reklama
karola1388
Poprostu żyj...
anulka bardzo dobrze.wariuj,fiziuj ile wlezie.wogole jak tak na bb wesoło to milej jest i czlowiek taki natchniony chodzi oczywiscie watek jest jaki jest,ale jak sie troche rozweseli forumowiczki to odrazu jest inaczej.gatto ja ci przepisu nie dam zadnego,bo jestem beztalencie w robieniu ciast gotowac umiem i mysle,ze nawet niezle,ale ciasta to poracha totalna...za to moja tesciowa umie zrobic kazde ciasto i to tak pyszne,ze poziej czlowiek ma wyrzuty sumienia ze tyle zjadł ale dziewczyny tutaj napewno ci pomoga.a co do telefonu to masz racje tylko zeby slyszal dzwonek,bo jest guchy generalnie i kazdy telefon jest dla niego za cichy...
a ja sie wykapałam,wybalsamowałam i jem frytki...wiem,wiem niezdrowo,ale tak mnie naszlo,ze szok...raz na jakis czas nie zaszkodzi,a ja sie lepiej poczuje.ostatnio mialam tydzien kanapek z sałata,pomidorem,wedlinka i ogoreczkiem zielonym...caly tydzien tak jadłam...a wczesniej byly dni z pomaranczami
a ja sie wykapałam,wybalsamowałam i jem frytki...wiem,wiem niezdrowo,ale tak mnie naszlo,ze szok...raz na jakis czas nie zaszkodzi,a ja sie lepiej poczuje.ostatnio mialam tydzien kanapek z sałata,pomidorem,wedlinka i ogoreczkiem zielonym...caly tydzien tak jadłam...a wczesniej byly dni z pomaranczami
Wpadlam z wizyta, buzka wszystkim!
Przy okazji dowiedzialam sie ile kosztuje paczka fajek, opadla mi szczeka. No, tu tez sa drogie ale nie wiem dokladnie bo juz nie pamietam jak fajka smakuje i jakos mi nie teskno.
U nas dzien po dniu po prostu. Odmierzane pampersami polowanie na pierwsze usmiechy, gaworzenia, branie w lapki itd. Generalnie wszystko ok, poza wielkoscia Karola, ktora budzi zastrzezenia tut. fachowcow bo mi sie facet na 97 centylu wzrostu i 98 wagi plasuje.
Zaczelismy starania o drugi cud... Poki co lipa, ale wlasnie jestem w okolicy "znoszenia jaja", wiec moze cos z tego wyniknie...
Przy okazji dowiedzialam sie ile kosztuje paczka fajek, opadla mi szczeka. No, tu tez sa drogie ale nie wiem dokladnie bo juz nie pamietam jak fajka smakuje i jakos mi nie teskno.
U nas dzien po dniu po prostu. Odmierzane pampersami polowanie na pierwsze usmiechy, gaworzenia, branie w lapki itd. Generalnie wszystko ok, poza wielkoscia Karola, ktora budzi zastrzezenia tut. fachowcow bo mi sie facet na 97 centylu wzrostu i 98 wagi plasuje.
Zaczelismy starania o drugi cud... Poki co lipa, ale wlasnie jestem w okolicy "znoszenia jaja", wiec moze cos z tego wyniknie...
bett
Fanka BB :)
hej, czekam na wizytę i jakoś nie mogę się na niczym skupić. w ogóle kiepsko się czuję, ale to pewnie nerwy... z jednej strony modlę się, żeby wszystko było w porządku, a z drugiej myślę że jeśli coś by miało być z tą ciążą nie tak, to wolałabym żeby to się okazało wcześniej a nie później jak już sobie narobię nadziei...
trzymajcie kciuki
a i mam nadzieję, że mi się w trakcie wizyty nie przypomną Wasze rozmowy o przywiązywaniu i o ochraniaczach... pan doktor już i tak ma mnie za lekko zboczoną więc wolałabym żeby mnie nie nakrył na patrzeniu mu na krocze
trzymajcie kciuki
a i mam nadzieję, że mi się w trakcie wizyty nie przypomną Wasze rozmowy o przywiązywaniu i o ochraniaczach... pan doktor już i tak ma mnie za lekko zboczoną więc wolałabym żeby mnie nie nakrył na patrzeniu mu na krocze
D
Doloress
Gość
Anulka masuj masuj to się poprawią ))
Podobno dobry ten lekarz, ma dobre opinie i mnóstwo pacjentek ))
No nieźle nieźle ale się uśmiałam czytając posty
ale to dobrze, bo przez pogodę i uświadomienie sobie w którym tygodniu byłabym ze swoim lipcowym Aniołkiem smutawo mi się zrobiło
Karola ty chudzinka jesteś
Lena nie martw się, będzie dobrze. Dbaj o siebie. Przytulam
Kobietka nie daj się, walcz z nałogiem!!! bądź dzielna. Trzymam kciuki
O traktowaniu przez personel medyczny możnaby pisać elaboraty, ale to już nie byłoby śmieszne.
Niestety jest nas za dużo. Takie to wszystko niesprawiedliwe. Przykre, smutne...
Anulka ja też dokąd nie zaszłam w ciążę nie mogłam patrzeć na dzieci, wózki, brzuszki... To było takie straszne.
Emy piękne zdjęcia Odnowienie przysięgo małżeńskiej - jakie to romantyczne. Bardzo musi Cię kochać A mąż przystojniak, Ty też jesteś śliczna
Aniołkowa mamo przytulam bardzo mocno, bądź dzielna
Podobno dobry ten lekarz, ma dobre opinie i mnóstwo pacjentek ))
No nieźle nieźle ale się uśmiałam czytając posty
ale to dobrze, bo przez pogodę i uświadomienie sobie w którym tygodniu byłabym ze swoim lipcowym Aniołkiem smutawo mi się zrobiło
Odliczam dni...
Ile już byłbyś
ile radości
ile nie przespanych nocy..?Czy smutna twa twarz
czy płaczliwa
Czy uśmiechnięta i radosna?Zadumany byłbyś
mały człowiekuTyle radości nam dałeś
choć przez chwile
Tyle dni z tak wielu latPróbuję czerpać
choć smutek mnie przygniata
próbuję wracać
choć radość przysłaniają mi chmury
Diana bardzo mi przykro, dobrze, że masz kochanego syneczka, mnóstwo zajęć i przede wszystkim przyjaciół. Trzymaj sięIle już byłbyś
ile radości
ile nie przespanych nocy..?Czy smutna twa twarz
czy płaczliwa
Czy uśmiechnięta i radosna?Zadumany byłbyś
mały człowiekuTyle radości nam dałeś
choć przez chwile
Tyle dni z tak wielu latPróbuję czerpać
choć smutek mnie przygniata
próbuję wracać
choć radość przysłaniają mi chmury
Karola ty chudzinka jesteś
Lena nie martw się, będzie dobrze. Dbaj o siebie. Przytulam
Kobietka nie daj się, walcz z nałogiem!!! bądź dzielna. Trzymam kciuki
O traktowaniu przez personel medyczny możnaby pisać elaboraty, ale to już nie byłoby śmieszne.
Niestety jest nas za dużo. Takie to wszystko niesprawiedliwe. Przykre, smutne...
Anulka ja też dokąd nie zaszłam w ciążę nie mogłam patrzeć na dzieci, wózki, brzuszki... To było takie straszne.
Emy piękne zdjęcia Odnowienie przysięgo małżeńskiej - jakie to romantyczne. Bardzo musi Cię kochać A mąż przystojniak, Ty też jesteś śliczna
Aniołkowa mamo przytulam bardzo mocno, bądź dzielna
Gatto mówisz buraki rządzą?
Ja dzis robie własnie barszcz z ziemniaczkami, moi nie lubią więc zrobiłam im pierogi z grzybkami.
Wróciłam z zakup[ów, normalnie wcale duzo nie kupiłam (poza mięskiem)a wydałam 300zł, sama nie wiem na co, choć własnie juz wiem!mój chciał flaszke i fajki 2 paczki a to juz przeciez 50zł jest, zaraz mu musze to powiedzieć. A sobie poza herbatką miętowa nic nie kupiłam, kwiaty na cmentarz, znicze, spożywki troche i kaska leci. Ale przynajmniej mięska mam juz na około 2 tygodnie.Na święta rosołku sobie zrobie takiego dobrego.
Karola takie kanapki to samo zdrowie, ja często takie robie , moi uwielbiają;-)))te frytki to wiesz niezdrowe ale wiadomo że jak najdzie ochota to nie ma bata! cza zjeśc, choc ja lubie jak sama zrobie z ziemniaczków w domku.
Bett &&&&& i wiesz bandaże rządzą!
do_ti a Ty też ślązaczka ;-)
jakby która miała przepis na karpatke to prosze zapodać na Aniołkowych.
Ja dzis robie własnie barszcz z ziemniaczkami, moi nie lubią więc zrobiłam im pierogi z grzybkami.
Wróciłam z zakup[ów, normalnie wcale duzo nie kupiłam (poza mięskiem)a wydałam 300zł, sama nie wiem na co, choć własnie juz wiem!mój chciał flaszke i fajki 2 paczki a to juz przeciez 50zł jest, zaraz mu musze to powiedzieć. A sobie poza herbatką miętowa nic nie kupiłam, kwiaty na cmentarz, znicze, spożywki troche i kaska leci. Ale przynajmniej mięska mam juz na około 2 tygodnie.Na święta rosołku sobie zrobie takiego dobrego.
Karola takie kanapki to samo zdrowie, ja często takie robie , moi uwielbiają;-)))te frytki to wiesz niezdrowe ale wiadomo że jak najdzie ochota to nie ma bata! cza zjeśc, choc ja lubie jak sama zrobie z ziemniaczków w domku.
Bett &&&&& i wiesz bandaże rządzą!
do_ti a Ty też ślązaczka ;-)
jakby która miała przepis na karpatke to prosze zapodać na Aniołkowych.
Ostatnia edycja:
Anulka ja sie wycwanilam i kupuje sobie (zawsze jak jestem w Polsce) Krem Karpatka w 5 min DELECTA i tam tez jest przepis na ciasto. Wychodzi pychota jak nie wiem co. Z tym samym kremem robie tez ptysie, a potem dupki nam rosna Ale polecam !!!!
reklama
Gatto wiesz co podsunęlaś mi pomysl, bo właśnie widziałam ten krem , i mówisz że to nie wychodzi jakieś sztuczne???no bo wiesz , cholera ja to do ciast to noga jestem , owszem pieke ale zwykłe kruche z jabłkami czy budyniem ale jak coś więcej to juz masakra.
A sałatke zrobie zwykla jarzynową , w końcu to tylko 2 dni a mnie sie juz udzieliło od tych wszystkich ludzi , taka gorączka.
A sałatke zrobie zwykla jarzynową , w końcu to tylko 2 dni a mnie sie juz udzieliło od tych wszystkich ludzi , taka gorączka.