reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Laski jakie wy piekne jestescie i młode.... to ja stara dupa narazie sie nie bede pokazywac.... mam jakąś wysypke na gębie hahahah do tego nadmiar kg nie działa pozytywnie:)

Zadecydowałam o odstawieniu czopków i bede sie meczyc dalej... myslalam ze one sa bezpieczne dla dziecka a tak naprawde nie ma badan.. wiec wole sie meczyc a zeby z dzidasem było wszystko dobrze.
Na majówkach wstawiłam moj bebech.... nie wstawiam tutaj bo wiem jak jest czasem z emocjami...

reklama
majra świetnie wyglądacie, a córcia śliczna :tak:, nie martw się, to też moje pierwsze foto w sieci:-D

martussia i rzeczywiście jestem blondynką, fotka jest z ubiegłego roku a już zdążyłam się przerobić na blond, ale niestety nie mam aktualnej fotki. fajnie, że podobają się Wam moje usta - dzięki - dla mnie są zwykłe, ot ciut więcej szminki muszę nałożyć :-D

mysiaczku a ja czekam na Twoje foto, nie przesadzaj z kilogramami i wysypkami, każdy ma niedoskonałości, najważniejsze żeby być dobrym człowiekiem i Ty takim jesteś :tak: to normalne, że zazdrościmy brzuszków (ja nie ale niechęć ich oglądania na żywo już na szczęście przechodzi), to mija gdy samemu zachodzi się w ciążę, te nasze brzuszki są inne, cieszą bo dają nam nadzieję, że po tym nieszczęściu które nas spotkało jest szansa na taki właśnie brzusio.:-)

karola ja nawet nie jestem ładna tylko znośna :-D ważne żeby inni nie uciekali z krzykiem na mój widok ;-) Twoja Alusia śliczna - też pewnie po mamusi:-)

emalia ja też się nie nastawiam, ważne, żeby działać - iść do lekarza, brać leki, dać skłuć pupę, potem czekanie i testowanie, a jak nic to powtórka, i tak do upragnionych II kresek. już nie czekam i nie nastawiam się bo szkoda mojego zdrowia, będzie to będzie ;-)

Ostatnia edycja:
andrzejki.jpg

No to ja w moim R w zeszłym roku na imprezie andrzejkowej :)

mysiaczku i czego Ty od siebie chcesz?? fotka super, normalna, ładna kobietka a marudzi jak niejaka Plenitude na forum :zawstydzona/y::-) nie masz co marudzić bo przez kolano i po pośladkach:tak:

dziewczyy pomozcie.pilllssss.zamawiamz allegro sukienke na chrzciny do malej.nie mam czasu chodzic po sklepach zreszta u nas nic nie ma.chce koronkowa.znalazlam pare,ale zawyczaj sa w kolorach-biel,bez i czarny.chcialam czarna,ale moja mama uwaza,ze nie wypada zebym zakladala czarna...co sadzicie???? wstawie kilka linkow.

DS-Km SEXY Sukienka KORONKA Bodycon Sukienki 38 M (2750284381) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ELEGANCKA TRENDY KOKTAJLOWA SUKIENKA KORONKA HIT (2761005472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WB09 Koronka Urocza sukienka z koronką KORD9 XS-M (2750935634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DS-3221m Kobieca Biała Sukienka Koronka M 38 Bal (2753275205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
H&M NOWA SUKIENKA Kremowa Koronkowa Koronka M (2753619353) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie wiem do ktorej sie sklaniam bardziej...chyba do 2 i ostatniej...jeszcze myslalam nad takimi:

Z KOŁNIERZYKIEM , LUB BEZ !!! - CHABROWA - M (2744005663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
EXTRA MODEL__ SUKIENKI 2W1 ** ZŁOTY ZAMEK__KOLORY (2749880063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sukienka dzianina PUNTO zamek ZIP 22 kol 6 długość (2753603159) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A07 PIĘKNA SUKIENKA W STYLU RETRO NA ZAMEK ML (2741423784) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no to tyle...przepraszam modertorki wiem,ze to nie jest watek na tego typu posty,ale nie ma mi kto doradzic...mama juz sie wypowiedziala,ale ona to starej daty wiec wiecie...

plenitude jestes bardzo ladna,a nie znosna...chyba nieznosna za to co piszesz:-).

a oto ja...zeby nie bylo,ze corke wstawiam a siebie nie:-)

20110401963.jpg

reklama
DSC_0015a.jpg

a tu moja córcia w 4 urodzinki :)

Karola ... 2 jest bardziej odważna, a ta ostatnia bardziej skromna.... mi sie bardziej 2 podoba, ale czy na chrzciny bym taką załozyła.. hm.. wybralabym ta ostatnia....

Ostatnia edycja:
Do góry