reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Prosze bardzo, Anulko! Tak, Karol to wieczny smieszek, wyjatek to glod - wtedy ryczy tak, ze slychac go w Southampton i Glasgow.

Sie napije!

Nie odbije, bede spal! (Taka minke robi zawsze kiedy zasypia po jedzeniu zamiast sobie beknac - to "spaniowa minka")

Zadowolony z siebie maly terrorysta.

reklama
kłaczek ślicznego masz synka wiesz jak patrzę tak na jego minkę po jedzeniu to mam wrażenie że patrze na mojego synka:-) robił identycznie.

Angel, nie patrz na babe w aptece tylko kup i zazywaj. Powinno sie przynajmniej 3 miesiace przed zaczac :) A babce sie nie spowiadaj, tylko kupuj, bo bez recepty jest :)

Klaczek tylko pozazdroscic synka!! Spaniowa minka jest genialna :)

Kobietka za kazdym razem jak cie pociagnie papierosek to uszczyp sie w tylek, bedziesz sie wtedy skupiala na bolu, a nie na checi zapalenia :)

Angel on jeszcze zwykle brwi do gory podnosi az mu sie czolo marszczy, ale nie zdazylam zlapac tego na fote. Jest slodki, ale ja nie jestem obiektywna :) Nad czym sie zastanawiasz? Nad Folikiem?
Gatto, ja mam nadzieje ze kazda z nas bedzie miala takiego babla w domu - jest idealny. Jest zdrowy, w miare ladny, grzeczny, pogodny i bardzo silny. Nie ryczy non stop, nie marudzi - wymaga zeby sie nim zajac i jest troche rozpuszczony, ale mea culpa. Od kiedy minely problemy z laktoza, jest po prostu bajka, a rozwija sie doskonale. Kazdemu zyczyc takiego lobuziaka.

no poprostu KAROLEK jest cudowny, taki slodziak ze tylko przytulac.
dziewczyny i nie ma to tamto , jak sie chce rzucic palenie to sie rzuca i tyle , i nie ma tlumaczenia , bede was przezywac i juz:-pkobietko a ty o tym nie mysl, fajki sa kosztowne -pamietaj ze masz miec inny suwaczek za rok
napatrzec sie nie moge na tego klaczkowego szkraba

Ostatnia edycja:
gatto właśnie o to chodzi że powiedziałam że poproszę kwas foliowy nic nie mówiąc,a ta ale po co pani jest pani w ciąży??? i głupie pytania myślałam że ją zjem kolejka za mną a ta się głupio pyta.Mogłam jej powiedzieć że właśnie zaczynam staranka i jak wrócę z apteki to wskakuję na męża by była nie zła heca ha ha:-) nic powiem mężowi żeby mi kupił jadąc z pracy.
kłaczek synuś boski nie ma co.Pamiętam jak Alan zasypiał,pijąc mleko oczami przewracał i te jego grymasy,coś pięknego.

Kłaczku - cudne zdjęcia , no co patrzę to nie mogę się napatrzyć zakochałam się w Twoim synku;-)
Angel- no ja się właśnie boję bo u teściów teść pali i po wypiciu paru głębszych woła synową na papieroska i boję się ,że ulegnę.
Gatto - dobra będę szczypała się po tyłku.
I tym sposobem Martusia zamiast sprzątać to siedzi na BB a zaraz M wróci bo już pisał ,że mam wstawiać ziemniaczki, a propo co dziś jecie bo my śledzie w śmietanie z ziemniaczkami w mundurkach pychotka:-p

Wlasnie sie obudzil i bedziemy szli na spacerek. Ech... Niby tylko 3 miesiace a wydaje sie taki duzy i taki dorosly. W wozku krzyczy bo chce siedziec, ostatnio afere mi zrobil o banana, myslalam ze zejde ze smiechu. Patrzyl jak sobie banana obieram wiec mu dalam "pociumac" - dorwal sie lapczywie i tak glamal, ze cos sobie tam dziaslami naskrobal. Zabralam, bo przeciez maly na takie wynalazki, to narobil wrzasku. Moj maly terrorysta. Taka alkaida mala.:-D

Ja zjadlam ogorkowa.

Angel jestem zszokowana sympatia pani farmaceutki. Ja bym jej grzecznie odpowiedziala, ze niech wlasnego nosa pilnuje i sprzedaje to, o co ja klient prosi. Zesz sie jeszcze tacy ludzie uchowali!

reklama
kobietka 22 dasz radę zobaczysz jak wrócą z papieroska i będą śmierdzieć to ci się odechce dymka:-D jak dasz radę to ja też się wezmę za siebie i się postaram rzucić.Ostatnio chciałam sobie kupić e papierosa bo oszczędniej i się tak nie trujesz ale sama nie wiem czy warto najlepiej wcale nie palić.Ja mam z tym problem że jestem już tak przyzwyczajona że trzymam go w rękach że szkoda gadać.

Do góry