reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kurka wodna gatto zaliczyła berka:-):-):-)gatto masz na wykresie opis cała sie trzęsę druga blada kreska,ja jak to przeczytałam to tez się trzęsłam ale z radości ze sie udało,wielkie gratki nawet nie wiesz jak sie cieszę,i to jeszcze niby ten nie drożny:-D

Dziewczyny ktora nastepna z dobrymi wieściami,kobietka,plenitude????

Ostatnia edycja:
reklama
o no kobietki przez was przewertowałam forum wstecz :)
Gatto wielkie gratki, zaciskam kciuki...

Kłaczku ja cie przytulam, odpędzam strachy... bo wiesz ja wredne babsko jestem i myśle ze strachy się mnie przestraszą ... hiihi

Kobietka22 a jakie leki bierzesz??Ja od luego zeszłego roku brałam citronil a pozniej zmieniła mi na doxepin... przeszłąm poł roczne leczenie nerwicy.. w pracy mobbing taki miałam ze neistety nie dalam rady...a teraz jak sie czuje?? jakbym to nie ja była we własnej skórze jesli chodzi o uczucia zwiazane z poronieniem no i niestety wróciły mi lęki... to jedyny objaw po poronieniu....ale te moja strachy to mnie już 2 dzien męczą, zasnac nie mogę, znow budze sie w nocy... także psychiatra bedzie konieczny.. oby tylko bez leków...

dziewczyny ja sie cos dziwnie czuje wczoraj myslalam ze to owulka bo kul mnie lewy jajnik,ale chwilami mnie mdli i po chwili przechodzi nie wiem co sie dzieje normalnie:-(moze to jakies zaburzenia co?

Lenka, ja wiem ze po prostu trzeba przetrwac i juz. No i nie ma ze pojde do gina, zrobie scan i bede widziec co jest... Na scan musze poczekac jeszcze minimum 6 tygodni. Wytrzymalam z Karolem to i teraz wytrzymam. Meczy mnie fakt, ze jestem przeziebiona, mocno kaszle i (pewnie od tego) boli mnie brzuch, a zaraz legnie sie strach bo to BRZUCH BOLI. Ech - paranoje.
Mysiak, ja tez wredna jestem a strachy sie mnie nie boja... :-D Chyba ze na wlasne strachy to nie dziala.

Gatto z niedroznego jajowodu, tak? A ja mam Karola z cyklu bezowulacyjnego. Czyli wszystko w normie! Berek jak trza!

Mysiak - ja biorę abilify teraz ,ale ja mam zespół paranoidalny to trochę coś innego ja też się dziwnie czułam dlatego pytam u mnie doszło do pobytu w szpitalu psychiatrycznym na siłę mnie tam wzięli bo nie chciałam się leczyć , po drodze brałam olzapin , zalastę , i teraz zostałam tylko na abilify15 , polecam psychiatrę bardzo pomaga przede wszystkim uniknąć powrotu do szpitala w moim przypadku bo moja choroba jest przewlekła jakbym przestała brać leki to bym z powrotem tam wylądowała.Idź idź puki pora bo potem może być za późno ja jakbym chciała iść do lekarza jak mi radzili to może bym w szpitalu nie była, oczywiście Ci tego nie życzę w żadnym wypadku ,ale w sprawie chorób duszy lepiej się przejść do specjalisty jak masz lęki to tym bardziej u mnie to był pierwszy objaw takie lęki więc wiesz dmuchaj na zimne.

Hej babolki!!
No tu sie nie da utrzymac sekretu!! Wszyscy wszystko wiedza, a ja sram po gaciach!!
Myszka jak cie dorwe, to nie recze za siebie:-D:-D

Tak piszac oficjalnie to wyszedl pozytyw, druga kreska blada, najpierw myslalam, ze zemdleje, a potem dostalam ataku prawie serca, albo innego narzadu. Nie dowierzam, bo absolutnie nie mam zadnych, ale to zadnych objawow, oprocz spozniajacej sie @.
Czyli mowiac po klaczkowemu: berek???

kurcze jak super gatto:-)jeszcze raz WIELKIE GRATKI DLA CIEBIE I M;-)a powiedz mężuś juz wie???????czy my pierwsze,bo my to takie szpiegule i przebiegłe zmijki, wiesz jak to my babki:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry