reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Gatto - tutaj też gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bój się nic będzie dobrze musi być;-)
a ja zgłodniałam muszę coś na ruszt wrzucić koniecznie tylko nie mam pojęcia co bym zjadła :no:

hahahaha
a ja zjem sobie kanapeczkę z serem twarogowym i z chili ot taką mam ochotę ,o matko jak nienawidzę ostrego tak nagle mam ochotę ostatnio też żarcie u chińczyka kupiliśmy i tym ostrym sosem sobie polałam ja jadłam i nic , M na próbę polał sobie i ział ,a ja nic lajcik zjadłam popiłam i po papu :-D

Gatto - to jak ty masz ciążę z niedrożnego jajowodu a Kłaczek Karolka z bezowulacyjnego cyklu, to może ja zajdę w cyklu niemożliwym, bo mam 8 dc a pojutrze M jedzie do Japonii, ale jak by te france przeżyły, to ..., no i miałam się nie nakręcać i doopa :( :dry:

gatto- sorki, że tak wypaliłam, ale tak się ucieszyłam, że nie potrafiłam trzymać języka za zębami (= nie potrafiłam utrzymać paluchów z dala od klawiaturki)

zjola- jak się dzieją cuda, to może i tak będzie

reklama
Zjola przysiegam, ze ten cykl przeznaczylam na straty, bo to bylo niemozliwoscia zajsc. Co prawda ostatno doktorek mi pewne sprawy wytlumaczyl, ze jednak zdrowy jajowod moze wylapac komorke jajowa, nawet jak jest daleko. W sensie prawy jajowod jajo z lewego jajnika. Bo jak mi to tlumaczyl jajnik wyrzuca jajo i wlasnie zalezy z jaka sila to zrobi to ten jajowod wychwyta. Widac z tego, ze moj jajnik to jak Ziolkowski tym jajem dal!:szok::-DA kijanki zyja nawet do tygodnia!Potem swoimi nochalkami czuja jajo i bach!!

Majra nic sie nie stalo:)

Do góry