reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

agnieszkaala a może jeszcze za wcześnie na test, jak @ wredna nie przyjdzie to spróbuj jeszcze jeden, a nóz widelec się uda :) w każdym razie trzymam mocno kciukasy &&&&&&

kasia Ty się może lepiej nie nadwyrężaj, kobiecie w ciąży należy się odpoczynek a nie bieganie :p

reklama
Pleni cieszę się,że jest dobrze :) Ja swojego cyklu nie liczę,bo byliśmy chorzy i z boboseksu nici. I tak wiem,że często z odpuszczonych cykli coś wychodzi, ale mój Te musiałaby mieć mega mocne plemniki,żeby wyszła Fasolka, a pali i ma stresową pracę, więc wątpię.

Agnieszkaala tak jak pisałam już wcześniej u mnie też pewnie nie byłoby drugiej kreski gdybym robiła test w dniu spodziewanej miesiączki skoro po ponad tygodniu była blada druga kreska. Brzuch mnie bolał jak na @ zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży. Trzymam kciuki za Ciebie :)

Agnieszkaala tak jak pisałam już wcześniej u mnie też pewnie nie byłoby drugiej kreski gdybym robiła test w dniu spodziewanej miesiączki skoro po ponad tygodniu była blada druga kreska. Brzuch mnie bolał jak na @ zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży. Trzymam kciuki za Ciebie :)

Obyś miała racje:) Dzięki:) ja w pierwszej i drugiej ciąży test robiłam zazwyczaj 3,4 dni po spodziewanej @ i już były piękne grube krechy.

kasia Ty mi tu więcej odpoczywaj bo ochrzantos zbierzesz ;-) to prawda, że As super rzeczy robi, ja planuję sobie szalik taki gruby i treściwy zrobić, niedrapiący - ale druty trzeba kupić, odpowiedniego materiału poszukać, mam w planach i w przyszłym tygodniu się za to zabiorę, poszukam na necie trochę info, przypomnę sobie co się z drutami w ogóle robi :-D bo już nie pamiętam:eek:

magda mimo wszystko trzymam :tak:

agnieszkaala jak nie dostaniesz @ to zrób jeszcze jeden test, to Ty pisałaś, że chciałaś najczulszy w aptece i dostałaś 25? najczulszy to on nie jest, najczulsza jest 10 (allegro) i 20 (w niektórych aptekach), ja mam 20. w aptekach nawet czasem nie wiedzą gdzie szukać tego oznaczenia czułości, jednej farmaceutce musiałam pokazać bo nawet nie potrafiła tego odnaleźć..

Nigdy tak dokładnie nie wiadomo kiedy była owu (no chyba że się ma monitoring) i nie wiadomo kiedy doszło do zagnieżdżenia więc test też może raz już coś wykazać a innym razem nic. Ja mam zwykle owu ok 17 dc więc dość późno. Jak przez weekend nie przyjdzie wredna @ to powtórz test. Ja mam nadzieję, że za dwa tyg dostanę @ i od stycznia zacznę myśleć o staraniach.

Witajcie piątkowo
Karola- wypełniłam chyba właśnie tę deklarację drugi raz tym razem wszystko prawidłowo myślę ,że już powinno być ok tak mi przynajmniej powiedzieli w przychodni....
Agnieszko - czasem owulacja jest później i dlatego test nie wychodzi , mnie bolało zawsze wszystko na @ i w ciąży też tak było bolały mnie piersi i brzuch jak na @ ,a test dopiero chyba trzeci wyszedł pozytywny tak więc głowa do góry puki nie ma @ jest nadzieja , no i właśnie u mnie cisza ani mnie nie bolą piersi ,ani brzuch ,a dziś powinnam mieć @ mój mąż mnie dopadł blisko dni płodnych bo pomyliłam się w obliczeniach i teraz uszami przekładam jak zawsze to już u nas norma takie akcje :-D:-D:-D

reklama
Plenitude to ja jakoś trafiłam raz na wizytę, że było akurat:-). To jeszcze jak CLO brałam. I przy CLO to pamiętam, że czułam ból jajnika wyraźnie aż za bardzo. Bez tego nie miałam raczej odczuwalnych owu.

Faktycznie w aptekach są słabo zorientowani w czułości testów i rzadko się spotyka, żeby mieli inne niż 25.

Do góry