reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Majra super!! narazie tak po cichutku Ci gratuluje. Co do testów ja robiłam takie za 3 zł z marketu i też watpilam w ich jakość bo druga kreseczka wygladala jak cień. bhgg potwierdziło jednak ten cień. także trzymam kciuki!

reklama
Majra wow:szok: super super

Martussia spokojnie leż odpoczywaj, one się chyba naprawdę zmówiły, jak można tak straszyc biedne e-ciotki, no jak

wczoraj żniwa , ledwo dzisiaj wstałam, został tylko kawalek ale to trzeba jeszcze czekac. Remont tez trwa, zaczynam wysiadać no i jeszcze to czekanie na owulke i ciągłe plamienie:baffled:

Cześć wszystkim i każdej z osobna:tak:
Ja do Was jak zwykle z potrzebą;-) Proszę Was trzymajcie dzisiaj za nas kciuki! Mam wizytę o 17. Bardzo Was proszę! Wasze kciuki czynią cuda:-)
Pozdrawiam:tak:

Bett a Ty jak się czujesz?? Suwaczek po prostu piękny ;):-)

Gatto no właśnie patrzę że prawie każda ciężarówka jeszcze z tzw młodym stażem teraz plami ;( A u Ciebie jak tam?

Karola trzymam za Was mocno kciuki żeby Ala posiedziała przynajmniej do bezpiecznego terminu!!

Kłaczek ten detektor to na pewno super sprawa! Pochwal się jakiej masz firmy;):)

Ilii mnie prawie cały czas pobolewa szczególnie jeśli się dużo nachodzę lub nasiedzę w jednej pozycji. Nie panikuję już teraz- mój gin mówił że dopóki ten ból przechodzi po odpoczynku i nie jest bardzo silny i typowy jak na okres to żeby się nie martwić.

Elka kurczę nie wierzę żeby któraś z nas chciała mieć jakiekolwiek plamienia;/ Taki już chyba urok ciąż w XXI wieku- albo są trudności z zajściem, poronienia lub jakieś inne mniejsze lub większe komplikacje podczas ciąży;/

Anty2 jak u Was staranka? Działacie już coś w temacie czy jeszcze przerwa??

AniolkowaMama piękne sny;) A co do olania Twoich skurczów- ech... Co tu dużo gadać...

Majra po cichuteńku gratuluję!!!!

Lenka
u mnie też miały być wczoraj żniwa ale od samego rana padało... Nie wiem czy coś dziś z tego będzie... Fajnie że jest tu ktos kto pracuje na roli :-)

Kwiatuszek zaciskam cztery kciuki!:)

Kłaczku no to świetnie. teraz na pewno spokojniej będziesz funkcjonować. super.

Martusia kochana no to leż, leż i jeszcze raz leż.pamiętać oczywiście że pamiętamy. odpoczywaj dużo.

Karola może po torbę wyślij męża. a te pobolewania...no nie wiem co to może być. nie wiem co poradzić...mi w ten sposób dokuczją jelita:baffled:

Illi mnie również bolał. z resztą bolał i boli. cały czas...ja chyba po prostu cała jestem jakaś powyginana. bo już jak schodze z łóżka to idę jak łamaga...siorka która jest w ciąży zdziwiła się że tak wcześnie. a mnie od poczatku tak rwie. tylko teraz gorzej...

Aniołkowamamo ja też własnie z tego powodu chodziłam i chciałam chodzić do pracy...a każdy myślał, że ja tak kocham swoją pracę...bleeeee...też mam tak że coś zaboli to zaraz wyszukuję. myślę że internet jest świetny ale jest również zmorą naszych czasów.koniecznie idź do tej swojej ginki w przyszłym tyg. i może zakup sobie nospę albo coś co ma ten sam skład. chyba ze już bierzesz. zawsze to działa rozkurczowo. ja bym na razie brała nawet jak nie boli brzuch. co do snów, to rzeczywiście masz piękne. ja tak czasem mam z mamą. rzadko mi się śni ale uwieliam ten sen wtedy. niestety moja mama przychodzi do mnie jak długo nie jestem na cmentarzu. sen z nią oznacza ze muszę jechac i zapalić znicz. czasem niestety zdarza mi się ją zaniedbac, a przy okazji mojego synka...nie lubię tam jeździć.

Kwiatuszku kciuki zaciśnięte... czekamy na info od Ciebie po powrocie...

Majra jeśli masz wątpliwości co do tych testów to może jak się uda skocz do apteki po test jakieś znanej firmy. ale ja pocichu gratuluję i zaciskam kciuki żeby to było to. całuski.

Dziewuszki a u mnie nowina!!!udało mi się rzespać pierwszy raz od bardzo długiego czasu całą noc...choć już od rana na nogach, to jednak...czuję się jak bym była w spa:-p:) wypoczeta, zrelaksowana...no i odebrałam wczoraj wyniki badań...moja anemia się pogłębia z miesiąca na miesiąc...:dry:czy ten Tardyferon to w ogóle cokolwiek komuś pomaga...:confused:bo ja tylko skutki uboczne odczuwam po nim...tzn meeega zaparcia...czy to warto brać...:confused:

Majra - mnie te testy 3 ciąże wykryły, tak że są jak najbardziej wiarygodne :) Bledziutka kreseczka? A jaką ty byś chciała mieć w 25 dniu cyklu, hę? Mnie blada wyszła w 28 dniu, a teraz to wyłazi z siebie, więc nie bój żaby :-D
No i gratki kochana :), takie nieśmiałe jeszcze ale to będzie to :tak:

czesc czolem!!!

Kwiatuszku &&&&&&&&&&&&&&
Martusia u mnie na razie gites! tfu tfu, zeby nie zapeszac!!
Majra podskocz po clearblue, ale i tak wstepne gratki!!!ale czad!!

clearblue? w Polsce i do tego małej mieścinie, impossible niestety my tu mamy tylko takie jak pretest, quickview, nova, pinktest, itp

dziękuję wam za gratki, chciałabym żeby się sprawdziły, ale panikować będę tak czy inaczej, już portkami trzęsę

reklama
Do góry