reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No widzę :) Już sobie jedzonko przez internet zamawia, bo mówi, że żarcie japońskie mu nie odpowiada :baffled: Tylko, że bidunia anginy dostał :(

reklama
Kłaczku - teoretycznie musi ale wiesz jak to jest. Ja jednak stwierdziłam, że chcę jechać do tego gina, żeby albo przestać się łudzić albo przestać się martwić.

IZW - mi się marzył fiolet. na razie wizję mam taką żeby 2 ściany pomalować na fioletowo a 2 na zielono, na podłogę szarą wykładzinę. co do odcieni kolorów to na pewno nie chciałabym żeby były bardzo intensywne ale jeszcze nie wybrałam konkretnych. trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&

Myszka, ja sie juz doczekac nie moge... Tak scislej to 3 tygodnie i 2 dni. 17.08.
Zjola, ale dokladnie o to chodzi! O jasnosc sytuacji. Niepewnosc jest najgorsza.

bett no jak tak oglądałam "dziewczyńskie" zestawy to tez mi lila bardzo taka delikatniutka najbardziej podchodziła :D nigdy nie nosiłam sie na różowo i jakos ten kolorek jest taki "obcy" jak dla mnie, ale moja siorka najmłodsza ta nie brzuchata która uwielbia wszelakiego odcieniu róż zrobiła mi wykład o tej tematyce - dlatego mam zagwózdkę (ona obstawia że będzie Natalka) i prawda jest taka każdy kolor jest ładny ale nie do kazdego on pasuje, moja najmłodsza siostra to drobniuteńka blondynka dla której cukierkowe kolory sa wprost stworzone i wszelakiej masci pastele
ja np lubię konkret albo białe albo czarne a z "kolorów" mocna czerwień i intensywny niebieski oraz turkus, z bardziej neutralnych kolorów czekoladowy brąz i śliwkowy fiolet

jeśli chodzi o pokój dla kruszyny to kolory mocno wyblakłe czy bedzie chłopak czy dziewczynka na przemian z białymi ścianami i dodatkami, natomiast dla ożywienia i rozweselenia tych delikatnych barw jakieś naklejki na ściane (o ile gdzieś sie zmieszczą) podłoga nie wiem .... ale pewnie dopiero jutro zacznie sie burza w naszych głowach i już konketne wizje co w tej małej klitce wykombinować w zależnosci czy gospodarzem bedzie Dawidek czy Natalka, niestety nie mam przeczucia najmniejszego ...

kurde jak patrze na to co pisze zaczynam sie max rozkręcać, oby tylko takie mysli mi w głowie pozostały :D

ziółko jak to co zobaczysz swojego brzdąca i przyjdzie czas że mu wykład zrobisz jak on śmiał ci takiego starcha napędzić i oboje sie będziecie z tego śmiać

kłaczek i patrz jak to leci 10 tc skończony - pieknie, my juz dwójke z przodu kompletujemy po lekku :D

aa bo juz chyba kiedyś pytałam, ale dlaej nie wiem co z naszymi dwoma ilonkami i ladyMK?? od jakiegos czsu zaglądam raczej codziennie i nie zdażyło mi sie natknąć na żadną z nich, babianka wiem że nas czyta od czasu do czasu i ciągle licze że sie odezwie z dobrymi nowinami, zreszta igusia też ciągle trzymam za was kciuki &&

Ostatnia edycja:
nawet możesz opieprzyć od e-cioci a co :D oczywiscie jak przyjdzie pora i bedzie rozumiało co do niego gadasz :D

reklama
Do góry