reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Emka w ogrodzie działać???przy takiej pogodzie???chybaś oszalała! lepiej bier chłopa i miziajcie sie pod kołderką!

Ja ide!na piwko oczywiście,
Zjolka Ty nie możesz boś może zaciążona!

No piwko piwko haha a ja sama taka mądralina a póki co tylko za bezalkoholowe się chwytam...Od czasu mojej straty boje się porządnie zabrać za alkohol...bo jeszcze zaskoczę i będę smutki topić 24h na dobę:(

Anulka ja dopiero za kilka dni mam wizytę kontrolną,ginek sprawdzi czy już mogę grzeszyć;)Póki co zero miziania,ja juz nawet nie pamiętam jak to się robi ;)

Ostatnia edycja:
Gatto na pająka nie dam rady heheh spasłam się ostatnio:( Od czasu powrotu ze szpitala jem non stop słodkie:( Ważę teraz tyle co w 21 tc:( A tu czas leci, chłopoki ładne na ulice wychodzą hehe trzeba zgubić oponę.

reklama
Emka slonce, cos mi mowi, ze jak bedziesz robic "na pajaka" to po 3 razach zgubisz 5 kg. Zastanow sie, ale przemysl dobrze, zeby se krzywdy nie zrobic ;-)

Do góry