bett i anii
moje ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anii ten syropek na wzmocnienie to
*spam* *spam* NATURALNY SYROP DLA KOBIET W CIĄŻY 150 G - Domzdrowia.pl dla ciężarnych i karmiących
mysiak fotki twojego maleństwa śliczne
klaczek no to super że wszystko ok teraz tylko && i czekać przesyłam ~~~skoro jeszcze mam, a Karolek przeswietny
Emy witaj kochana, tulam cię mocno, wpadaj częściej, lepiej wyklikac swoje smutki niż dusić w sobie, a my tu jesteśmy od tego zeby cie wysłuchac i w miare możliwości wesprzeć
czarna u mnie masz kciuki zawsze &&
martussia2203 co do testu na glukozę weź ze sobą buteleczkę wody niegazowanej i cytrynę no i oczywiście glukozę (chyba ze w twoim lab dają), dzieki cytrnie cierpki smak bedzie lepsiejszy do przełkniecia - mi to smakowało jak troche przesłodzona lemoniada domowej roboty- wypiłam bez problemu, a nasłuchałam się .... takich okropnosci ze ciezko było zrobić pierwszy łyk. Oczywiście gazety lub cos czym sie zajmniesz przez czas oczekiwania, trzeba sie jak najmniej ruszać wiec nie spacerować po korytarzu - chodzi o to żeby test wyszedł wiarygodny, to barzo ważne badanie dla ciebie i dla maleństwa. A i nie wiem jak jest w twoim lab u mnie ciężarne na to badanie wchodzą bez kolejki. Niektórym osobom po jakims czasie zaczyna sie robić niedobrze, tzn zaczyna mdlić, ale nie słyszałamżeby ktoś z moich znajomych zwymiotował. Po badaniu zanim wyjdziesz koniecznie cos zjedz, banana, batona cokolwiek - przed badaniem trzeba byc 12 godzin naczczo. Trzymam kciuki &&
u mnie dzis w końcu sie wypogodziło, to sobie zajade po wyniki z posiewu na paciorkowca, obym tego pieruństwa nie miała
wczoraj mi babeczka z allegro tak ciśnienie podniosła że aż sie poryczałam, kupiłam proszek do prania dla dzieciaków 1,5 kg + troche pieluch tertowych i flanelowych, kilka drobiazgów typu patyczki i płatki wysyłka miała byc 15 zł aci mi że mam dopłacic bo nie wyślą
na aukcji za 20 szt proszków w jednej paczce jest opłata 15 zł za kuriera a ci pieluchy liczą jakby tone ważyły, nie chodzi mi o to że to jakis majątek, ale nienawidze naciągactwa i tego typu oszustów, zatem
odradzam wszystkim uzytkownika Sklep--Myszka, całe szczęście że całych zakupów u nich nie robiłam, to było tylko dokupienie tego czego moze braknąć + to czego brakło siorce, bo by mi pewnie ze 100 zł wyliczyli koszt wysyłki .... zrezygnowałam pierwszy raz z zakupu i mam nadzieje że odzyskam pieniązki
nic zmykam śniadanko zrobic miłego i spokojnego dzionka życzę