reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie, wychodzi pyszne!! Mnie to tez podsunela kolezanka, ktora jest genialna w pieczeniu ciast, ale stwierdzila, ze po cholere ma sie meczyc jak krem ma gotowy i serio prze-dobre. Ja zwylke robie ptysie z tym kremem, bo moj maz woli, ale karpatka tez wychodzi super!

My te swieta przezyjemy raczej na kartonach...moze moj zrobi tiramisu, jak zdazy w sobote. Nie przygotowuje sie prawie w ogole, bo w Wielkanoc idziemy do tesciow, a w II dzien mamy zaproszenie do znajomych na wielkanocna feste. Na nas padlo, ze mamy przygotowac salatke owocowa, wiec zadna robota :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, hej!

Emy - wyglądacie bosko, kochana !!!

As - trzymam dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze, jupi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karola - a nie mówiłam :)

Czarna - super, że twój się w końcu zdecydował. My znowu działamy. Dzisiaj dźga mnie w boku, więc pewnie będzie poprawka, a co?
Spotkanie w Chorzowie? Dałabym radę :tak:. Ale najlepiej pod koniec czerwca albo w lipcu jak M wyprawię do Japonii. Będę miała wtedy kupę wolnego czasu :tak:

Hona - mówisz, masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lena - przytulam ...

Anulka - wpadłam na chwilunię (mam nadzieję, że wpadłam :-p:-D), bo zającem mi się już odbija :baffled:. Już dzisiaj nic nie jem :no:, no chyba, że zgłodnieję :eek::confused2::crazy:
No a ty oczywiście znowu o żarciu :rofl2:

Kłaczku - ja właśnie dzisiaj znoszę jajo, może stworzymy tandem ?

Bett - nie bój żaby, wszystko będzie ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Pzdrówka dla wszystkich bez wyjątku

ciasta to ja też zazwyczaj robię z proszku więc nie pomogę, ale za to na słono mogę polecić roladę szpinakową z łososiem (robiłam wg przepisu z internetu), całkiem efektownie wygląda no i pysznie smakuje :-)

Witajcie napisałam mega długiego posta i mi się skasował wpadam dopiero teraz bo miałam znowu gości troje łobuziaków pod opieką i nie miałam jak napisać.
Po pierwsze dziękuję Wam za ogromne na prawdę ogromne wsparcie wszystkie za to ściskam i całuję :*:*:*

Karola- cieszę się ,że na wizycie wszystko ok :)
Emy - Twój M musi chcieć rzucić tak na prawdę i mocno chcieć ja dopóki w domu jest mama z fajkami to nie mam spokoju ,a jak wyszła do pracy to od razu lepiej :):)
Hona , Bett kciuki za wizyty chyba dobrze doczytałam?
Przepraszam ,że tak po łepkach ,ale nie mam czasa za bardzo:-) i dobrze bo nie myślę o wycieczce do sklepu po fajki.
Witam wszystkie dziewczynki i serdecznie pozdrawiam biorę się za kluchy śląskie bo mi zostało ziemniaków ,a potem wstawię ten sernik na naszym przepisowym wątku , tylko mam dylemat bo w przepisie jest podana mała blaszka ,a u nas było robione na dużej tortownicy i wyszło takie jak powinno z termoobiegiem się piecze krócej a bez to nawet ponad godzinkę bo moja mama piekła przez 45 min i się nie dopiekł więc włożyła z powrotem do piekarnika .
hahaha wyobraziłam sobie Zjole jak dynda :D:D

hahaha do żyrandola... u nas na naukach przedmałżeńskich pan prowadzący mówił, że ludzie mają różne fantazje i że np. niektórzy lubią pozycję że jedna noga na żyrandolu a ktoś z sali powiedział że to się nazywa "na pająka"
Kobietka22 - dobrze doczytałaś, dzisiaj o 16.30 mam wizytę, dzięki za kciukasy

reklama
Zjola ja to przy Tobie nie moge, od razu mnie jakaś głupawka bierze:-))

Kobietko buziaczki.
Gatto no bo Zjolka taka chudzina jest dlatego żyrandol, mnie jakby mój powiesił to by lampa z sufitem odpadła:-D

Do góry