reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cocos... Bardzo mi przykro :-( Zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*]. Zostań z nami, razem zawsze jest raźniej! Mnie Dziewczyny tu bardzo pomogły, dały siłę, wiarę i dużą wiedzę/pomoc pod kątem medycznym. Myślę, że i Tobie tu będzie dobrze!!!

reklama
dorotka87 spokojnie, rzeczywiscie jajniki drobopęcherzykowate mogą wskazywac an PCO ale wcale nie muszą..staraj sie przez te dwa miesiace, a jak sie martwisz to sprobuj monitorowac cykl...(choc pewnie mozliwe bedzie to tylko prywatnie)

Ilii gonię cię.. ja dziś 8dfl :)

cocos: witaj :* , ja też zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*] Pisz o tym, co Cię spotkało, będzie Ci lepiej, tak jak nam. Może czasem piszemy o pierdołach, ale łączy nas /niestety/ jedno: każda z nas przeszła przez poronienie... Jesteś jedną z nas.

IZW no i to mnie sie podoba, wszystko picus glancus i tak ma byc, superosko;-)
Dokladnie ja slyszalam to samo co do rzyganka, im dorodniejsze pawie tym lepiej:-D:-D
Karola moze to cmienie to na zmiane pogody, co prawda ja juz mam wyleczoneko kanalowo ale daje sie we znaki jak pogoda swiruje:tak:
Anty dokladnie takie wyjscie byloby najlepsze, upssss pekla gumka co za nieszczescie:-p:-p
Cocos, witaj szkoda ze poznajemy sie w takich okolicznosciach
[*] dla Twojego Aniolka, pisz kiedy tylko bedziesz tego potrzebowala tutaj kazda zna ten bol takze bez krempacji:tak:

Mysiak :tak: dałaś mi pogłówkować w tym skrótem dfl :laugh2: aż się za głowę złapałam, że od razu do tego nie doszłam! Mnie dziś podły humor złapał w związku ze spadnięciem mojej tempki i negatywnym testem :wściekła/y: może i za wcześnie z nim wystartowałam ale już kurcze mógłby zrobić niespodziankę i pokazać dwie kreski!!!

Mysiak powiedz mi badałaś może u siebie prolaktynę i tarczycę? Jeśli pisałaś o tym wcześniej to przepraszam, ale jest tu tyle wiadomości, że ciężko mi spamiętać :sorry:

Witaj Cocos. To przykre ze poznajemy się w takich okolicznosciach ale zostań z nami. u nas raźniej, czasem smutno, czasem weselej...jak troszkę lepiej nas poznasz to na pewno nie będzie dnia żebyś nie zajrzała...Jeśli czujesz się na siłach to opisz co Cię spotkało. mi to pomogło i troszkę ulżyło z serca...niestety nikt inny nie bardzo chce o tym rozmawiać oprócz dziewczyn tutaj...to że czasem piszemy o pierdołach nie znaczy że nie chcemy żadnych innych osób...po prostu nie sposób cały czas myśleć o jednym. trzymaj się Kochana i zaglądaj często do nas...

cocos: no właśnie- z nikim tak sobie nie pogadasz jak z dziewczynami tutaj, nawet z mężem. Mój dzięki dziewczynom, nie słucha w kółko o tym, co się stało, o wynikach, miesiączce, itp.,itd. Także spokojnie, dobrze trafiłaś.

cocos kochana bardzo mi przykro zapalam swiatełko dla twego aniolka
[*] pisz jak najwiecej bo kazda z nas wie jak ciezko jest sie uporac z bólem.
Tylko nie zamykaj sie w sobie i pisz tu z nami a z czasem bedzie lepiej.

reklama
Gatto - ja miałam tak że mnie mdliło jak się kładłam do łóżka - na początku próbowałam to przespać ale później się nauczyłam że dopóki nie wstanę i czegoś nie przegryzę to nie usnę
Kajasia - ja stosuję Perfecta Mama - to jest chyba dax cosmetics ale z tego co czytałam to wszystkie te specyfiki są niewiele warte - jak się mają rozstępy pojawić to i tak się pojawią :-(
Basia - oczywiście że pamiętamy. gratuluję!!! cieszę się bardzo z całego serducha. co do ósemki to ja nie pomogę bo nie wiem jak to jest z wizytami u dentysty w ciąży...
Anty - im dłużej będziesz zwlekać tym będzie gorzej.marsz do sypialni!!!
IZW - super że na wizycie wszystko ok
Cocos - oczywiście że mamy ochotę, przykro mi że się poznajemy w takich okolicznościach ale zostań z nami. zapalam światełko
[*] dla Twojego Aniołka

dziewczynki ja już jestem w domu, musieliśmy skrócić urlop, bo jutro mamy pogrzeb. zastanawialiśmy się jeszcze czy po pogrzebie nie wrócić na Mazury ale ostatnie 2 dni mieliśmy taką kiepską pogodę że nam się odechciało. wczoraj cały dzień czułam że mnie jakieś choróbsko chce dopaść ale na noc się ciepło ubrałam nachlałam mleczka z miodkiem i dziś jest już ok. mam nadzieję że się mocno jutro nie zestresuję na tym pogrzebie... ogólnie u mnie ok tylko od kilku dni po każdym posiłku mam meeega zgagę... bleh...

Do góry