reklama
mysiak
Fanka BB :)
karola moja Aska ma AZS, ale łagodny przebieg.... to jest na tle alergicznym... uzywałam od urodzenia tylko oilatum, nie jest tanie, ale fajne, do tego nie pamietam czy maść czy krem oilatum, mała tubeczka,ale super działało...
agnieszkaala
hej,
Tekla, Katka jak wczoraj przeczytałam Wasze posty to nie byłam w stanie nic napisać. Jak opowiedziałam M Wasze historie to płakaliśmy oboje. Bardzo Wam współczujemy!!! Mi ciężko po przeczytaniu a co dopiero Wam!!! Kochane jesteście bardzo bardzo dzielne, podziwiam Was za siłe!!!!
Stanmag Kochana jeszcze nie jedna rocznica,miesięcznica przed nami. Wówczas jest najciężej. Jak przez miesiąc staram się nie myśleć, nie rozpamiętywać,ale zawsze 30 jest mój dzień żalu,wizyta na cmentarzu.
Karola to nie dobrze, że jeszcze azs wam się przytrafiło. ja stosowałam emolium i jestem zadowolona.
A my właśnie zakończyliśmy boboseksy, a teraz Wasza kolej trzymajcie mocno kciuki, żeby jakiś bobas się wykluł z tego:-)
Tekla, Katka jak wczoraj przeczytałam Wasze posty to nie byłam w stanie nic napisać. Jak opowiedziałam M Wasze historie to płakaliśmy oboje. Bardzo Wam współczujemy!!! Mi ciężko po przeczytaniu a co dopiero Wam!!! Kochane jesteście bardzo bardzo dzielne, podziwiam Was za siłe!!!!
Stanmag Kochana jeszcze nie jedna rocznica,miesięcznica przed nami. Wówczas jest najciężej. Jak przez miesiąc staram się nie myśleć, nie rozpamiętywać,ale zawsze 30 jest mój dzień żalu,wizyta na cmentarzu.
Karola to nie dobrze, że jeszcze azs wam się przytrafiło. ja stosowałam emolium i jestem zadowolona.
A my właśnie zakończyliśmy boboseksy, a teraz Wasza kolej trzymajcie mocno kciuki, żeby jakiś bobas się wykluł z tego:-)
K
kobietka22
Gość
Witajcie ostatnio siostra mnie odwiedzała dzień w dzień i nie miałam kiedy do Was napisać , u mnie wszystko w porządku nie musicie się martwić , dziś mam luzik bo obiadek wczorajszy i na gości się nie zanosi
witam nowe Aniołkowe Mamy i zapalam światełko (*)
przytulam i zostańcie z nami
a co u Was kochane moje ?
witam nowe Aniołkowe Mamy i zapalam światełko (*)
przytulam i zostańcie z nami
a co u Was kochane moje ?
dziewczynki wszystkie jestescie WIELKIE , tyle przeszlyscie,ja tez stracilam Okruszka ale na wczesnym etapie ciazy (9-10), choc bylo to dla mnie jak koniec swiata. mysle jednak ze ,,rodzac,,martwe dziecko na tak poznym etapie ciazy jest o wiele bardziej traumatycznym przezyciem. mam nadzieje ze zostanie wam to wynagrodzone , choc jak mozna wynagrodzic starate dziecka?
nawet nie potrafie ogarnac tego slowami, trzymajcie sie dziewczynki,duzo sily wam zycze.
katka dla Twoich trzech dziewczynek ***
karola zamiast drogich emolientow polecam platki owsiane i kapiel w nich.
nawet nie potrafie ogarnac tego slowami, trzymajcie sie dziewczynki,duzo sily wam zycze.
katka dla Twoich trzech dziewczynek ***
karola zamiast drogich emolientow polecam platki owsiane i kapiel w nich.
Ostatnia edycja:
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Karola więc widzę że kłopotów ciąg dalszy...ale wiesz, może to jednak nie azs...nam tez tak mówili jak Lila miała wysypkę /pokazywałam Ci zdjęcie/, wesoło nie było a okazało się to zwykłym uczuleniem...trzymaj się kochana. acha...od swojej położnej dowiedziałam się ze smarowanie zwykłą parafiną pomaga, moja siorka też to stosowała dla siostrzenicy jak miała podejrzenie azs. koszt znikomy, może warto spróbować, choć wiadomo że od razu nic nie pomoże, musisz stosować przez jakiś czas...
Tekla, Katka...smutne to co wam się przytrafiło. nie wiem co napisać...czytam i płaczę...trzymajcie się dzielnie kochane...przytulam
Hona widzę że właśnie nadszedł czas i na Twoje rozpakowanie...oby poszło szybko, gładko i szcześliwie. co do poronienia, Plenitude dobrze napisała. jesteś teraz na etapie oczekiwania na poród, wiem że dalej rozpamiętujesz tamten ból, ja również, ale wiem tez, że ten ból jest trochę inny, wiem że jakby Nikos żył, nie miałabym Hanutka...i tak źle i tak nie dobrze.trzymaj się...
Dziewczyny a u mnie kłopotów rodzinnych cią dalszy...pamiętacie jak pisałam wam historię mojej sostry która pije...wczoraj dostaliśmy telefon ze za to że nasłałam opiekę nie zobacze już więcej samochodu...mój mąż się wkurzył, od razu pojechał na komisariat poinformować ze nam grożono, chce dziś do siostry też jechac i nawsadzać jej. tylko że mój maż nie jest oazą spokoju, chce jej nagadać głupot, nastraszyć a ja nie chcę już wojny...:-(sorki ale musiałam się wyżalić...
Tekla, Katka...smutne to co wam się przytrafiło. nie wiem co napisać...czytam i płaczę...trzymajcie się dzielnie kochane...przytulam
Hona widzę że właśnie nadszedł czas i na Twoje rozpakowanie...oby poszło szybko, gładko i szcześliwie. co do poronienia, Plenitude dobrze napisała. jesteś teraz na etapie oczekiwania na poród, wiem że dalej rozpamiętujesz tamten ból, ja również, ale wiem tez, że ten ból jest trochę inny, wiem że jakby Nikos żył, nie miałabym Hanutka...i tak źle i tak nie dobrze.trzymaj się...
Dziewczyny a u mnie kłopotów rodzinnych cią dalszy...pamiętacie jak pisałam wam historię mojej sostry która pije...wczoraj dostaliśmy telefon ze za to że nasłałam opiekę nie zobacze już więcej samochodu...mój mąż się wkurzył, od razu pojechał na komisariat poinformować ze nam grożono, chce dziś do siostry też jechac i nawsadzać jej. tylko że mój maż nie jest oazą spokoju, chce jej nagadać głupot, nastraszyć a ja nie chcę już wojny...:-(sorki ale musiałam się wyżalić...
malgonia1
Tekla, Katka -Boże, ile Wy musiałyście przejść. Brak mi słów, czytając po raz kolejny mam gęsią skórkę i łzy w oczach. Ale macie już to za sobą, trzeba spojrzeć w przyszłość a ona będzie kolorowa, zobaczycie. Nie umiem nic więcej napisać, żadne słowa nie oddadzą tego co czuję i jak bardzo chciałabym Wam pomóc.
Agnieszkaala - trzymam kciuki, oby cosik z tego było.
Karola - Biedna ta Twoja Malutka i biedna TY jesteś, bo widzę jak przeżywasz. Troszkę wymaga to uwagi i większej pielęgnacji, ale (podobno, bo wiem tylko z opowiadań) nie jest tak stasznie . Maści drogie, moja kuzynka używała Emolium, to chyba ta z droższych,ale zmiany szybko ustępowały. Głowa do góry, niestety wiele dzieciaczków teraz ma azs a potem wszytsko mija.
Hona - &&&&& za szczęśliwe rozpakowanie.
Dzięki Dziewczyny, za wsparcie, za życzenia, za kciuki, za to że jesteście! Nie dam rady każdej z osobna, ale niech każda przyjmie, że to do niej osobiście.
Agnieszkaala - trzymam kciuki, oby cosik z tego było.
Karola - Biedna ta Twoja Malutka i biedna TY jesteś, bo widzę jak przeżywasz. Troszkę wymaga to uwagi i większej pielęgnacji, ale (podobno, bo wiem tylko z opowiadań) nie jest tak stasznie . Maści drogie, moja kuzynka używała Emolium, to chyba ta z droższych,ale zmiany szybko ustępowały. Głowa do góry, niestety wiele dzieciaczków teraz ma azs a potem wszytsko mija.
Hona - &&&&& za szczęśliwe rozpakowanie.
Dzięki Dziewczyny, za wsparcie, za życzenia, za kciuki, za to że jesteście! Nie dam rady każdej z osobna, ale niech każda przyjmie, że to do niej osobiście.
Karola sluchaj Anii i Anulki,bo ja tez slyszalam o parafinie i platkach, moja kolezankobaczysz, ze bedzie dobrze, troszke cierpliwosci i sie ulozy!
Aniii kurcze jaka sytuacja brzydka....ale chyba lepiej nie dolewac oliwy do ognia Twoja coreczka slodziuchna!!!
Aniii kurcze jaka sytuacja brzydka....ale chyba lepiej nie dolewac oliwy do ognia Twoja coreczka slodziuchna!!!
reklama
anty2
plenitude u mnie już prawie powróciła po sanatorium (czyli całe to wariactwo na budowie ), choć nadal jeszcze mam kontakt z osobami poznanymi w sanatorium,więc chociaż w ten sposób bronię się przed "szarością dnia"...w dosłownym tego słowa znaczeniu,bo mgła na Mazurach taka,że na 10 m nic nie widać :-) Nie cierpię tej pory roku.Zwieranie szyków powiadasz?... Mnie jakoś na razie przeszła ochota na brzuszek,zwłaszcza po tym co wypisują dziewczyny po rozpakowaniu ;-),ale nie mówię też nie.Pożyjemy,zobaczymy.A co u ciebie?Wkurzają mnie już te twoje pęcherzyki,chyba powiem im coś do słuchu;-)
karola wiedziałam,że chłop w końcu zmądrzeje:-) Jak już pisałam plenitude jeszcze nie powiedziałam tak,ale nie też nie ;-)A co to za cholerstwo to azs?
stanmag,tekla witajcie w naszym gronie.(*) dla waszych aniołków
martussia jasne,że zaglądam,przecież wiesz,że bez was ani rusz
małgonia oczywiście,ze trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
anii "żarłok" jakie orginalne imię ;-) cudeńko. Z rodzinką przykra sprawa,niestety nie znam wcześniejszej historii,bo musiałaś opisać ją,gdy nie mogłam was nadrobić,ale już z tego co piszesz teraz dużo można wywnioskować....
loi witaj ponownie,widzę,ze też trochę zaniedbałaś forum jak ja...
pati.b wreszcie się odezwałaś,rodzinka przeurocza
stanmag mnie lekarz powiedział,że @ może przyjśc po 4 t od zabiegu,ale nie musi.Wiem jak przykre są takie dni,ale uwierz będzie lepiej
kessi piękne imię,moja ukochana mamcia ma tak na imię i jest cudowną osobą
karola wiedziałam,że chłop w końcu zmądrzeje:-) Jak już pisałam plenitude jeszcze nie powiedziałam tak,ale nie też nie ;-)A co to za cholerstwo to azs?
stanmag,tekla witajcie w naszym gronie.(*) dla waszych aniołków
martussia jasne,że zaglądam,przecież wiesz,że bez was ani rusz
małgonia oczywiście,ze trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
anii "żarłok" jakie orginalne imię ;-) cudeńko. Z rodzinką przykra sprawa,niestety nie znam wcześniejszej historii,bo musiałaś opisać ją,gdy nie mogłam was nadrobić,ale już z tego co piszesz teraz dużo można wywnioskować....
loi witaj ponownie,widzę,ze też trochę zaniedbałaś forum jak ja...
pati.b wreszcie się odezwałaś,rodzinka przeurocza
stanmag mnie lekarz powiedział,że @ może przyjśc po 4 t od zabiegu,ale nie musi.Wiem jak przykre są takie dni,ale uwierz będzie lepiej
kessi piękne imię,moja ukochana mamcia ma tak na imię i jest cudowną osobą