reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kobietka 22 dasz radę zobaczysz jak wrócą z papieroska i będą śmierdzieć to ci się odechce dymka:-D jak dasz radę to ja też się wezmę za siebie i się postaram rzucić.Ostatnio chciałam sobie kupić e papierosa bo oszczędniej i się tak nie trujesz ale sama nie wiem czy warto najlepiej wcale nie palić.Ja mam z tym problem że jestem już tak przyzwyczajona że trzymam go w rękach że szkoda gadać.

Oj, nie jak ONA da rade to tez sie wezmiesz....patrz na siebie i bierz sie od razu!! A do trzymania se kup dlugopis, kosztuje mniej i nie szkodzi :happy:

reklama
Angel, doczytalam... Zgroza! Wytlumacz glupiej kozie w aptece, ze jak sie zaczyna brac kaws foliowy kiedy juz sie wie ze jest sie w ciazy to musztarda po obiedzie bo on ma za zadanie chronic dziecko przed wadami cewy nerwowej, a ta sie tworzy w pierwszych tygodniach. Powinno sie go zazywac ZANIM sie zajdzie w ciaze i prze pierwsze 3 jej miesiace, wiec jak sie zaczynasz starac to powinnas go brac. Baba w aptece jest niedouczona.

kłaczek no właśnie tylko już nie chciałam się z nią kłócić,więc wzięłam tylko witaminy.Wcześniej nie brałam folika bo nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży,dowiedziałam się w 8tyg.

klaczku a co ty pieczesz?
ja sobie zrobilam mleczko z miodem i czosnkiem bo coraz mocniej mnie boli gardelko
gatto zaden dlugopis nie pomoze jak nie dojrzeja do przekonania ze papieros to swinstwo, zabija, smierdzi i kurna kosztuje
Zjolka gdzies sie urwala?

Hejka ,
Anulka , ja mam jednego samca w domu i ma przykaz sikać jak my:-D Ja zajączków czekol. w ofercie nie mam , najwięcej jajek czekol.

miałam sprzątać , se kompa włączyłam .
Ja dzisiaj idę do braciszka zaprosić ich na komunię do Blanki , w niedzielę do mamy na obiadek a poniedziałek ugotuję coś i leżenie do góry brzuchem.

Wszystkiego najlepszego dziewczynki z okazji świąt !

Co pieke w sensie na Swieta? Sernik jak zawsze, makowiec i chyba bedzie na tyle - Swieta u nas porabane w tym roku jak nigdy. Po prostu fabryka sie postarala. Wiec wszystko bedzie stalo na rzesach, a Swieta u nas zaczna sie w poniedzialek.:sorry:

Lena, i ten bol mimo wszysto zostaje. Myslalam ze jak urodze i bede miala dziecko przy sobie, bedzie prosciej. No, troche latwiej jest bo Karol dba o to zebym nie miala czasu za duzo myslec, ale jednak to we mnie siedzi. I boli. Tyle ze w grupie naprawde latwiej. Teraz staramy sie znowu i juz sie boje, juz wszystko wraca - tak juz chyba bedzie do konca moich dni.

Ostatnia edycja:
wróciłam :-) kupiłam śliczne kwiatuszki i tusz i szminkę :-), w ogóle nie wiem o co chodzi bo ja normalnie ust nie maluję, ale w ciąży mnie coś takiego nachodzi że najchętniej to bym się taką czerwoną wymalowała (w pierwszej się tak malowałam ale mój M nie może tego znieść)

Anulka16 - ja szpinak lubię, więc mi jego smak by nie przeszkadzał, ale koleżanka do której szłam na sylwestra i zrobiłam tą roladę szpinaku nie lubi i się nią zajadała, mówiła że jej w ogóle nie przeszkadzało że tam był szpinak. tylko jak ją pierwszy raz robiłam to nie wiedziałam że papier śniadaniowy i papier do pieczenia to nie to samo i upiekłam ten szpinak na śniadaniowym... niezłą później miałam zabawę z odrywaniem go z tego papieru :-D

reklama
BETT to wrzuc przepis na aniolkowe , czerwona szminka mowisz eh mi to nie pasuje , ja to mam takie dwie krechy,ze jakbym sie na czerwono malnela to bym mogla straszyc he he
lena klaczek dobrze mowi , eh trudne zycie

Do góry