reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Emka w ogrodzie działać???przy takiej pogodzie???chybaś oszalała! lepiej bier chłopa i miziajcie sie pod kołderką!

Ja ide!na piwko oczywiście,
Zjolka Ty nie możesz boś może zaciążona!

No piwko piwko haha a ja sama taka mądralina a póki co tylko za bezalkoholowe się chwytam...Od czasu mojej straty boje się porządnie zabrać za alkohol...bo jeszcze zaskoczę i będę smutki topić 24h na dobę:(

Anulka ja dopiero za kilka dni mam wizytę kontrolną,ginek sprawdzi czy już mogę grzeszyć;)Póki co zero miziania,ja juz nawet nie pamiętam jak to się robi ;)

Ostatnia edycja:
Gatto na pająka nie dam rady heheh spasłam się ostatnio:( Od czasu powrotu ze szpitala jem non stop słodkie:( Ważę teraz tyle co w 21 tc:( A tu czas leci, chłopoki ładne na ulice wychodzą hehe trzeba zgubić oponę.

reklama
Emka slonce, cos mi mowi, ze jak bedziesz robic "na pajaka" to po 3 razach zgubisz 5 kg. Zastanow sie, ale przemysl dobrze, zeby se krzywdy nie zrobic ;-)

Do góry