cześć Dzieweczki;-)
muszę sobie zrobić chwilę przerwy,bo cyferki skaczą mi przed oczami,a nie chciałabym się pomylić;-)
fogia - mówiłam,że wszystko jest ok i bardzo się cieszę,że gin potwierdził moją wersję...zapalenie szybko minie;-) a ćwiczenia oddechowe poprawiają nastrój i pracę serca
anna_ajra - wszystkiego naj naj z okazji rocznicy;-) samych tylko szczęśliwych chwil i niech troski omijają Was szerokim łukiem...
szczerze,to dawno nie miałam okresu,który by trwał tylko 3 dni...zawsze mam bite 7 dni:-(
tolka23 - ja się wybrałam do wąwozu homole i jak trzeba było wyjść na "wysoką",to zostałam podziwiać widoki pod drzewkiem;-) muszę poprawić kondycję
obowiązkowo
Gabi - znowu pochłonięta obowiązkami i nie ma dla nas czasu...;-) babolek pierwsza klasa;-)
a ja...jak już pisałam - kolorowy zawrót głowy...
dzisiaj moje postanowienie o późniejszym staraniu się o fasolkę jeszcze bardziej się umocniło...rozmawiałam dzisiaj ze swoim sensei'em...i chyba wracam na salę...mistrzem świata nie będę,ale...już sama nie wiem co mam zrobić...gin mi odradzał,że to zbyt duże obciążenie dla organizmu,a latka już nie te...:dull: