reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mysiak dzięki za dobre zyczenia. może kiedyś się spełnią. gratuluję dzieciątka i życzę samych szczęśliwych chwil z brzuszkiem

Plenitude
bardzo bym chciała, żeby cię wysłuchał Ten na górze, ale obawiam się, że tego nie zrobi. Przynajmniej wszelkie moje układy z Nim okazują się tylko moim niespełnionym życzeniem.
Pozdrawiam
Dobrej nocy!

bett i anii :D moje ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anii ten syropek na wzmocnienie to
*spam* *spam* NATURALNY SYROP DLA KOBIET W CIĄŻY 150 G - Domzdrowia.pl dla ciężarnych i karmiących

mysiak fotki twojego maleństwa śliczne

klaczek no to super że wszystko ok teraz tylko && i czekać przesyłam ~~~skoro jeszcze mam, a Karolek przeswietny :D

Emy witaj kochana, tulam cię mocno, wpadaj częściej, lepiej wyklikac swoje smutki niż dusić w sobie, a my tu jesteśmy od tego zeby cie wysłuchac i w miare możliwości wesprzeć

czarna u mnie masz kciuki zawsze &&

martussia2203 co do testu na glukozę weź ze sobą buteleczkę wody niegazowanej i cytrynę no i oczywiście glukozę (chyba ze w twoim lab dają), dzieki cytrnie cierpki smak bedzie lepsiejszy do przełkniecia - mi to smakowało jak troche przesłodzona lemoniada domowej roboty- wypiłam bez problemu, a nasłuchałam się .... takich okropnosci ze ciezko było zrobić pierwszy łyk. Oczywiście gazety lub cos czym sie zajmniesz przez czas oczekiwania, trzeba sie jak najmniej ruszać wiec nie spacerować po korytarzu - chodzi o to żeby test wyszedł wiarygodny, to barzo ważne badanie dla ciebie i dla maleństwa. A i nie wiem jak jest w twoim lab u mnie ciężarne na to badanie wchodzą bez kolejki. Niektórym osobom po jakims czasie zaczyna sie robić niedobrze, tzn zaczyna mdlić, ale nie słyszałamżeby ktoś z moich znajomych zwymiotował. Po badaniu zanim wyjdziesz koniecznie cos zjedz, banana, batona cokolwiek - przed badaniem trzeba byc 12 godzin naczczo. Trzymam kciuki &&

u mnie dzis w końcu sie wypogodziło, to sobie zajade po wyniki z posiewu na paciorkowca, obym tego pieruństwa nie miała

wczoraj mi babeczka z allegro tak ciśnienie podniosła że aż sie poryczałam, kupiłam proszek do prania dla dzieciaków 1,5 kg + troche pieluch tertowych i flanelowych, kilka drobiazgów typu patyczki i płatki wysyłka miała byc 15 zł aci mi że mam dopłacic bo nie wyślą
na aukcji za 20 szt proszków w jednej paczce jest opłata 15 zł za kuriera a ci pieluchy liczą jakby tone ważyły, nie chodzi mi o to że to jakis majątek, ale nienawidze naciągactwa i tego typu oszustów, zatem odradzam wszystkim uzytkownika Sklep--Myszka, całe szczęście że całych zakupów u nich nie robiłam, to było tylko dokupienie tego czego moze braknąć + to czego brakło siorce, bo by mi pewnie ze 100 zł wyliczyli koszt wysyłki .... zrezygnowałam pierwszy raz z zakupu i mam nadzieje że odzyskam pieniązki

nic zmykam śniadanko zrobic miłego i spokojnego dzionka życzę

Ostatnia edycja:
ja dzis dzwoniłam do laboratorium, pani nawet we wrocku sprawdzała i niestety nadal moich wyników nie ma... ma kobieta zadzwonic do wrocławia co z moimi wynikami sie dzieje i dacmi znac.

IZW.. ja miałam paciorkowca w ciazy, brałam antybiotyk ok 28tyg ciazy i sie tego pozbyłam ":)

emy mimo wszystko podtrzymuję propozycję, może zmieni w końcu zdanie. Z drugiej strony wciąż próbujemy, jak nie IUI to IVF, zajdziemy bo na pewno nie poddamy się bez walki i będziemy mamami zdrowych ziemskich dzieciaków, zobaczysz.

mysiaczku mam wyniki, to samo co ostatnio czyli podstawowa 17 a obciążona 121 - 7-krotny wzrost.. im więcej czytam w necie tym bardziej się wkurzam na mojego lekarza, leczenie łagodnej hiperprolaktynemii daje dobre efekty przy niepękaniu pęcherzyków, pcos, braku owulacji, rzadkich i skąpych miesiączkach, a do tego przy wycieku mleka z piersi czyli wszystkim co mam.. inny gin potwierdził moje przypuszczenia więc zadzwoniłam do aldemedu i zapisałam się na przyszłą środę do rodzinnego i pójdę tam po skierowanie do endokrynologa. nie zaznam spokoju bez jego opinii.

hej,
Plenitude moja przyjaciółka od 3 lat nie może zajść w ciąże. Miała wysoką prolaktynę, leczyła się na nią ponad rok i nie spadała, a teraz okazlo się, że ma guza przysadki mózgowej i leczy go jakoś lekami. Prolaktyna to cholerstwo trudne do wytępienia.
IZW trzymam kciuki, żeby paciorkowca nie było.

agnieszkaala zdaję sobie z tego sprawę jednak mój lekarz nawet w prolaktynie 22 nie widział problemu, jego zdaniem normalny jest wzrost 10-krotny, przetrzepałam neta i niestety większość artykułów i opinii jest taka, że normalny wzrost to 3-5 a ja mam 7. inny gin w październiku powiedział, że ta prolaktyna nadaje się na bromergon...

mysiaczku olałabym temat gdyby większość opinii była taka jak mojego lekarza, ale niestety nie jest, nie zamierzam się bez sensu zastanawiać, pójdę nawet prywatnie, żeby tylko dostać skierowanie, powiem, że dwóch lekarzy i dwie różne opinie.

reklama
Do góry