reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mysiak super że już lepiej...

Agnieszkaala super pomysł z fotkami...ty z meżem macie bardzo podobną urodę do siebie, normalnie bym powiedziała ze jestescie rodzieństwem...więc Ala podobna do was obydwojga. przypomniało mi się jak kiedyś byłam na weselu z meżem u znajomych i kazdy myślał też że jesteśmy rodzeństwem. ale się wtedy uśmiałam...

A ja właśnie dostałam cynk od mojej koleżanki której mama zajmuje się sprawą siostry że ta wariatka wyprowadziła sie...i teraz możemy szukać ch..a w mózgu...brrr

A to moja fotka z końcówki sierpnia razem z moim Lilaczkiem...teraz jestem 6 kg grubsza:)

Załączniki

• P8180058.jpg
    P8180058.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 68
Zobacz załącznik 512986Zgadzam się z Anii Super pomysł z fotkami i faktycznie agnieszkaala jesteście do siebie podobni z mężem. Mi też mówią że jesteśmy do siebie podobni. Chociaż ja tego podobieństwa nie widzę:tak: jeśli uda mi się dodać zdjęcie to dodam, ale nie mam pojęcia jak:-D, zresztą tu same laskiiiii a ja taka paszczara :szok:
Gatto za operację &&&&&
Bett PACZE:-D
Anii jeszcze chwila:tak:
haaaa dodało mi:-D to jest zdjecie z naszego wesela. Niestety bardziej aktualnego nie mam na tym kompie...

Gatto kciukasy zaciśnięte &&&
Anii Ty juz na dniach, więc lekkiego porodu życzę :)
matita główka do góry, teraz będzie tylko lepiej :*
Agnieszkaala chyba faktycznie dobry pomysł, to i ja siebie pokaże, jestem w pracy, ale jakieś zdjęcie znalazłam :)
1.jpg

m1.jpg
Jak wszyscy dają ślubne to ja też :) Dla odmiany nie z mężem,a z siostrą. Ja oczywiście w białej kiecce :)

Anii
jak to się wyprowadziła?

Ostatnia edycja:
Drogie moje kochane babolki
to ja wróciłam do Was :-)
zdystansowałam się trochę bo już świra dostawałam czekając na staranka i musiałam się oderwać od forum ,ale zaglądałam do Was w miarę możliwości , za mną wspaniałe dni grzybobrania super świeże powietrze w lasach , pakowanie przetworów w słoiki , no i odwiedzinki u rodzinki to tu to tam się pojechało , no i za nami ten dzień Święto Zmarłych ja beczałam jak bóbr za moim Aniołkiem M mnie pocieszał i mama też mam w nich ogromne oparcie , nie mogę narzekać , no i jestem z Wami cały czas sercem nawet jak mnie nie było tutaj to o Was myślałam moje kochane Aniołkowe Mamy nikt inny nie zrozumie nas samych tak jak my nawzajem , cieszę się ,że mam taki wątek pozdrawiam cieplutko :*

Dziękuję kochane za podpowiedzi w kwesti leczenia:))Mam juz ten syrop:)) Wygladam jak poł dupy zza krzaka :-( Blada,zmięta:-( Jutro mam wizyte wiec zobaczymy co tam u fasolki.jestem ciekawa czy serduszko juz bedzie pikać,jutro bedzie dokładnie według ostatniego pomiaru usg 6t4d.
Jedyne co u mnie sie zmieniło to moje hafty...juz nie haftuje po 10 razy dziennie,ale za to mega konkretnie w nocy,az się dławie;((((( Myslę,ze jak przeziebienie minie to powróci całodniowa meczarnia. i te cholerne mdlosci 24h!! Ja juz chce czerwiec i poród;)))))

Gatto jasna cholera czy oni powariowali??!!!Czlowiek nastawia sie na jutro a tu prosze grzecznie poczekac do srody...Paranoja jakaś!!

Buziaki dla wszystkich.

Anii, Kwiatuszek, Izka, Magda ale jestescie piękne kobiety!!!!!!!!
Anii śliczną masz córeczke. Ja poprosze zdjęcie brzuchola. Uwielbiam oglądać ciążowe brzuszki.

Co do podobieństwa to ja wyglądam na małolate i mało kto przypuszcza, że my z M małżeństwo jesteśmy:-D Większość ludzi bierze Nas za rodzeństwo:cool2:

reklama
Do góry