reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ktr, gratulacje!!!!!!:-):-):-) to jeszcze jutro do kompleciku na pewno u agnieszkaala będą II kreseczki:tak::tak::tak::tak:

mysiak, super, że wszystko jest ok!!! chłopaki fajne są;-)

hona, ogromne gratulacje!!! ucałuj od nas swój mały wielki CUD:-)

Ktr, Matita obyście miały racje:)
Ktr moje ogromne gratulacje:)))))))życze zdrowych i spokojnych 8 miesięcy!!
Matita co słychać?
Mysiak super, że maluszek zdrowy:) i trzymam kciuki za chłopczyka, będziesz miała wtedy parke:) poprosze dwa nalesniczki tak na smaczka;) uwielbiam,ale mi nie dobre wychodzą.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dzięki, ale ja na razie powstrzymuje radość. Test zrobiony dzień wcześniej, ale mam nadzieję, że się nie pomylił.
Nie wiem teraz sama co zrobić... czy już iść do gin. czy poczekać i iść po świętach...

agnieszkaala - trzymam jutro kciuki :)

KTR - gratuluję!
Agnieszkaala i Marta - a WY? Coś czuję , że coś będzie :)

Izka, gratuluje rzyganka :) Mnie tylko mdli, głównie wieczorem, ale rzyganka nie było. Izka to też w piatek idziesz na serduszko? Ja się tak strasznie boję, za każdym razem będę umierać ze strachu czy serduszko bije. Żeby chociaż jedno było.

Zamiast sie cieszyć świętami jakiś podły mam nastrój. Tak pisałam Wam niedawno, że świeta, że z rodziną, że tak fajnie. A teraz wszystkie skrzydła mi opadły.

Ktr - po cichutku gratuluję

Mysiak - ojj jak ja bym zjadła naleśniczka...

Malgonia - na razie na pewno będziesz się stresować każdą wizytą ale jak już się pojawią ruchy, to będziesz dużo spokojniejsza. ja na początku ciąży nie patrzyłam na wizytach na monitor dopóki mi lekarz nie powiedział że serduszko bije. on się ze mnie podśmiewywał że boję się że moje patrzenie zapeszy itd. a ja po prostu po pierwszym poronieniu długo nie mogłam się pozbyć z głowy obrazu nie ruszającego się dzieciątka na USG. postaraj się nie denerwować bo na pewno wszystko będzie dobrze!!!

Ktr mi gin kazała w razie ciąży przyjść w 7-8 tygodniu wtedy będzie już ładnie widać serduszko. Pozytywnie test bardzo rzadko się myli.
Izka, Małgonia trzymam mocno kciuki za wizyty!!!!! będe dobrze!!!
Małgonia wiadomo, że mamy po poronieniu będą się bały. Ja też mam już stracha mimo,że jeszcz eprzecież ciąża jest niepotwierdzona.

ktr gratulacje :-) oby wszystko dobrze się skończyło :tak: mnie po teście lekarz odesłał na wizytę za 3 tygodnie bo pęcherzyka nie znalazł, izki nawet nie badał, ciężko coś doradzić chociaż te dziewczyny co biorą dupka musza być u gina po receptę jak tylko test będzie pozytywny.

izka no to już zaczęłaś ;-) mnie dziś po śniadaniu takie coś jakby zgaga ale nie do końca, a potem muliło mnie do 13..

mysiaczku ja też zaraz biorę się za naleśniki ale ze szpinakiem :-)

bett wiem, że o mnie myślisz, ja o Tobie też pamiętam, czekam aż troszkę bardziej do nas 'wrócisz' ;-)

reklama
no właśnie Plenitude.... zastanawiam się czy np. zapobiegawczo nie powinnam brać Dupka. I w pierwszej i drugiej ciąży brałam Dupka, bo miałam krwiaki. Boje się, że teraz też będą :-(
Mam bezpłatne wizyty w ramach abonamentu z pracy więc może jednak się wybiorę, najwyżej mnie odeśle za 2-3 tygodnie.

Do góry