reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aniunnia- jeszcze raz gratki, super dzieciaczek :-)

karola- jak ci ładnie córcia rośnie, aż miło popatrzeć

kasia- nie trać nadziei, &&&&&

dorotka- może miałaś owulke później, w 8 dniu fl piszesz o galaretowatym śluzie, może wtedy?

a ja mam dzisiaj 5 rocznicę ślubu:shocked2:

reklama
Wiecie, ja to bym tak chciała wejść na bb, czy gdziekolwiek, i źeby ktoś mi napisał 'kasia, patrz, ty jestes w ciąźy, będziecie mieli w końcu dzieciątko, nie zauwaźyłaś?...'... Źeby to było takie łatwe... Pojechałam przedtem do miasta, źeby nie myśleć, tylko, źe mi nie wyszło... Ech...

Ostatnia edycja:
kasia nie zamartwiaj się,może troszkę postaraj się zluzować to się uda.Na pewno będziesz w ciąży:-)ale tylko plamisz czy juz sie rozkręciło?

Angel, tyci plamienie. Ale tak było też przed dwoma ostatnimi okresami, potem się rozkręci... Po prostu myślałam, że jakoś będzie łatwiej, szybciej... A jak chodzi o z luzowanie, to nie mam z tym problemu, bo nie bardzo umiem rozpoznawać dni płodne, szyjkę. Teraz to wręcz nie zauważyłam owu...

hej,
Aniunia Kochana gratuluje!!! Synek cudowny!!!!!!

Kochane nie jestem w stanie Was podczytać. Może uda mi się kilka stron, spróbuje:) U Nas choróbsko się przyplątało, M z Aluśką już 2 tygodznie chorzy, pozatym mamy problem z zdaptacją Ali w przedszkolu. Teraz mnie przeziębienie wzieło i ja leże i stękam. Pozatym okres mi się spóźnia wprawdzie dopiero 1 dzień,ale przez to boje się leki wziąść, a po test nie ma kto pojechać bo wszyscy chorzy więc lecze się naturalnie.

kasia moze tym razem sie nie rozkreci i bedziesz nic nie pozostało jak czekac do jutra. Nie zamartwiaj sie bo to nic nie zmieni,a psychika tez nam moze duzo zaburzyć.agnieszkaala trzymam mocno oby była fasolinka &&&&&&&&& i wracajcie szybko do zdrowka;-)

Ostatnia edycja:
Angel, Loi, Duncus, Plenitude trzymam za Was Kochane kciuki, żebyście wkońcuzaciążyły! Wiem, że trudno odpuścić, sama to przechodziłam z drugą ciążą. Takbardzo chciałam być w ciąży i pewnie dlatego staraliśmy się długo, bo ponad 7 miesięcy,a żadnych przeciwwskazań medycznych nie było. Trzymam kciuki Kochane!!!
Martusionek synuś śliczny!!! Ciesze się, że wszystko ok.:)
Kwiatuszku super, że wszystko ok.!!!

teraz panują różne choróbska,taki czas.Sama leże zakatarzona,łamie mnie i w sumie jakos mam taki hamulec przed braniem leków,mimo że nic i tak nie ma.To pozostaje herbatka z cytrynka miodem :)

reklama
angel, nawet nie wiesz jak bym chciała... tzn nie, wiesz, jak każda z nas... mój rysio zaraz wróci, to mu się wyryczę, a potem aby ciut przestanę myśleć

Do góry