reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie, wychodzi pyszne!! Mnie to tez podsunela kolezanka, ktora jest genialna w pieczeniu ciast, ale stwierdzila, ze po cholere ma sie meczyc jak krem ma gotowy i serio prze-dobre. Ja zwylke robie ptysie z tym kremem, bo moj maz woli, ale karpatka tez wychodzi super!

My te swieta przezyjemy raczej na kartonach...moze moj zrobi tiramisu, jak zdazy w sobote. Nie przygotowuje sie prawie w ogole, bo w Wielkanoc idziemy do tesciow, a w II dzien mamy zaproszenie do znajomych na wielkanocna feste. Na nas padlo, ze mamy przygotowac salatke owocowa, wiec zadna robota :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, hej!

Emy - wyglądacie bosko, kochana !!!

As - trzymam dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze, jupi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karola - a nie mówiłam :)

Czarna - super, że twój się w końcu zdecydował. My znowu działamy. Dzisiaj dźga mnie w boku, więc pewnie będzie poprawka, a co?
Spotkanie w Chorzowie? Dałabym radę :tak:. Ale najlepiej pod koniec czerwca albo w lipcu jak M wyprawię do Japonii. Będę miała wtedy kupę wolnego czasu :tak:

Hona - mówisz, masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lena - przytulam ...

Anulka - wpadłam na chwilunię (mam nadzieję, że wpadłam :-p:-D), bo zającem mi się już odbija :baffled:. Już dzisiaj nic nie jem :no:, no chyba, że zgłodnieję :eek::confused2::crazy:
No a ty oczywiście znowu o żarciu :rofl2:

Kłaczku - ja właśnie dzisiaj znoszę jajo, może stworzymy tandem ?

Bett - nie bój żaby, wszystko będzie ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Pzdrówka dla wszystkich bez wyjątku

ciasta to ja też zazwyczaj robię z proszku więc nie pomogę, ale za to na słono mogę polecić roladę szpinakową z łososiem (robiłam wg przepisu z internetu), całkiem efektownie wygląda no i pysznie smakuje :-)

Witajcie napisałam mega długiego posta i mi się skasował wpadam dopiero teraz bo miałam znowu gości troje łobuziaków pod opieką i nie miałam jak napisać.
Po pierwsze dziękuję Wam za ogromne na prawdę ogromne wsparcie wszystkie za to ściskam i całuję :*:*:*

Karola- cieszę się ,że na wizycie wszystko ok :)
Emy - Twój M musi chcieć rzucić tak na prawdę i mocno chcieć ja dopóki w domu jest mama z fajkami to nie mam spokoju ,a jak wyszła do pracy to od razu lepiej :):)
Hona , Bett kciuki za wizyty chyba dobrze doczytałam?
Przepraszam ,że tak po łepkach ,ale nie mam czasa za bardzo:-) i dobrze bo nie myślę o wycieczce do sklepu po fajki.
Witam wszystkie dziewczynki i serdecznie pozdrawiam biorę się za kluchy śląskie bo mi zostało ziemniaków ,a potem wstawię ten sernik na naszym przepisowym wątku , tylko mam dylemat bo w przepisie jest podana mała blaszka ,a u nas było robione na dużej tortownicy i wyszło takie jak powinno z termoobiegiem się piecze krócej a bez to nawet ponad godzinkę bo moja mama piekła przez 45 min i się nie dopiekł więc włożyła z powrotem do piekarnika .
hahaha wyobraziłam sobie Zjole jak dynda :D:D

hahaha do żyrandola... u nas na naukach przedmałżeńskich pan prowadzący mówił, że ludzie mają różne fantazje i że np. niektórzy lubią pozycję że jedna noga na żyrandolu a ktoś z sali powiedział że to się nazywa "na pająka"
Kobietka22 - dobrze doczytałaś, dzisiaj o 16.30 mam wizytę, dzięki za kciukasy

reklama
Zjola ja to przy Tobie nie moge, od razu mnie jakaś głupawka bierze:-))

Kobietko buziaczki.
Gatto no bo Zjolka taka chudzina jest dlatego żyrandol, mnie jakby mój powiesił to by lampa z sufitem odpadła:-D

Do góry