reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ciekawość mnie zaczęła zżerać co też takiego Majra wypatrzyła, więc ja też zajrzałam i po cichu żeby nie zapeszyć gratuluję

reklama
nie ma jak rodzinne pawiki :-D:-D

:-D:-D:-D

Kwiatuszek, be ok. Betka Ci zasuwa jak nalezy, nie strachaj sie. Swoja droga to Ci zazdroszcze... Ja mam pierwsza wizyte na pelne 8 tygodni, i to bedzie opiewala na zalozenie karty (wywiad rodzinny) i siku. Jakiekolwiek konkrety typu scan, po 12 tygodniu... Jeszcze dlugo. A boje sie jak cholera.
Lenka, nie ma dwoch zdan - jestesmy walniete.:-D A ja to na pewno. Oj, uziemic czterolatka moze byc ciezko... Kurcze i to bolesne jak diabli, ale dobrze ze przejsciowe przynajmniej.

a ja się nie znam :-(

A ja nie wcinam - czekam na oficjalne info.:-D (GDZIE TEN WYKRES JEST?!)

Faceci sa walnieci. Jak mi brzucho w ciazy roslo, to Rajmund twierdzil ze tyle co on sie opompowal to musi byc wielki.

Kurde, boje sie... Dopiero 6 tydzien...
Powiesilam Karola na drzwiach, siedze, klikam i nerwa hoduje... Ech...

A ja Wam tak po cichu powiem że byłam na staraniach i tam jak byk napisane DRUGA KRESKA WIDOCZNA blada ale jest, Gatto tak się cieszę:-D:-D:-D:-D:-D
Kłaczek a co to ma być, hę, chyba opierdziel Ci się należy, hoduje to się kwiatki więc spokój ma być:tak::-D

Witajcie
to oznacza ,że Gatto w ciąży ???? jupi :D
ja byłam u pani psychiatry pogadać co w razie ciąży i powiedziała ,że na starych lekach kobiety rodziły zdrowe dzieci ,a mój lek jest nowy i nie wiadomo co i jak dlatego jeśli byłabym w ciąży to zmieniamy leki mam wtedy zadzwonić do niej bezzwłocznie.
Rozmawiałam z endokrynologiem o tym i o moim wyniku 3,2 i kazał mi brać półtorej tabletki od wczoraj także łykam i mam nadzieję ,że co by się nie okazało będzie ok trzymajcie kciuki żeby ta @ aię zdecydowała czy przyjdzie czy nie bo jutro mam termin @ ,ale znając życie jak przyjdzie to na niedzielę bo ona tak lubi jak do niedzieli jej nie będzie to w poniedziałek testowanko , najchętniej to już bym testowała:tak:.
Mysiak - jak mowa o zwariowaniu to ja specjalistka bo ja już "zwariowałam" i z tego wyszłam ,a w jakim sensie dziwnie się czujesz?może warto pomyśleć o jakimś specjaliście jeśli masz obawy.

reklama
Kłaczek to tulę, tulę tuuulę mooocno, nie bój się, masz Karolka, udało się to teraz też się uda, w modlitwie pamiętam o Was

a jak nie to zaraz tam wpadnę z kijem:-D

Do góry