reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dalam rade - sama w szoku jestem:-D
Aniunnia, ja kupowalam sok z burakow w kartonie - sie to wabilo "Barszczyk czerwony" czy jakos tak, bylo z burakow, jablek i jakichs tam innych warzyw. Pitne. Chyba Hortex, ale nie jestem pewna.
Majra, nie maja. I to jest piekne. A do karty zbieraja dane rodzicow, rodzenstwa i historie chorob w rodzinie.
IZW, scan po 12 tygodniu, wiec na oko to kolo 10.08. Tu nie ma pospiechu, a pierwszy scan to NT (o ile racza zrobic) wiec w konkretnym czasie ciazy sie robi.

reklama
Kłaczek Ty miałabyś nie dać rady, no co TY. Brawa ogromne.
Aniunnia trzymam kciuki za wizytę&&&& .
IZW z Twojego postu leci tyle optymizmu, że nie wiem co powiedzieć, cieszę sie że jest dobrze i humorek dopisuję. Jeśli chodzi o poród to nie wyobrażam sobie rodzić bez M. Wystarczy że jest obok i trzyma za rękę.

Dzisiak kuzyn M. mówi do niego: słyszałem że wam się rodzina powiększy. On mieszka w mojej rodzinnej wsi, więc rodzinka rozgadała, no szkoda, takich sytuacji chciałam uniknąć, trochę się później humor psuje. Ale M. powiedział , że tak , za 9 moesięcy. Oby to były prorocze słowa.Przynajmniej taką mam nadzieję.
Dzisiaj nadrabiam w ogrodzie, po wyrwaniu częsci zielska okazało się że mam już ogórki do zaprawienia, więc muszę dzialać.

Oj Gatto - ja zmęczona jestem, więc wybacz ale coś mi nie grało :-D
No i ja to ziółko jestem, bo swojego czasu dziewczyny przekręciły mój nick i pisały Zioła, haha, co zresztą ma swój ukryty sens.

Lenka, bo ja tu niespelna 2 lata jestem, a przyjechalam kompletnie bez jezyka. I wcale nie jestem taka hej do przodu z gadaniem bo glownie w domu siedze, a tu trzeba bylo *******y typu anemia sierpowata i takie... Dobrze ze sporo tych terminow ma wspolna lub zblizona pisownie w PL i UK.

gatto, dobra, to ja od jutra zaczynam :) bo nigdy tego nie robiłam i jakoś z r specjalnie nie zwracaliśmy na to uwagi, ale teraz mam konkretny plan i chciałabym wiedzieć co się dzieje w moim organizmie :)

Zjola uffff...kamien z serca mi spadl!!:-):-)
Kasia powodzenia! i wstaw koniecznie miniaturke na forum to bedziemy cie podgladac :-D:-D

a mi wyskoczyła wizyta u gina, miałam miec w piate, ale ze nie pasił mi to prosiłam połozna o tel jak sie zwolni miejsce :)
A wiec tak.. na macicy albo polipek mały albo blizna... endometrium trojfazowe no i najlepsiejsze... 2 lub 3 dni temu miałam owulacje, czyli wtedy co nam gumi pusciła... o mało nie spadłam z fotela...

oczywiscie 100pytan do w zwiazku z peknieta gumką i tym ze jeszcze pierwszej @ nie było a doktorek na to, ze luzik, jak bedzie ciaza to on mi zyczy spokojnego rozwiazania w terminie..

Jedyne co mnie trzma, to, ze tempka w dole wiec watpie by sie udało. jednak wole poczekac do pierwszej @..

reklama
Mysiak, peknieta gumka do spolki z owulka wcale nie gwarantuja ciazy, wiec nadal nie wiemy na czym stoimy. Spokojnie, przyjdzie @ albo nie przyjdzie, gin przynajmniej wie kiedy owulke mialas, z reszta nawet gdyby nie, to przeciez scan okresli wiek dzidzia o ile takowe sie pojawi.

Do góry