reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

aniunnia- jeszcze raz gratki, super dzieciaczek :-)

karola- jak ci ładnie córcia rośnie, aż miło popatrzeć

kasia- nie trać nadziei, &&&&&

dorotka- może miałaś owulke później, w 8 dniu fl piszesz o galaretowatym śluzie, może wtedy?

a ja mam dzisiaj 5 rocznicę ślubu:shocked2:

reklama
Wiecie, ja to bym tak chciała wejść na bb, czy gdziekolwiek, i źeby ktoś mi napisał 'kasia, patrz, ty jestes w ciąźy, będziecie mieli w końcu dzieciątko, nie zauwaźyłaś?...'... Źeby to było takie łatwe... Pojechałam przedtem do miasta, źeby nie myśleć, tylko, źe mi nie wyszło... Ech...

Ostatnia edycja:
kasia nie zamartwiaj się,może troszkę postaraj się zluzować to się uda.Na pewno będziesz w ciąży:-)ale tylko plamisz czy juz sie rozkręciło?

Angel, tyci plamienie. Ale tak było też przed dwoma ostatnimi okresami, potem się rozkręci... Po prostu myślałam, że jakoś będzie łatwiej, szybciej... A jak chodzi o z luzowanie, to nie mam z tym problemu, bo nie bardzo umiem rozpoznawać dni płodne, szyjkę. Teraz to wręcz nie zauważyłam owu...

hej,
Aniunia Kochana gratuluje!!! Synek cudowny!!!!!!

Kochane nie jestem w stanie Was podczytać. Może uda mi się kilka stron, spróbuje:) U Nas choróbsko się przyplątało, M z Aluśką już 2 tygodznie chorzy, pozatym mamy problem z zdaptacją Ali w przedszkolu. Teraz mnie przeziębienie wzieło i ja leże i stękam. Pozatym okres mi się spóźnia wprawdzie dopiero 1 dzień,ale przez to boje się leki wziąść, a po test nie ma kto pojechać bo wszyscy chorzy więc lecze się naturalnie.

kasia moze tym razem sie nie rozkreci i bedziesz nic nie pozostało jak czekac do jutra. Nie zamartwiaj sie bo to nic nie zmieni,a psychika tez nam moze duzo zaburzyć.agnieszkaala trzymam mocno oby była fasolinka &&&&&&&&& i wracajcie szybko do zdrowka;-)

Ostatnia edycja:
Angel, Loi, Duncus, Plenitude trzymam za Was Kochane kciuki, żebyście wkońcuzaciążyły! Wiem, że trudno odpuścić, sama to przechodziłam z drugą ciążą. Takbardzo chciałam być w ciąży i pewnie dlatego staraliśmy się długo, bo ponad 7 miesięcy,a żadnych przeciwwskazań medycznych nie było. Trzymam kciuki Kochane!!!
Martusionek synuś śliczny!!! Ciesze się, że wszystko ok.:)
Kwiatuszku super, że wszystko ok.!!!

teraz panują różne choróbska,taki czas.Sama leże zakatarzona,łamie mnie i w sumie jakos mam taki hamulec przed braniem leków,mimo że nic i tak nie ma.To pozostaje herbatka z cytrynka miodem :)

reklama
angel, nawet nie wiesz jak bym chciała... tzn nie, wiesz, jak każda z nas... mój rysio zaraz wróci, to mu się wyryczę, a potem aby ciut przestanę myśleć

Do góry