdziel ( w pracy nie wchodze na forum).....
Pleni moze Ty mi pomożesz.... od 18 dnia cyklu mam plamienia, czerwone .............. co to???? niby pierwsza @ po zabiegu szybko, teraz mnie plamienia napadły :no:

Ostatnia edycja:
reklama
mamusia synka , wyczytałam w necie : plamnienie okołoowulacyjne , zapalenie przydatków , mięśniaki, torbiele, polipy ... jest dużo różnych przyczyn . wizyta u gin , usg - nic lepszego nie doradzą . Może poziom jakiegoś hormonu jest zaburzony...

mamusia synka tak jak pisała czarna, mogę dorzucić infekcje, choroby tarczycy, zapalenie błony śluzowej macicy i szyjki, ale może być to też jednorazowe wahnięcie hormonalne związane z niedoborem estrogenów w okolicy owulacji i niedoborze progesteronu w drugiej fazie, czasem bywają takie dziwne cykle po #, organizm potem wraca na właściwe tory gdy już hormony się uregulują. czy miałaś już kiedykolwiek plamienia w cyklu?

anilek gratuluję 30 :-) i za wizytę &&&&

m-s gratulacje @, to kolejny krok do przodu :-)

agnieszkaala tak jak pisała mysiak - można, nawet patrząc na skład suplementów ciażowych typu femibion czy pregna plus (przeszłam na to z femibionu bo ma wit D3) - głównie witaminy z grupy B plus dodatki.

nisiao na jakim jesteś etapie leczenia? dostajesz progesteron w drugiej fazie cyklu? kiedy masz wizytę u gin?plamienie może być jako element PCOS, niedomogi lutealnej, zaburzeń hormonalnych.

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Mam pytanie. Do tej pory brałam Trivagin na florę bakteryjną pochwy, ale teraz babka w aptece dała mi Provag. W ulotce pisze, że w ciąży po konsultacji z lekarzem, ale wiem, że w ulotkach często takie rzeczy piszą. Czy mogę go brać? Wolę się upewnić.

reklama
Do góry