reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczyny:-)

wiem, ze to troche offtopic, ale czuje sie troche lepiej i chce sie z Wami tym podzielic:tak: wczoraj bylismy z mezem w kinie na "atlasie chmur", bardzo poruszyl mnie ten film, jego ogolne przeslanie jest takie, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny, wszystko ma swoj sens a co wiecej czyny nasze i innych, nasze zycia maja wplyw na przyszlosc i na zycie innych:tak: bylismy tez na zakupach swiatecznych, kupilismy juz czesc prezentow, troche ich mamy, bo spedzamy swieta i u mojej rodziny, i u tesciow; troche sie wahalam, ale... jednak nie wyobrazam sobie innych swiat. zalaczam Wam zdjecia mojego parapetu:tak: z racji, ze juz 20 wyjezdzamy do rodziny to choinki nie stroimy, ale jest poisencja i aniolek oczywiscie:tak: dodatkowo zakwitly mi stroczyki - czwarty raz w tym roku:tak:
DSC_0019.jpgDSC_0009.jpgDSC_0017.jpg

Jesli chodzi o prace i zwolnienie itd to podjelam pewne decyzje. W piatek za tydzien ide do gina na NFZ - nie jest to moj lekarz, ale tez podobno niezly, a ze na NFZ to moze uda mi sie wyciagnac od niego jakies skierowanie na badania, bo taki okres, ze nie mam za bardzo kasy aby robic wszystko prywatnie no i poprosze go o 2 tygodnie zwolnienia jeszcze, bo nie chce przed swietami wracac do pracy, ale 2 stycznia melduje sie rano w biurze i co ma byc to bedzie. O wizycie u psychologa mysle, ale jeszcze sie nie zdecydowalam...
Mam jeszcze do Was pytanie, chcialabym aby maz zrobil wymaz i badanie nasienia, do jakiego lekarza on powinien sie zglosic?:-) czy mozna to robic tylko prywatnie? czy NFZ tez?

caluje Was mocno, dziekuje za cieple slowa
czytam caly czas i trzymam kciuki za testujace i za zafasolkowane oczywiscie:tak::tak:

angel, jak sie masz??

reklama
dziękuje Kochane:* Jak nie będzie @ do poniedziałku to kupie kolejny test i wtedy zrobie. Ja miałam owulacje (chyba!!!) gdzieś 23,24 listopada. Mnie jedynie podbrzusze bardzo mocno boli i czuje mokrość od 2 dni, ciągle latam do wc myśląć, że @ przylazła, a tu taki biały rzadki śluz.
Ja w wekend sama, moja Alusia pojechała do dziadków,my za 2 tyg dojedziemy do Niej i zostaniemy na święta, a M w delegacji i niewiem kiedy wróci, pewnie koło niedzieli,poniedziałku. Więc chata wolna i nie wiem co ja z wolnym czasem zrobie:D od 3 lat nie byłam nigdy sama w domu przez taki długi okres czasu. wziełam się za sprząranie.

Ktr,Kobietka
Kochane za Was trzymam kciuki za 2 krechy!!!!
Matita super, że humorek już lepszy. Ja też już większość prezentów pokupiłam. Został mi tylko teściu, szwagier i szwagra synek. My w tym roku do mojego rodzinnego miasta ajde to niestety musiałam mase prezentów pokupować bo mam mnóstwo dzieci dlatego w tym roku symbolicznie,bo kasy mało. A parapet piękny!
Loi jak wyszły badania?

Cześć Dziewczyny! Ja zaraz lece do lekarza. Od rana nerwowa jestem. A teraz to już w ogóle. Zmykam się szykować dalej. Kciuki zaciśnięte?

Hej dziewczynki,

U nas tez śniegu sypło, więc dziś jadę do moich dziewczynek trochę ogarnąc, bo juz miesiąc tam njie byłam - nie jezdze zbyt często, żeby się nie nakręcać, ale staram się bywać, żeby też nie uciekac..
Matita - bardzo się cieszę, że u Ciebie lepiej - tak trzymać:) Ale pamiętaj, że to może być chwilowe i że bez pscyhologa może być cieżko, ale w raize czego masz tu nas:) Ozdoby śliczne - ja tez chciałam coś zrobić, ale brakło mi chęcie i inwencji.. Z tym L4 - bardzo dobrze wymysliłas, zobaczysz jak sie bedziesz czuc po świętach , a może przedłuzysz, a może poczujesz gotowość do pracy.. Ja dopiero dziś poczułam , że właściwie praca dobrze by mi zrobiła, więc to chyba jakoś smo przychodzi..
Kasia - super, że u Ciebie wszytsko gra - tak ma być:):)
Izka i Pleni - cieszy mnie ogromnie, że Was muli :-D Znaczy, ze wszystko ok i ze beta rośnie:) Mam nadzieję, że będziecie miały łagodny przebieg i nuuuuuudne ciąże:) Pleni - kupiłam ten żel, który polecałaś - dostałam go w fajnej cenie - 16 zł w aptece internetowej:) Dziś odbieram receptę i będę brała tez jakies tabsy. Najbardziej martwi mnie jednak brak wizyt już w tym roku, a chciałam zrobić badania, dostac leki na wywołanie @ i coś działać - a tu niestety się wszytko opóźni:(
Neta - byloby super jakbyś dostała @ - trzymam kciuki tak jak i kciuki zacisniete za agnuieszkaala za nie przyjscie @:):):) To jest nawet zabawne - jedne z nas pragną dostać @, żeby potem nie dostac, a jedne pragna aby @ nie przyszedł, tylko dopiero za rok:)
Karola - no śliczna z Ciebie dziewczyna!!! Taką masz klasyczną urodę:) Widac po kim mała taka dżaga
Ktr, Kobietka - kciukasy w pogotowiu:)
Malgonia - czekamy na wieści! Będą cudowne - na pewqno:-D

Katka witaj :) ja wczoraj byłam u moich chłopaków. Kupiłam im takie śliczne znicze choineczki na mikołaja. Wczoraj oczywiście miałam gorszy humor... wczoraj rozpoczęłabym 30 tydzien ciąży :( ryczałam cały dzień... a jeszcze mąż wyciągną mnie do szwagra dać dzieciaka paczki na mikołaja - dwóm chłopcom - bliźniakom... myslałam, że sie zaryczę... cały czas patrzyłam na nich i myslałam, że nigdy nie będe mogła dać moim chłopakom prezentu na mikołaja i patrzeć jak bardzo sie cieszą... patrzyłam na nich i wyobrażałam sobie, że tak mogło by byc u nas w domu z naszymi chlopcami :(:(

reklama
Do góry