reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Izka - gratuluję pawika ;-)

Hona - mega wiekie gratulacje!!! dużo zdrówka dla Ciebie i Alanka!!! najważniejsze że się dobrze skończyło a o porodzie szybko zapomnisz

Plenitude - myślę o Tobie często i wierzę że będzie wszystko dobrze!!!!!

Karolu - kochana ja wiem ,że o mnie pamiętasz nie gniewaj się bo tego nie zniosę :D
no w marcu odstawiam leki pomału i jak już odstawię to wtedy działamy także nie wiem jeszcze dokładnie kiedy.
Hona - gratulacje !!!!! super super super :)

Hona przede wszystkim dla Ciebie oooogroooomne gratulasy jak stąd do nieba!!!!super duży chłopczyk, ważne że zdrowiutki...bóle jak to bóle, niedługo przejda a pojawią sie nowe problemiki /;-)oby nie/...także trzymaj się dzielnie. ja cesarkę wspominam wspaniale, o wiele bardziej wolę cc niż poród siłami natury...brrr

Małgoniu kurcze ale się to Ciebie trzyma...odpoczywaj i nie obojętniej...wszystko musi być dobrze....myśl pozytywnie!!!

Chyba coś jeszcze komuś miałam odpisać i zapomniałam:dry: Milego dzionka!!!

Nisiao, Neta w nocy był seks więc myślałam, że dzisiaj @ przylezie,ale narazie cisza. Po seksie przeważnie mi się przyśpiesza lub przychodzi @. Jak do wieczora nie dostanę to rano robie test i oczywiście Wam pisze natychmiast:)
Hona ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!! Szybko zapomnisz o strasznym porodzie. Widok maluszka rekompensuje wszyskie bóle i cierpienia. Ja dziękuje Bogu za cesarkę. Strasznie się omęczyłam przy skurczach przy poronieniu, cesarka przy tym to pikuś. Całuski dla Alanka i Mamusi!!! co do zdjęć wchodzisz zaawansowana edycja i jest tam zarządzaj plikami wchodzisz tam i dodajesz zdjecie, wysyłasz i wychodzisz z tego okienka i dajesz zatwierdz odpowiedz tylko przeważnie przyd wrzuceniem należy zmniejszyć fote.
Izka gratuluje żyganka:D Oby tak dalej;)
Kwiatuszku ooj mój Kochany Nowy Sącz. Wybieram się tam na święta do rodziców:)

reklama
Do góry