reklama
Angel, nie patrz na babe w aptece tylko kup i zazywaj. Powinno sie przynajmniej 3 miesiace przed zaczac A babce sie nie spowiadaj, tylko kupuj, bo bez recepty jest
Klaczek tylko pozazdroscic synka!! Spaniowa minka jest genialna
Kobietka za kazdym razem jak cie pociagnie papierosek to uszczyp sie w tylek, bedziesz sie wtedy skupiala na bolu, a nie na checi zapalenia
Klaczek tylko pozazdroscic synka!! Spaniowa minka jest genialna
Kobietka za kazdym razem jak cie pociagnie papierosek to uszczyp sie w tylek, bedziesz sie wtedy skupiala na bolu, a nie na checi zapalenia
Angel on jeszcze zwykle brwi do gory podnosi az mu sie czolo marszczy, ale nie zdazylam zlapac tego na fote. Jest slodki, ale ja nie jestem obiektywna Nad czym sie zastanawiasz? Nad Folikiem?
Gatto, ja mam nadzieje ze kazda z nas bedzie miala takiego babla w domu - jest idealny. Jest zdrowy, w miare ladny, grzeczny, pogodny i bardzo silny. Nie ryczy non stop, nie marudzi - wymaga zeby sie nim zajac i jest troche rozpuszczony, ale mea culpa. Od kiedy minely problemy z laktoza, jest po prostu bajka, a rozwija sie doskonale. Kazdemu zyczyc takiego lobuziaka.
Gatto, ja mam nadzieje ze kazda z nas bedzie miala takiego babla w domu - jest idealny. Jest zdrowy, w miare ladny, grzeczny, pogodny i bardzo silny. Nie ryczy non stop, nie marudzi - wymaga zeby sie nim zajac i jest troche rozpuszczony, ale mea culpa. Od kiedy minely problemy z laktoza, jest po prostu bajka, a rozwija sie doskonale. Kazdemu zyczyc takiego lobuziaka.
no poprostu KAROLEK jest cudowny, taki slodziak ze tylko przytulac.
dziewczyny i nie ma to tamto , jak sie chce rzucic palenie to sie rzuca i tyle , i nie ma tlumaczenia , bede was przezywac i juzkobietko a ty o tym nie mysl, fajki sa kosztowne -pamietaj ze masz miec inny suwaczek za rok
napatrzec sie nie moge na tego klaczkowego szkraba
dziewczyny i nie ma to tamto , jak sie chce rzucic palenie to sie rzuca i tyle , i nie ma tlumaczenia , bede was przezywac i juzkobietko a ty o tym nie mysl, fajki sa kosztowne -pamietaj ze masz miec inny suwaczek za rok
napatrzec sie nie moge na tego klaczkowego szkraba
Ostatnia edycja:
angel_
rośnij skarbie .... :)
gatto właśnie o to chodzi że powiedziałam że poproszę kwas foliowy nic nie mówiąc,a ta ale po co pani jest pani w ciąży??? i głupie pytania myślałam że ją zjem kolejka za mną a ta się głupio pyta.Mogłam jej powiedzieć że właśnie zaczynam staranka i jak wrócę z apteki to wskakuję na męża by była nie zła heca ha ha:-) nic powiem mężowi żeby mi kupił jadąc z pracy.
kłaczek synuś boski nie ma co.Pamiętam jak Alan zasypiał,pijąc mleko oczami przewracał i te jego grymasy,coś pięknego.
kłaczek synuś boski nie ma co.Pamiętam jak Alan zasypiał,pijąc mleko oczami przewracał i te jego grymasy,coś pięknego.
K
kobietka22
Gość
Kłaczku - cudne zdjęcia , no co patrzę to nie mogę się napatrzyć zakochałam się w Twoim synku;-)
Angel- no ja się właśnie boję bo u teściów teść pali i po wypiciu paru głębszych woła synową na papieroska i boję się ,że ulegnę.
Gatto - dobra będę szczypała się po tyłku.
I tym sposobem Martusia zamiast sprzątać to siedzi na BB a zaraz M wróci bo już pisał ,że mam wstawiać ziemniaczki, a propo co dziś jecie bo my śledzie w śmietanie z ziemniaczkami w mundurkach pychotka
Angel- no ja się właśnie boję bo u teściów teść pali i po wypiciu paru głębszych woła synową na papieroska i boję się ,że ulegnę.
Gatto - dobra będę szczypała się po tyłku.
I tym sposobem Martusia zamiast sprzątać to siedzi na BB a zaraz M wróci bo już pisał ,że mam wstawiać ziemniaczki, a propo co dziś jecie bo my śledzie w śmietanie z ziemniaczkami w mundurkach pychotka
Wlasnie sie obudzil i bedziemy szli na spacerek. Ech... Niby tylko 3 miesiace a wydaje sie taki duzy i taki dorosly. W wozku krzyczy bo chce siedziec, ostatnio afere mi zrobil o banana, myslalam ze zejde ze smiechu. Patrzyl jak sobie banana obieram wiec mu dalam "pociumac" - dorwal sie lapczywie i tak glamal, ze cos sobie tam dziaslami naskrobal. Zabralam, bo przeciez maly na takie wynalazki, to narobil wrzasku. Moj maly terrorysta. Taka alkaida mala.
reklama
angel_
rośnij skarbie .... :)
kobietka 22 dasz radę zobaczysz jak wrócą z papieroska i będą śmierdzieć to ci się odechce dymka jak dasz radę to ja też się wezmę za siebie i się postaram rzucić.Ostatnio chciałam sobie kupić e papierosa bo oszczędniej i się tak nie trujesz ale sama nie wiem czy warto najlepiej wcale nie palić.Ja mam z tym problem że jestem już tak przyzwyczajona że trzymam go w rękach że szkoda gadać.