reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

lenka21: trzymam&&&&&& jakąś dobrą przynętę sobie na to polowanko uszykuj. :cool2:

a ja mam nowy kibelek!!!:-) Podwieszany! Ładnie się podłogę myje... - to tak z innej beczki mi się wrzuciło.;-)

reklama
Wiolka, jak widzi tate to skacze, ale tata malo w domu, wiecej w pracy. Poki mamy dlugi zwiazane z zakupem domu, Rajmund zapiernicza jak szalony.
Zjola... Niepelnosprawni maja czasem przedziwne talenty. Byc moze chlopak w jakis sposob wyczul Twoja ciaze - to nie jest wykluczone, ciaza powoduje zmiany bardzo subtelne, ale wyczuwalne np. dla zwierzat. Byc moze chlopak ma jakos wyczulone zmysly. To jest fascynujace. Mnie zawsze krecili semanci - zjawisko obledne po prostu.
Anilek, to ja z Toba!
Kasia, najblizszy lekarz w Manchesterze. Polski gin. Zaden "normalny" lekarz mnie nie przyjmie bo nie ma powodu. Taki system. Gdyby krwawienie sie utrzymalo, BYC MOZE moglabym drzec ryja o scan i BYC MOZE udaloby mi sie ow scan wydebic, ale i to nie jest pewne bo najczesciej stwierdzaja ze zaczyna sie poronienie i odsylaja do domu zalecajac paracetamol jakby bardzo bolalo.
Aniunnia, myszka, majra, juz spokoj... Moze faktycznie to tylko w efekcie przegiecia z zabawami.
IZW, maly opanowal hopsanie przez "wieszak" i teraz hopsa sobie jak tylko ma okazje. Moze byc pomysl z tym dmuchanym czyms... O, rany.. To Ty ruchy czujesz!! Wiesz ze koty i toxo to raczej malo prawdopodobne? Musialabys - przepraszam za dosadnosc - zjesc kocia kupe i to pod warunkiem ze kota jest nosicielem. Ja mam 5 kotow, od zawsze mialam z kotami do czynienia, a toxo mam ujemna.
Martusionku, mamy takie cos i Karol bardzo lubi w tym "wisiec", ale wlasnie na tym nauczyl sie skakac i teraz gdzie moze to cwiczy. Lindam Bounce About Plus baby bouncer 5019090442602 | eBay
Poki co nie chce juz kupowac zadnych urzadzen bo po pierwsze w salonie juz nie ma jak przejsc obok hustawki, kosza z zabawkami i stojaka do playmaty, po drugie jak sie bedziemy przeprowadzac to nam za chwile ciezarowki braknie.
Gatto, koty chetnie mrucza na brzuchu - cos w tym jest.
Lenka, wyglada ze spokoj - jakby cos bylo na rzeczy to by sie chyba rozkrecalo.

Czesc Dziewuszki

Robilam dzisiaj badania na toxo to wyniki :

Toxoplazma IgG ilosciowo 251,00 IU/ml 0- 8,00
Toxoplazma IgM ilosciowo 0,06 AU/ml 0- 0,65

co to moze oznaczac???

Przepraszam ze tylko o sobie:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
A moje z marca: IgG <130 norma o.oo-1.00
IgM ujemny
To chyba wsio w pariadkie, jak mawiają nasi wschodni sąsiedzi.

Zjadłam loda i petitki do kawy...:sorry2: Proszę o samosąd...:sad:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry