reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aniii: Gratuluję.
Mam pytanie. Mam coś tak dziwnego. Coś takiego jakby skurcze brzucha, bezbolesne, jakby bulgotanie/mrowienie/skurcze. Nie wiem co to jest. Wczoraj miałam to kilka razy, a dziś od rana cały czas. Czuję przez to dyskomfort. I nie wiem co myśleć. Przy okazji mam takie bezbolesne skurcze mięśni nogi, ale nie wiem czy to ma jakiś związek. Myślicie, że to coś niepokojącego?

anilek takie wieści można czytać i czytać:-)
karola tak też podejrzewałam... Pewnie twój m nie chce się dać tak zdominować jak jego ojciec i stąd jego zachowanie.Tyle tylko,że głupio się do tego zabiera i doprowadza do kłótni.Może spróbuj wytłumaczyć mu,że nie chcesz nim rządzić,że zależy ci na układzie partnerskim,gdzie decyzje podejmuje się wspólnie.Albo podsuń mu pod nos definicję "kompromisu";-)
anii no gratulacje przeogromne!!!! dzidzia słodziaśna

aniii , ależ szybciutko się uwinęłaś ! Gratulacje dla WAS , mała śliczna :)
anilek , gratuluje kochana , ale jeszcze poleguj trochę i uważaj na siebie :)

reklama
Do góry