reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gatto: dzięki za odpowiedź... No też tak wyczytałam, że tego się nie da wyleczyc...:-( Właściwie wygląda na to, że będę czekac aż mi tarczyca zacznie fiksowac. I dopiero potem leczyc. Hmmm, głupie to, no ale cóż...

Zjola: gratki za egzamin! A mój mąż też jest instruktorem nauki jazdy. :-)

reklama
Anilek jak na razie mozesz zadbac o odpowiednia diete, uzywac soli jodowanej, zrobic wypad nad morze, jesli to mozliwe i poki co do przodu. Dobrze, ze tsh jest w granicach 2 to znaczy, ze spokojnie mozesz sie starc o dziecko, jesli nie ma innych przeciwkazan.

o kurcze wpadlam zobaczyc co u was a tu taki widok :szok:
klaczku super ze sie udalo i trzymam kciuki zeby byl dzidziol oczywiscie wymazona cora
zjola jestem w szoku i tak bardzo sie ciesze ze sie udalo nudnych 8 miechow
emy buziaki duze dla ciebie ciesze sie ze sie nie poddajecie i kciukasy tez zacisniete :tak:
izw ale suwak ci skoczyl do przodu oby tak dalej mknol
laski ale berki to ida jak burza i tak trzymac
pozdrowionka i buziolki dla was:-)

Myszka - że też ty o tej armii pamiętałaś :-D:-D:-D. O mało ze śmiechu nie padłam. Może rzeczywiście na razie przystopuję a potem, to jeszcze kurs szybowcowy albo spadochroniarski zrobię :-D

Emy - kochana, ja kciuki za ciebie zaciskam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Zaglądaj tu do nas. Ogromne buziaki

Kasia - ja z szoku do dzisiaj wyjść nie mogę :szok:

Karola - no jakoś takoś, pracę stałą mam, chociaż niepewną, ale dwie inne się kroją to dobrze, bo na lodzie na pewno nie zostanę :-)

Wczoraj wieczorem zaczelam plamic - odrobinke, ale bolal mnie tez brzuch. Dostalam fiola ze strachu. Przeciez tu jak cos to nie zrobia kompletnie nic bo jest za wczesnie i "jak sie ma urodzic to sie urodzi". No-spa, magnez i lezec. Dzis jest ok. Moze to mlodego robota bo wczoraj mial dobry dzien, po poludniu nie spal, za to namietnie "hopal" mi na kolanach i z lekka mnie wykonczyl... Moze tylko jakas zylka pierdyknela sobie bo niezle mnie skopal... Mam nadzieje ze wiecej takich atrakcji nie bedzie bo osiwieje do reszty. No i nie mam mowy o lezeniu - wytrzymalam malego w lozku ile sie dalo rano, Rajmund przygotowal mu flache nim poszedl do pracy, ale teraz juz Karol wisi na drzwiach bo ile mozna lezec w lozku. Staram sie ograniczyc do minimum podnoszenie go. Sprobuje wykorzystac pogode i isc na dlugi spacer - gdzies sobie klapne na lawce w parku, a on moze sie zajmie otoczeniem.

reklama
Kłaczku - matko jedyna! Kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Oby to tylko przez to hopsanie Karolkowe.

Do góry