reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ktr to tak po cichu... gratuluję!!! ja bym poszła do lekarza, da Ci coś na podtrzymanie i będziesz spokojniejsza

mysiak noo jak będzie parka to super, ważne że dzieć zdrowiutki!!

agnieszkaala coś czuję, że będą piękne dwie kreseczki:-)

Malgonia, Pleni mam nadzieję, że to było ciążowe rzyganko, bo jest nadzieją, że dzieciątko się rozwija.. jak nie mam żadnych objawów to panikuję. W piątek o 15 mam wizytę, a już się boję, na dodatek męczy mnie straszne przeziębienie i mam nadzieję, że to nie zagrozi maluszkowi..

reklama
ktr jeśli go brałaś to zmienia postać rzeczy, masz wizyty w ramach abonamentu to bez problemu szybko się dostaniesz, ostatecznie lekarz zdecyduje co dalej, lepiej gdy będziesz i Cię najwyżej odeśle niż nie iść wcale i żyć w niepewności i z setką pytań.

izka sama mam problemy by trzeźwo teraz myśleć i nie chcę się niczym nakręcać - objawy jakiekolwiek a najlepiej pawiki uspokajają, ale pamiętaj kochana, że nie są zbyt dobrym wskaźnikiem kondycji ciąży. można mieć wszystkie objawy i niestety nie donosić, a można nie mieć żadnych i szczęśliwie urodzić. nie ma tu żadnych reguł ani zasad, tylko usg mówi coś konkretnego. dlatego cierpliwie poczekaj na piątek na wizytę u lekarza, sprawa będzie jasna i wszystko będzie dobrze, zobaczysz. nie martw się, ja tak samo jestem spanikowana przed wtorkiem i ciężko mi czasem przemówić sobie do rozumu :-D a mnie znowu muli..:-p

mysiaczku bardzo się cieszę, że wizyta udana, oby to był chłopczyk, będzie weselej :-) nie zamartwiaj się już tak, zobaczysz, że wszystko dobrze się skończy :tak:

Ostatnia edycja:
Hona gratulacje:)))))))

Buziaki i pozdrowionka dziewczyny:) Jak wróce do żywych to częściej będę pisać. Póki co trzymam za wszystkie kciuki,za staranka,za fasolki:))

ktr gratulacje !!! cieszę się strasznie, że to już ... u niedoszłej marcówki :) U mnie jeszcze nawet prób nie było, cały czas mam problem z okresem :( Ale tymczasowo zajmuję się ... ślubem. Trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko poszło jak z płatka :)

kobietka22, wieczorek całkiem przyjemny. Czytam "Witaj na świecie maleńka" Fannie Flag. Książka i autorka rewelacyjna. Wbrew pozorom nie o narodzinach córeczki (chociaż poprosiłam w bibliotece coś w temacie macierzyńskim;-), przynajmniej do 391 strony nic na ten temat nie ma... ale polecam !!!! miłość, samotność, zagubienie, walka o przeżycie, dobro.... można się pośmiać do siebie, wzruszyć i dojrzeć co życiu liczy się najbardziej:tak:
teraz zrobiłam przerwę na bb, a kilka dni mnie nie było bo tak mnie ta książka wciągnęła, że czytam w każdej wolnej chwili :-)

reklama
Dziewczyny, z Waszych wypowiedzi wnioskuję, że badania na zespół antyfosfolipidowy powinno się robić w krótkim czasie po #, czy faktycznie? bo w necie nie znalazłam tego typu info...? tylko to, że w odstępie nie większym niż 12 tyg.
Będę wdzięczna za Waszą wiedzę popartą doświadczeniem, bo w czwartek idę do lekarza po skierowania i chciałabym wiedzieć coś więcej o tym co on do mnie mówi...:eek: o jakie skierowania oprócz zespołu antyfosfo i genetycznych pytać na początku tej drogi?

Do góry