reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kobietko nie swiruj pawiana,bo wstawialas kiedys zdjecie i tez laseczka jestes:tak: loi ja przed ciaza zlapalam cyto i tez mialam wysokie miana.nie wiem czy bedziesz sie mogla starac w styczniu.zalezy kiedy zlapalas.jak bede miala wiecej czasu to nap ci jak u mnie to wygladalo.

reklama
Witam i ja w tą paskudną pogodę. Brrr
Agnes- dla twojego aniołka
[*]
Loi- trzymam kciuki kochana. To okropne ,że tyle czasu się męczyłaś.
Madziu88- wykresik masz cudny &&&&&&&&&&&&&&&&&& jestęś ładniusia kochana :)
Martusia- brzusio śliczny :) A jak się czujesz? Miałaś już usg połówkowe?
Kwiatuszek- też czekam na focie brzusia :) A tak poza tym to ślicznotka jesteś. Zazdroszczę tak młodzieńczej urody :)
agnieszkaala, kobietka - jak tam kochane? walczymy w tym miesiącu?;-);-)
bett- ale już bliziutko kochana. Aż ci zazdroszczę. Bezbolesnego porodu życzę
kasia- kiedy masz wizytę?
Dorotka- cudna z Was para :) Śliczna jesteś :)
Hona- nie liczy sie kto pierwszy, tylko żebyście wszystkie szybko urodziły i cieszyły sie zdrowymi bobusiami :)
aniii- też pewnie odliczasz godzinki :) Super fotka z nad morza :)

emka- jak się dzisiaj czujesz? jak tam po wizycie"?

Pozdrawiam Was wszystkie:)

Witajcie rok temu straciłam swojego Aniołka:-(tu dziewczyny wspierały mnie w moim cierpieniu dziękuję Wam za to.Dokładnie rok temu o 13 miałam zabieg:-(.
Kochane spotkała nas wszystkie tragedia ale kochane warto wierzyć że się uda zajść i urodzić zdrowego szkarba,mi się udało w listopadzie poroniłam w grudniu dostałam pierwszy@ po zabiegu a 13 stycznia ujrzałam dwie piekne kreseczki a dziś tule swoją mała księżniczke .
Wierze że każda z Was ujrzy upragnione dwie kreseczki trzymam za to kciuki.
Powodzenia kochane,podczytuje Was codziennie i po cichu każdej kibicuje żeby się udało&&&

Emalia toś mnie rozśmieszyła:-D, to zdjęcie było robione rok temu jak miałam jeszcze 22 lata:tak:, w tamtym tygodniu stałam z siostrzenicą na przystanku ona ma 17 lat i przyszedł jej znajomy na przystanek 20 latek i powiedział mi DZIEŃ DOBRY!!!!!:-D Wybuchnęłyśmy śmiechem, ale jak bym miała łopatkę to bym się ze wstydu tam zakopała. Może uda mi się zrobić zdjęcie laptopem, ale szału pewnie nie będzie;-)

Emalia, mialam zrobic badania i wszystkie wyniki beda dopiero 13.11 lub 14.11, jesli cos tam bedzie nie tak to mam dzwonić do lekarza i od razu jechać, a jesli wszystko cudnie, na co liczę, to mamy byc 'za trzy tygodnie' od wtedy, czyli 21.11 :-) zeby zrobic piekne usg i założyć kartę ciąży :-)

Kwiatuszkuw rozwalilas mnie :-D wtedy jak jeszcze mialas 22 lata, a teraz masz 23, no stara rura z Ciebie :-D

Podoba mi sie pomysl ze zdj, wrzuce jak zjemy ;-)

Loi powodzenia,szkoda że raz jeszcze musisz ten zabieg przechodzić.
Witam nowe forumowiczki.

Widzę,że wiele Z Was wrzuciłam fotosy :)wszystkie z Was to fajne babeczki :)

Ja to teraz mam mętlik.W poprzednim cyklu rozchorowałam się ,poszłam do lekarza,przepisała mi leki.Jednak nie wykupiłam,będąc przezorna że lepiej nie ryzykować w razie jakbym była w ciązy.nie byłam.domowymi sposobami się podleczyłam,nie brałam leków.No i niestety teraz przed wszystkimi świętymi mnie rozłożyło niestety :( i to już poważniej,że nic mi nie pomaga a kaszlę tak ciężko,ze mam wrażenie iż płuca wypluję.Poszlam do lekarza no i tym razem antybiotyk muszę brać.Wykupiłam ale boje się.Mam caly czas schiz a co jak bedę w ciąży i zaszkdzę tym.Przez cały czas mam takie obawy czy brać czy nie brać.Teraz i tak jest za wcześnie żeby cokolwiek wykryć czy jestem czy nie w ciąży,no ale nie mogę czekać też do @ bo już masakrycznie się czuję :(
cały czas mnie to dręczy....:( także kolejny cykl odpada bo chora jestem.Cos niecoś było i nie wiadomo czy zdążyło się coś podziać czy nie.Ciągle mam ten mętlik...

reklama
Magda88 ja piłam też mleko z miodem i z lnem,lub sam len .Smarowałam się maścią kamforową ,klatke piersiową i plecki.Niestety to było w moim przypadku krótkotrwałe i bardziej sie to rozkręciło,że muszę silniejszymi już lekami :( dlatego się boje.StARAJ SIĘ jak tylko się da leczyć domowymi sposobami.Jeszcze przepłukiwanie gardła ciepłą wodą z solą też pomaga

Do góry