F
fogia
Gość
Witajcie dziewczynki. Booooosssszzzzze jak mi jest ciepło na sercu, jak dobrze, że są na świecie ludzie, którzy się martwią O Ciebie. Człowiek czuje się wtedy taki dowartościowany, ważny. Dziękuje Wam. BBBBbaaaaaaardzow Wam dziękuję. My już po wielkim/małym malowaniu, pozostało teraz tylko ogromne sprzątanie. Ku mojemu zaskoczeniu mąż postarał się jak nigdy. Zawsze jak trzeba było coś zrobić w domu to były awantury, pretensje, teksty "nawymyślasz, a ja to muszę robić" i robienie wszystkiego byle jak bo ani umiejętności ani chęci nie było. A tym razem wszystko zrobione jak trzeba i bez dyskusji. Nawet mi ciutkę w sprzątaniu pomaga. W ciężkim szoku jestem. Poza tym nadal na tapecie sprawa drugiego dziecka. Oznajmił mi ostatnio, że to będzie Gabrysia. Słodkie prawda? Pewnie bym się zgodziła na starania ale zaufania do niego nadal brak. No i wykurować się muszę. Niestety USG nadal nie zrobione ponieważ jest nadal nieczynne. Dziś znowu miałam jeden z mniejszych ataków bólu ale moja Mama-Czarownica potrzymała ręce gdzie trzeba i przeszło. Mimo to jeżeli do przyszłego tyg. nie uda mi się zrobić USG na państwo to pójdę prywatnie.
jm moja kochana dobra ciepła duszyczko :-)
aniu nie przejmuj się tym egzaminem, za pierwszym razem rzadko się zdaje. Zdrówka Ci dużo życzę. Buziaczki Ci przesyłam.
ewulko cieszę się, że u Ciebie lepiej. Nie martw się tymi bólami to tylko powiększająca się macica. Wszystkiego dobrego Ci życzę.
ena dobrze, że trafiłaś do naszego grona. Tutaj, razem jest łatwiej. Wiesz, ja też słyszałam opinię, że opryszczka (taka na ustach) może być przyczyną poronienia. Nie wiem ile w tym prawdy bo nie była to opinia lekarza.
Antil ja się o Ciebie martwiłam, a ty się urlopowałaś.;-)
Ika_s wracaj do nas!!!!
Gabi tak mi przykro z powodu Twojego synia. Wyobrażam sobie jak bardzo się musisz denerwować. Trzymajcie się oboje bardzo mocno, cieplutko Was pozdrawiam. Myślę o Was. Wszystko będzie dobrze.
AMK jak dobrze, że wszystko dobrze się skończyło. Ściskam Cię mmmoooocccnnnnnnoooo!
cfcgirl przyjemnie owocnych starań
muffy nie wiedziałam, że lekarze każą odczekiwać po poronieniu tyle miesięcy tylko ze względu na psychikę kobiety. Byłam pewna, że jest to też niezbędne dla jej i kolejnego dziecka zdrowia. Jestem w totalnym szoku.
jm moja kochana dobra ciepła duszyczko :-)
aniu nie przejmuj się tym egzaminem, za pierwszym razem rzadko się zdaje. Zdrówka Ci dużo życzę. Buziaczki Ci przesyłam.
ewulko cieszę się, że u Ciebie lepiej. Nie martw się tymi bólami to tylko powiększająca się macica. Wszystkiego dobrego Ci życzę.
ena dobrze, że trafiłaś do naszego grona. Tutaj, razem jest łatwiej. Wiesz, ja też słyszałam opinię, że opryszczka (taka na ustach) może być przyczyną poronienia. Nie wiem ile w tym prawdy bo nie była to opinia lekarza.
Antil ja się o Ciebie martwiłam, a ty się urlopowałaś.;-)
Ika_s wracaj do nas!!!!
Gabi tak mi przykro z powodu Twojego synia. Wyobrażam sobie jak bardzo się musisz denerwować. Trzymajcie się oboje bardzo mocno, cieplutko Was pozdrawiam. Myślę o Was. Wszystko będzie dobrze.
AMK jak dobrze, że wszystko dobrze się skończyło. Ściskam Cię mmmoooocccnnnnnnoooo!
cfcgirl przyjemnie owocnych starań
muffy nie wiedziałam, że lekarze każą odczekiwać po poronieniu tyle miesięcy tylko ze względu na psychikę kobiety. Byłam pewna, że jest to też niezbędne dla jej i kolejnego dziecka zdrowia. Jestem w totalnym szoku.