reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No to juz mi lepiej jak mnie pożałowałaś;-)
Anii pewnie hormony u Ciebie daja do wiwatu,wszystko tam musi ustawic się na stary tryb,ten przedciazowy;)Zawsze jak bedziesz miała ochote to tutaj możesz się wyzyc,a opierdzielaj nas za nic ile wlezie;)

reklama
emka01 tak pięknie opisałaś swoje samopoczucie, ze czułam się jakbym czytała o sobie....

anii wspolczuje, moja córcia też wyła wieczorami i strasznie się preżyła,a le po kropelkach sab simplex (dostępnych w niemczech i czechach) koleczki się zmniejszyły....

Plenitude do kiedy te leki bierzesz?? ja cały czas patrze na ten twoj wykres, na to co lekarz powiedział i ciągle nasuwa mi sie pytanie czy pęcherzyk zaraz po owulacji czasem nie ma zapadniętego kształtu...

Jejq dzis pawia nie było za to mnie mdli potwoirnie.. kurcze zaczęłam 2 trymestr i dalej mnie meczy... kiedy w koncu się to skonczy??

mysiaczku pęcherzyk po owulacji wygląda na taki poszarpany i pofałdowany, może wyglądać jak pęknięta foliówka :-D ale ja widziałam usg i tam na monitorze była wielka czarna dziura, nie wyglądała na pofałdowaną tylko na czarną jamę.. ogromny był, najczęściej widzę co tam jest bo lekarz odwraca monitor do mnie. nie było owu do wizyty bo byłby płyn, a czy pękł czy nie to już bez różnicy bo primolut jest silnym progesteronem syntetycznym który można brać ale po wykluczeniu ciąży.. dziś wieczorem biorę ostatnią tabletkę. ten drugi po prostu się zapadł, był dużo mniejszy, nie wyglądał na pęknięty.

Ostatnia edycja:
szynszylko witamy w naszym gronie...* dla aniołka...dobre masz podejscie.tak trzymac.matita ja sie nie znam:crazy:.hona no to niezla klucha ci sie szykuje:-).kochana ja mialam usg w 35tc mała wazyla 2.500kg.w 37tc jak urodzilam 2.610kg wiec duzo nie przybrała,ALE...moja kolezanka w 36tc miala core ktora wazyła 3.500kg.urodzila w terminie w 40tc i lenka wazyla...4.550kg:szok:...wiec sadze,ze takie rzeczy moga sie zdarzyc...mnie polozna powiedziala,ze jakby alicja wazyla chocby 3kg to juz bym jej nie dała rady urodzic...:szok:...lenka ty to juz masz wprawe:-D.anty2 no wreszcie jestes:tak:.kochana maz sie przestawil,zajuje sie mala,zakochal sie w niej na zaboj:-).i co postanowiliscie w sprawie staran???anii hormony,hormony,hormony...tak bedzie do pierwszej @...tez taka bylam.wszystko mnie wkurzalo...nawet mała...:no::-(.dostalam @ kilka dni temu i teraz wszystkie humorki mi przeszly...daj czas organizmowi na dojscie do siebie.co do hani to wiem cos o prezeniach,wyginaniach itp...moze bedzie trzeba przejsc na specjalne mleko??? a przypomnji mi czemu jestes na diecie???gatto jak po operacji sie czujesz???idziesz jak burza z tym suwaczkiem.

mysiaczku wiem, ale odpuściłam, niemożliwe, na prawdę tak myślę. już wczoraj powiedziałam mężowi, że mam taką lekką głowę, że dostanę @ i bez monitoringu, że dopiero w styczniu, że ta przerwa jest dla organizmu, ale głowa też mi odpoczywa, już sama siebie nie dręczę, nie czekam, nie sprawdzam, nie zastanawiam się. nic nie ma na pewno, wiem o tym, nie udało się - trudno. może innym razem. bez sensu tak się zapierać i szarpać, potrzebuję trochę spokoju, odpoczynku. mój mąż stwierdził, ze jestem inna - bardziej rozluźniona (złośliwa też :-D) i widać po mnie większy spokój..

Plenitude.. no to ok, najwazniejsze, ze się wyciszyłaś....

Ale w ramach ciazowych koszmaró to śniło mi się, ze musiałam zostawic R i asie i iśc na wojne. chłopów nie brali bo za nich chinczycy i chinki walczyli a wszystkie Polki musiały iśc pracowac w szpitalach polowych...
Czasem sie zastanawiam co z tą moją głowa sie dzieje.... aaaaaa

mysiaczku ja miałam sen, że mój mąż dostał mandat 400 zł a ja 200 i zastanawiałam się pół snu za co :eek::-D widzisz, nie jestem w ciąży a śnią mi się głupoty;-)

Ostatnia edycja:
reklama
mysiaczku nie takie, ale zawsze śnię, mogę spać kwadrans a i tak mam sen. śnię realistycznie jakbym oglądała film, czasem sama biorę w tym udział, widzę kolory, słyszę dźwięki, czuję zapachy, jest sens i fabuła :-D zdarza mi się czasem świadomy sen czyli śniąc wiem, że tak naprawdę śpię i mogę sterować tym co widzę i co się dzieje, decydować o śnie lub czy chcę dalej spać czy nie. mój mąż nie śni prawie wcale i nie rozumie jak można mieć tyle snów :-)

Do góry