reklama
aniunnia
Fanka BB :)
a ja się nie znam :-(
majra
tam taki czerwony plusik jest
myszka2829
Aniunnia objasnienie do wykresu: to takie malutkie koleczko na dzisiejszym dniu a w nim plusik ;-):-):-):-):-):-):-)
lalalallala mamy "inkubator z zepsutym termometrem", zaraz mi sie oberwie ale co tam tak sie ciesze jak co najmniej sama bylabym w ciazy ;-):-)
nie ma jak rodzinne pawiki
Kwiatuszek, be ok. Betka Ci zasuwa jak nalezy, nie strachaj sie. Swoja droga to Ci zazdroszcze... Ja mam pierwsza wizyte na pelne 8 tygodni, i to bedzie opiewala na zalozenie karty (wywiad rodzinny) i siku. Jakiekolwiek konkrety typu scan, po 12 tygodniu... Jeszcze dlugo. A boje sie jak cholera.
Lenka, nie ma dwoch zdan - jestesmy walniete. A ja to na pewno. Oj, uziemic czterolatka moze byc ciezko... Kurcze i to bolesne jak diabli, ale dobrze ze przejsciowe przynajmniej.
A ja nie wcinam - czekam na oficjalne info. (GDZIE TEN WYKRES JEST?!)
Faceci sa walnieci. Jak mi brzucho w ciazy roslo, to Rajmund twierdzil ze tyle co on sie opompowal to musi byc wielki.
Kurde, boje sie... Dopiero 6 tydzien...
Powiesilam Karola na drzwiach, siedze, klikam i nerwa hoduje... Ech...
lenka21*
2+3 = MY
A ja Wam tak po cichu powiem że byłam na staraniach i tam jak byk napisane DRUGA KRESKA WIDOCZNA blada ale jest, Gatto tak się cieszę
Kłaczek a co to ma być, hę, chyba opierdziel Ci się należy, hoduje to się kwiatki więc spokój ma być
Kłaczek a co to ma być, hę, chyba opierdziel Ci się należy, hoduje to się kwiatki więc spokój ma być
K
kobietka22
Gość
Witajcie
to oznacza ,że Gatto w ciąży ???? jupi
ja byłam u pani psychiatry pogadać co w razie ciąży i powiedziała ,że na starych lekach kobiety rodziły zdrowe dzieci ,a mój lek jest nowy i nie wiadomo co i jak dlatego jeśli byłabym w ciąży to zmieniamy leki mam wtedy zadzwonić do niej bezzwłocznie.
Rozmawiałam z endokrynologiem o tym i o moim wyniku 3,2 i kazał mi brać półtorej tabletki od wczoraj także łykam i mam nadzieję ,że co by się nie okazało będzie ok trzymajcie kciuki żeby ta @ aię zdecydowała czy przyjdzie czy nie bo jutro mam termin @ ,ale znając życie jak przyjdzie to na niedzielę bo ona tak lubi jak do niedzieli jej nie będzie to w poniedziałek testowanko , najchętniej to już bym testowała.
Mysiak - jak mowa o zwariowaniu to ja specjalistka bo ja już "zwariowałam" i z tego wyszłam ,a w jakim sensie dziwnie się czujesz?może warto pomyśleć o jakimś specjaliście jeśli masz obawy.
to oznacza ,że Gatto w ciąży ???? jupi
ja byłam u pani psychiatry pogadać co w razie ciąży i powiedziała ,że na starych lekach kobiety rodziły zdrowe dzieci ,a mój lek jest nowy i nie wiadomo co i jak dlatego jeśli byłabym w ciąży to zmieniamy leki mam wtedy zadzwonić do niej bezzwłocznie.
Rozmawiałam z endokrynologiem o tym i o moim wyniku 3,2 i kazał mi brać półtorej tabletki od wczoraj także łykam i mam nadzieję ,że co by się nie okazało będzie ok trzymajcie kciuki żeby ta @ aię zdecydowała czy przyjdzie czy nie bo jutro mam termin @ ,ale znając życie jak przyjdzie to na niedzielę bo ona tak lubi jak do niedzieli jej nie będzie to w poniedziałek testowanko , najchętniej to już bym testowała.
Mysiak - jak mowa o zwariowaniu to ja specjalistka bo ja już "zwariowałam" i z tego wyszłam ,a w jakim sensie dziwnie się czujesz?może warto pomyśleć o jakimś specjaliście jeśli masz obawy.
reklama