reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karola Ty to dopiero masz usta, super :-), a poza tym wiesz, ktoś musi czasem pomarudzić, mam po prostu do siebie dystans i dlatego łatwiej mi się śmiać z samej siebie :tak: ja jestem krzywa i podobają mi się przede wszystkim niebieskie sukienki (czyli ta z kołnierzykiem i koronkowa niebieska lub turkus) ale dziewczyny mają rację, ta z H&M jest fajna choć ja gdybym miała odpowiednią figurę wzięłabym koronkę lub ew. retro (za koronką przepadam).

mysiaczku śliczna córcia :tak:

bett ja i blondi:-D:szok: nieeee jedynie co to raz ruda bylam...dziewczyny dzieki...nio ja sie sklaniam wlasnie przy h&m i ta co bett napisala.ja jestem niska wiec na mnie te sukienki sa przed kolanko zaraz bo mierzylam.mozna na was liczyc:tak:

No ja zdecydowanie wybrałabym ostatni model w odcieniu kawowym, jeśli chodzi o chrzciny, ale to mój wybór a ważne jak Ty byś sie w tym czuła. Sukienki z tym wielkim zamkiem z tyłu -nawet nie bierz pod uwagę, takie zamki są niemiłosiernie niewygodne przy chodzeniu,siedzeniu, (pogryzą cię w tyłek i poszarpią rajstopy), sukienka powinna mieć delikatny i kryty zamek a nie od kurtki sportowej wszyty ;p Co to teraz nie wymyślą...

Kobietki wstawiacie swoje zdjęcia, wszystkie śliczne i zadbane, ja jakoś nie mam odwagi. Plenitude i karola1388, no normalnie tak sobie Was wyobrażałam prawie jak na zdjęciach.

A ja mam chyba doła, i to takiego, że hej. Bo jak tak policzyłam, że przez 40 cykli, tylko 3x zaszłam w ciąże co daje średnio 1 na półtora roku i wszystkie 3 poszły #, to jaka ja mam szansę?! Jaka w ogóle, że w tym cyklu się uda? No, wyć mi się chce :(((

Ameritum kochana nigdy nie masz pewności, ze się uda,ale też niemasz pewności, że się nie uda. Kochana warto próbować bo walczymy o najcudowniejszy dar czyli o macierzyństwo!! Kochana trzeba być dobrej myśli i walczyć. w tym cyklu walczymy razem! W kupie raźniej;) Głowa do góry Kochana i fotkę poproszę!!!!!!!!! Bez kompleksów:) Ja mam ich milion, a fotkę wstawiłam;)

Karola - serio, nie wiem czemu mi się tak ubzdurało z tym blondem:confused: u mnie naturalny blond a później masa eksperymentów od rudości, miedzi, czerwieni przez brązy, czekoladę i czarne... te ostatnie to efekt nieudanej czekolady, która się nijak nie chciała sprać. przed ślubem wróciłam do blondu i tak zostało z kilkoma skokami w bok w stronę kasztanu i brązu - ale to zmywalnym szamponem

reklama
dziewczyny,
ja wrzucę zdjęcie aby się pochwalić moim kochanym mężem:) bardzo mi pomógł przejść przez ostatnie tygodnie bez totalnego zdołowania. Nie dałabym rady dźwignąć się gdyby nie on.
Na chwilę obecną nadal czuję się źle, wiem już, że ten ból nigdy nie minie, tym bardziej, że dowiedziałam się, że moja siostra cioteczna jest w ciąży, dokładnie ten sam tydzień co, ja byłam!! nie miałam jeszcze odwagi spotkać się z nią:( ale ogólnie czuję się lepiej, staram się myśleć pozytywnie, spotykać ze znajomymi, myśleć o planach na przyszłość:)

rzadko piszę, bo nie wiem co, ale śledzę wątek na bieżąco, bardzo Wam wszystkim kibicuję i tulę mocno te, które mają chwilowe dołki. Musimy przecież wierzyć, że KAŻDA Z NAS BĘDZIE MAMĄ :)

plener 131.jpg

Do góry