karola1388
Poprostu żyj...
izka,a wiesz co jest najsmieszniejsze? jak ja bylam w ciazy i musialam wciaz lezec to pozniej jak gin mi pozwolil juz chodzic na spacery takie krotkie itp to ja i tak sie balam jedyne co to po domu troche wedrowalam.i on sie na wizycie kiedys mnie pyta czy chodze,a ja do niego" tak na balkon i z powrotem" to powiedzial,ze nie dobrze jest tez jak sie za duzo lezy no i badz tu czlowieku madry...agnieszkaala...hm...a na kiedy masz termin @?? nie na dzis?kasia zazdroszcze talentu do pieczenia ciast.kobietko to jak przychodnia przesle do nfz to juz powinno sie wyjasnic.wszystkiego czlowiek musi pilnowac......matita moje motto brzmi" nic nie dzieje sie bez przyczyny" wierze w przeznaczenie i w to,ze kazdy ma tam na gorze swoja ksiege w ktorej sa daty i godziny danych wydarzen...bardzo sie ciesze,ze jest juz w miare lepiej.swieta moze nie beda jakies super,ale mysle,ze lepiej,ze spedzacie je z rodzinna niz sami w czterech scianach myslac o tym co was spotkalo.a to,ze wogole myslisz o psychologu to juz pol sukcesu.malgonia&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.katka wy piszecie,ze mala po mnie.gdzie wy to widzicie??? u nas kazdy mowi,ze po mezu.nawet lekarze....tekla23 przytulam cie kochana...:-(...
a ja dzis znowu postawilam kolejna torbe z malej rzeczami,ktore sa juz za male.kurde ona tak szybko rosnie,ze szok.w niektorych ciuszkach to ani razu nie byla...ajjj mordka mała.prosze oto kolejna fota małej pucki:-).mam nadzieje,ze nie przeszkadza wam,ze czesto wam ja pokazuje???? ale poniekad dzieki wam ja mam,bo nie chcialam wtedy jechac do szpitala...przekrsliłam ja...:-(...
kłaczku,zjola co u was? liljanko jak twoja niunia???
a ja dzis znowu postawilam kolejna torbe z malej rzeczami,ktore sa juz za male.kurde ona tak szybko rosnie,ze szok.w niektorych ciuszkach to ani razu nie byla...ajjj mordka mała.prosze oto kolejna fota małej pucki:-).mam nadzieje,ze nie przeszkadza wam,ze czesto wam ja pokazuje???? ale poniekad dzieki wam ja mam,bo nie chcialam wtedy jechac do szpitala...przekrsliłam ja...:-(...
kłaczku,zjola co u was? liljanko jak twoja niunia???