reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej kochane przepraszam że tak rzadko zaglądam ale jak zaczęłam pracę to nie mam czasu na nic:no::no: tylko gdy wrócę to nadrabiam czas z synkiem :tak:gdy tylko mam czas i siły to zaglądam co u was;-) witam nowe aniołkowe mamy przytulam mocno i zapalam światełko dla aniołków
[*] elcia nie wiem co napisać sama wiesz bardzo mi przykro,przytulam najmocniej jak potrafię:-:)-( plenitude kochanie jak się czujesz?? widzę że dałaś odpoczynek organizmowi:tak:cały czas czekam na wieści od ciebie normalnie się stęskniłam;-):-) ameritum także czekam od ciebie na dobre wieści mam nadzieję że w końcu ujrzę twoje II kreseczki trzymam mocno kciuki &&&&&&& buziam:*:*:*:*

Dziewczyny bardzo mocno wam kibicuję i trzymam kciuki aby każda z was ujrzała upragnione II kreseczki :tak::-):-) emcia kochana przykro mi że tak cię męczą te upiorne dolegliwości:-( mam nadzieję że to kwestia czasu jak będziesz tryskać humorem i mega samopoczuciem buzaki dla ciebie i brzusia:*:*:*:* gatto co się dzieję z twoim suwakiem wchodzę a tu już taki tydz:szok::eek: nie wiarygodne jak to szybko,mam nadzieję że już doszłaś do siebie po operacji buziaczki dla ciebie i brzusia::*:*:*bett martusia jest przepiękna cudowna i przesłodka:tak: gratuluję mamusi tak pięknej córeczki,buziaczki:*:*:*

KOchane pozdrawiam was wszystkie trzymam bardzo mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& całuję was mocno.

Plenitude i Mysiak - zapisuje sie do Waszego klubu - ja co noc sny realistyczne i kolorowe - zawsze z fabula a nawet w odcinakach:p A moj M powiedzial ze moze kilka razy w zyciu cos mu sie snilo i ze on nie rozumie ze jak kolorowe sny i jak w odcinkach:p:p

angel wiem kochana, że jesteś bardzo zapracowana i widzisz moje nawoływania :-) ja ostatnio miałam też kierat w pracy, na nic czasu tylko sen i zaraz znowu do pracy.. eh. odpuściłam trochę, bo i tak nic nie zrobię, wzięłam urlop od starań, taki odpoczynek jest wskazany ;-)

katka odcinki też mam:tak: a najlepiej jak czasem się wybudzę a bardzo chcę wiedzieć co dalej to mruczę pod nosem, że chcę to wiedzieć, zasypiam i kontynuuję:-) czasem się zastanawiam czy moja głowa w ogóle odpoczywa, to niesłychanie rzadkie żebym nie miała żadnego snu. poza tym je pamiętam, nie wszystkie, ale wiele z nich, nawet te sprzed 12 lat :baffled:

Wchodzę po całodziennej nieobecności a tu takie wiadomości :/ aż przykro czytać..
Elka, nie wiem co powiedzieć.. musisz być silna kochana :*
Gatto, Ty się nie denerwuj, bo malutka wszystko czuje. Taki wynik to nie wyrok, więc pierś do przodu i do walki :)

A ja miałam taką nadzieję, że ten cykl będzie owocny, bo nawet trafiliśmy w owulkę i coo.. brzuch zaczął mnie boleć jak na @ i jakieś lekkie plamienie, więc w nocy albo jutro przeczuwam nadejście @ :(
jakieś to wszystko posrane..

elka 30 bardzo mi przykro,że tak się to skończyło :-(nie takich wiadomości sie spodziewałam.

co dzień wchodzę i Was podczytuję,ale jakoś nie udzielam się utaj zbyt dużo.smutno jakoś.

reklama
dzien dobry laseczki :*

ja od rana jakaś znerwicowana, poszłam do pracy, ale chyba wróce do domu.. niby brzuch mnie tak delikatnie na @ wczoraj bolał, a dzisiaj jakies brązowe plamienie tylko..nie czaje w ogóle co się dzieje, w życiu tak nie miałam, zawsze jak była @ to od początku było wiadomo, że to ona. Poza tym dzisiaj jest 28 dc, zazwyczaj okres dostawałam najwcześniej w 30 dc..
jakieś to wszystko poplątane :/ zamiast wszystko ładnie pieknie tak jakbyśmy chciały to zawsze jest pod górkę.

Do góry