reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzień dobry

idę dziś na zabieg, macica nie oczysciła się sama, gdy te 8 tygodni!!!!:wściekła/y: temu podano mi cytotec...
dodatkowo IGG z cytomegalii (250) jest ponoć i tak wysokie, wiec mam iść do lekarza ch.zakaźnych i to skonsultować.. a po @ wymazy z szyjki i pochwy w Krakowie i posiew nasienia M... i to na tyle, bo się za bardzo wku... :wściekła/y::wściekła/y:

przepraszam...

reklama
Loi nie będę mówić nie denerwuj się bo to i tak nic nie da, ale pamiętaj, że każda z nas będzie mocno kciuki trzymać :)
To wszystko jest tak do dupy skonstruowane, że najpierw chyba trzeba się nacierpieć, żeby później docenić prawdziwe szczęście , które w końcu spotka i nas :)

Izka87dziękuję Ci bardzo:tak:
denerwuję się, że 8 tygodni to trwało!! Z zabiegu się cieszę, nie chciałabym już czekać i myśleć, co dalej będzie, tylko wiem, że dziś zaczynam jakby od początku.

Jakie miałyście wyniki z cytomegalii? Czy lakrze też Wam sugerowali, że Igg może być za wysokie?

Magda :-) bardzo bardzo nie dziękuję:-) PIĘKNY WYKRES MASZ:-)
zaczynam się stresować, jeść mi się chce, idę teraz pod prysznic, spakuję, co trzeba i po 11 w drogę:-(

Loi nie stresuj się!!!!! Będzie dobrze, wsparcie mentalne masz. Trochę zamieszania i zaraz będziesz starała się o bobasa razem z nami :)
mówisz, że się będę starać? ja się boję, co powie ta lekarka w piątek odnośnie cytomegalii, że może będzie chciala mnie przeleczyć p/wirusowo, żeby to IGG się troszkę zmniejszyło, a to pewnie potrwa, no i do tego zaś czekać po dzisiejszej skrobance na zielone światło, by się macica zregenerowała..:no:

Witam

Loi kurcze szkoda,ze dopiero teraz ktos zobaczyl,ze macica nie oczyscila sie sama,8 tygodni do tylu.Ale najwazniejsze ,ze juz bedzie po wszystkim i wreszcie skoncza sie te Twoje potopy,ktore Cie zalewaly.Ja tez mialam najpierw dostalam tabletki,to bylo w poniedzialek,we wtorek rano usg,diagnoza,ze nie wszystko sie oczyscilo,czekali do srody,kolejne usg rano i to samo,nie obeszlo sie wiec bez zabiegu.Ale dzis ciesze sie z takiego obrotu sprawy,nie krwawilam dlugo,a teraz jestem na finiszu,zaszlam w pierwszym cyklu staran.Bedzie dobrze kochana,glowa do gory,piers do przodu.Jestes dzielna babka,dasz rade.Odezwij sie jak wrocisz:tak:

Agnesjawitaj,dla Aniolka(*) a dla Ciebie duzo sily.Dobrze,ze tu trafilas,dziewczyny sa wspaniale,zobaczysz,ze w krotkim czasie nie bedziesz mogla sie obyc bez tego forum.Ja tez trafilam tu,kiedy najbardziej potrzebowalam pomocy,dziewczyny przyjely mnie z otwartymi ramionami,zawsze sluzyly rada,pomoca a czasem rekawem do wyplakania.I faktycznie czas jest najlepszym lekarstwem,niestety nikt nie da Ci gwarancji,ze zapomnisz,ale z czasem bol stanie sie znosniejszy.I to nie do konca jest tak,ze jezeli ktoras miala zabieg,to w przyszlosci beda problemy z zajsciem w ciaze.Tylko spojrz Loi wyzej,nie miala zabiegu i przez 8 tygodni meczyla sie z krwawieniem,ja mialam zabieg i dzis ciesze sie ,ze tak sie stalo,bo dzis jestem na mecie.Lada dzien bede rozpakowana.Trzymaj sie kochana,zagladaj tu jak najczesciej,wbrew pozorom potrafi tu byc rowniez bardzo zabawnie,nie raz plakalam ze smiechu:tak:Pisz czesto,badz w kontakcie,popekane serducho z czasem jakos sie posklada,mowie to na wlasnym przykladzie.Duzo sily zycze.

reklama
Loi Kochana głowa do góry! Zrobią zabieg, wyleczysz cytomegalie i będziesz znowu się starać. Przynajmniej znasz przyczyne poronienia. Cytomegalie max 6 miesięcy się leczy więc akurat połączy się z abstynencją ciążową po zabiegu. Będzie dobrze:*
Agnes bardzo mi przykro Kochana. Dla Aniołka zapałam światełko. Kochana czas i tylko czas leczy rany!!!!

Do góry