reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hahahaha, niemozliwa jestes Anulka. Ja bym sie moze jakos utrzymala, ale tluklabym glowa o framuge lozka: dyng-bang!!, dyng-bang!!

Bett my tu o zaplodnieniu, nie o pozycjach hahahaha:-D :zawstydzona/y:

reklama
hahahahaha nie mogę z Was dziewczyny jakby mnie mój zawiesił to bym pół sufitu wyrwała :-D:-D:-D:-D
dobra idę robić ten obiad ,albo najpierw Wam wstawię przepis ,a potem się wezmę za kluchy bo tak to zapomnę przy Was o tym

Anulka sluchaj, nie obraz sie, ale wyobrazilam sobie ciebie przywiazana do zyrandola tymi bandazami i co ci tak te twoje (jak sie wyrazilas) cukinie po twarzy merdaja jak dyndasz :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:eek:
Dziewczyny ja umieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobrze, że ja mam olbrzymi rozmiar "cukini ", bo aż 75 A:szok:, więc mi nic nie dynda, uhuhuhu ...

Zjola, ale moze twoj naciskajac te cukinki zaswiecilby zarowki tegoz zyrandola :) Ludzie! ale glupi humor mam dzis, to przez brak slonca. Wybaczcie!!!!!!

No znowu wariatki dorwały się do forum ;)))))))))))))))))))))))))))))))

A ja dzisiaj obudziłam się z mega bólem,chyba lewy jajnik mi coś fiksuje...nie wiem czy to jajeczkowanie czy co...ach...do du.. bo chciałam coś w ogrodzie poszaleć:(

Ostatnia edycja:
ja tam mam B więc mi też nic by nie dyndało ,ale muszę opowiedzieć M co żeście odwalały dzisiaj no umrzeć ze śmiechu można ,ale to dobrze bo śmiech to zdrowie czasem nic nie pozostaje tylko śmiech ja to nieraz jak mi nic nie idzie to mówię ,że mam tak przerąbane ,że aż mi się śmiać chce i się rechotam jak głupia do sera.
Wy tu o żyrandolach ,a ja miałam dziś akrobatów w domu cyrkowych hehe troje dzieci i taki sajgon był na głowach stawali , wyginali się we wszystkie strony , a ja im fotki pstrykałam:-D

Gatto ja sie nigdy nie obrażam , i potrafie sie śmiać z siebie ;-)))

No te moje cukinie to by dyndały a że mi ma co dyndać (75F)to by było przedstawienie że hej!bo ja pod biustem to cieńka jestem ale za to w biuście ha Wy małobiuściaste hi hi hi !!!

Mój rekord śmiania to kiedyś pare godzin , moj to myślaam ze mnie zabije , bo o ile na początku było ok to potem to juz nie miał dosyć. Zresztą babki, lepiej takie nastawienie niż inne.

Ostatnia edycja:
reklama
ooooo kurczę Anulka już Cię widzę buhaha:-D:-D:-D:-D
Emka - a który to dzień cyklu u Ciebie może faktycznie owulacja się przypałętała.
To my z Zjolą się chowamy z naszymi cukińkami ,Anulka byś się podzieliła swoimi to tak tylko o sobie myślisz
:-D:tak::zawstydzona/y:

Do góry