reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kłaczek -niby się o tym wie itpale jakoś w tym momencie czuję się jakbym zupełnie rozum straciła :D:crazy:ale tak zrobię czekam o @

Plenitude dokładnie tak jest,tylko teraz jakoś nie wiem co mnie tak przyćmiewa.wczesniej to sama byłam tego zdania,że to nie najlepsza anty :):no:a teraz chyba tak robimy,żeby nie było że teraz sobie pozwalamy...a to i tak może nic nie dawać.poczekam do
@ nie będę szaleć

IZW tak dokładnie jestwszystko przeżywam i najlepiej wtedy bym poszła o lekarza,żeby rozwiać wątpliwości,ale żeby co tydzień!!dziś miałam nawet sen,że byłam u ginekologa.dostałam @ a mimo to poszłam,żeby zbadał itp-jakiś dziwny ten sen.trzeba na wszystko czasu wiempoczekam do @ poczekam może i jeszcze dłużej z tym aż będą wiadomości dobre.jakoś to będzie.3mam kciuki rośnijcie pięknie i zdrowo:tak:

kajasia222 wydaje mi się,że jak jest większy to tylko lepiej :)bądź spokojna i odpoczywaj :tak:tylko się cieszyć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny własnie odebrałam wyniki z labo i moja anemia się pogłebia z tego co widzę.. Juz brałam dwa rozne leki i nadal nic..zero poprawy a nawet gorzej.. Żelazo mam przy gornej granicy a ta cała hemoglobina juz ma 9,9.. To ja tego nie jarze.. Co to bedzie dalej?

Aniunnia - a co na to lekarze?

Nisiao - to ja, twoja pomoc techniczna :-Dpod każdym twoim postem jest opcja edytuj. Jeżeli chcesz napisać coś o czym zapomniałaś, to kliknij edytuj i dopisz do istniejącego postu, żeby ich nie mnożyć jeden pod drugim, bo się robi zamieszanie.

Aniunnia a bierzesz zelazo w pastylkach??? Moze sprobuj tez jesc wiecej produktow zawierajacych zelazo i poprawiajace produkcje krwinek, przede wszystkim buraki czerwone, sok z burakow, rodzynki, szpinak. Mysle, ze jeden buraczek dziennie poprawilby duzo:tak:

zjola do lekarza ide dzisiaj tak ze dopiero wtedy się dowiem.. ale mnie to dołuje, że biorę leki i nic,.. Najpierw brałam hemofer, a ze dalej spadało to zmieniła mi na tardyferon-fol... i znowu spada..
Zauważcie , że żelazo mam 147 gdzie norma to 50 -170... To mam spoko.. a ta hemoglobina tak leci i te inne..

Bylam u poloznej. MIAL byc tlumacz... NIe bylo. :szok: Zaliczylam opad szczeny i stwierdzilam ze skoro juz tu jestesmy, to mozemy przynajmniej sprobowac - jesli bedzie mowic powoli, to powinnam sobie poradzic. Ale terminy medyczne... Probujemy. Poprosilam o drugi formularz karty, bo majac na pismie wiecej kumam i poooszli! I dali rade. Wlacznie z wytlumaczeniem ze mialam krwotoki, gestoze, syn mial dysplazje bioder i ma miopatie. Z uwzglednieniem coiazy obumarlej i pustego jaja, schorzen w obu rodzinach i w ogole...
Nastepne spotkanie z polozna... 29.08.
Scan i wizyta u lekarza w szpitalu - przyjdzie poczta.

reklama
Do góry