reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Loi Kochana głowa do góry! Zrobią zabieg, wyleczysz cytomegalie i będziesz znowu się starać. Przynajmniej znasz przyczyne poronienia. Cytomegalie max 6 miesięcy się leczy więc akurat połączy się z abstynencją ciążową po zabiegu. Będzie dobrze:*
toś mnie dobiła!!!!!!:szok::szok::-D:szok::szok: jakie 6 miesięcy, ja bym się chciała już w styczniu starać!!
poza tym, nie wiadomo, czy to cytomegalia jest przyczyną, bo ja mam tylko IGG wysokie, co teoretycznie nie jest niczym złym, a świadczy przecież tylko o przebytej chorobie

reklama
Mysiak ale lepiej już się czujesz??

Bett czasami mnie zakłuje jak kichnę lub gwaltownie zmienię pozycje, ale to na 100 % rozciągająca się macica!! Kochana a jak Ty sie czujesz??

Anilek jak się czujesz??

Prija0 jeszcze 4 dni i zobaczysz swoje upragnione serduszko!!
Izw jaki Twój siostrzeniec słodziachny :-D

Anii podjęłaś bardzo dobrą decyzję związaną z siostrą!! Szczerze gratuluję Ci odwagi bo niewielu ludzi stać na taki krok, a szkoda!! Wiem z własnego doświadczenia że alkoholik musi doznać porządnego wstrząsu żeby się opamiętać, lecz i tak leczyć się musi chcieć sam bo inaczej nic z tego nie wyjdzie!! Jestem z Ciebie bardzo dumna i nie miej żadnych wyrzutów sumienia- Ty pomagasz swojej siostrze!!!!

Emka
jak Twoje samopoczucie? Przeziębnienie odpuściło??

Gatto ogromniaste kciuki!! Zobaczysz sama przyznasz że operacja nie jest taka straszna jak ją malują!!

Agnieszkaala jesteście przepiękną rodzinką!! ♥ Mówi się że jeśli małżonkowie są do siebie podobni to tworzą zgrany team, a Wy normalnie jak brat z siostrą hah :-D

Anty nie ma mowy żebyśmy o Tobie zapomniały!! :tak:
Agnesja rozgość się u nas! Współczuję bardzo straty, każda z nas wie jaki to ból :zawstydzona/y: Sama zobaczysz że czas zabliźnia rane choć na początku wydaje się to zupełnie niemożliwe!!

Loi współczuję po raz kolejny przeżywania straty!! No tyle tyg i dopiero się zorientowali że się do końca nie oczyściłaś!!! Trzymam za Ciebie kciuki i badz dzielna!!

Zdjęcie0448.jpg Agnieszkaala mówisz, masz!! Mówią że po mnie ciąży nie widać, to ja się pytam czy ja na co dzień mam taki duży brzuch?? :-p

Martusia to Ty masz dwa razy większy brzuch ode mnie:szok: mi wszyscy mówią że mam mały brzuch i jak na ten tydzień to w ogóle po mnie nie widać jak bym była co najmniej w 16 tygodniu....

Agnieszkaala hmmm dodała bym zdjęcie brzuszka ale nie mam jak... Nie mam aparatu bo kuzyn pożyczył chyba na wieczne oddanie, a do tel nie mam kabla. Jak mi sie uda zrobić to dodam:tak:

reklama
Po pierwsze witam nową Aniołkową mamusię i zapalam światełko (*)
Po drugie dziewczynki jakie Wy jesteście laski nie to co ja taki pasztecik :D
utyło mi się znowu i znowu się odchudzam :zawstydzona/y:
pozdrawiam serdecznie i miłego dzionka życzę :)

Do góry