reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja też dziś byłam u lekarza tętno było :-) morfologia w porządku żelazo jak było kiepskie tak i jest bilirubina w moczu to podobno nic groźnego. A waga od dwóch tyg taka sama 65 kg. Witaj Karolinko :-)

reklama
Ja tu wchodzę, żeby Wam się wygadać i co czytam, że jestem wywoływana do tablicy:) przez tą moją drugą pracę nie mam siły na nic. Ale dzisiaj czekałam, aż będę mogła się wygadać. Dzisiaj miałam okropny sen. Siedziałam sobie gdzieś( nie istotne, a nie pamiętam) i zaczął mnie boleć brzuch jak na @ i tak pomyślałam, że czas się ubrać w podpache, ide do wc i czuje że coś mi leci, to był taki zółtawy płyn po chwili poczułam coś grubszego to było dziecko takie 5 cm:szok::szok::szok: obudziałam się przerażona. Wiem, że sny to wytwór podświadomości i chyba to związane jest ze zbliżającą się rocznicą:-:)-( ale cały dzień nie mogłam dojść do siebie.

A teraz coś z wesołych rzeczy. Mówiłam wam jak mój Rafał chce rodzeństwo, i wyobraźcie sobie że moje własne dzieckow pracy puściło na mnie plotkę, że jestem w ciąży:-):-):-) powiedział swoim paniom że nie może się doczekać kiedy ta dzidzia się urodzi, a koleżanki od razu pomyślały, że jestem w ciąży a za względu na poronienie nic nie mówię:) Dopiero ta, którą pracuje mi powiedziała:)

[*]
[*]
[*] dla nowych aniołków

as super wiadomości

emy brakowało tu ciebie

czarna trzymam kciuki za konsekwencje twojego M.&&&

kobietka za twoje pastanowienie również

Witam
Emy -cudownie że się odezwałaś, tęskno było bez Ciebie zdjęcia jak z bajki widzę że znaleźliście wspólną drogę po raz kolejny:)
As swietne wiadomości to leż tam do 37 tyg
Igusia no to mały ma fantazję;-)
(*) zapalam dla kolejnych aniołków

Napisałyście tyle, że już nie pamiętam co miałam każdej napisać:wściekła/y:

Emy- cześć, fajna ta para na zdjęciach, wygląda na szczęśliwą mimo wszystkiego zła, jakiego doświadczyła:happy: wierszyk wzruszający

Kobietka- tak żeby cię zmobilizować 12zł x 365= 4380, czyli za rok lecisz na Majorkę, (dla niewtajemniczonych 12zł to cena paczki średniej klasy papierosków)

Pozdrawiam was wszystkie w ten Wielkoczwartkowy poranek

witam w czwartkowy poranek.dzis nad ranem czułam cos takiego dziwnego w brzuchu jak lezalam na boku...takie smyranie od srodka takie cos nie nazwanego...ruchy????? kobietka dasz rade z papierosami.ja nie pale 4 lata.jak poznalam mojego meza to od razu,z dnia na dzien rzuciłam sama jestem teraz w szoku,bo mialam mega motywacje,bo on nie pali i wstydzilam sie dawac mu buzi,bo wiedzialam,ze smierdze...;-) i mi sie udalo.napewno jestem zdrowsza i kasy sie nie wydaje,a nie przytyłam po rzuceniu.aniolkowa mama hehe dawno nie bylas na bb skoro taka rozbieznosc w suwaczku widzisz:tak:;-) nio szybko leci i przyznam,ze im dalej tym bardziej sie boje...

ja dzis ide po meza do pracy i jedziemy na miasto.mial niedawno urodziny i chce mu kupic nowy telefonik,bo ma zecha takiego,ze szok:tak: zobaczymy czy mi sie uda.pozdrawiam was kochane.

Witam was wszystkie. U nas dzis pochmurno :(

Majra rajusku!! tyle kasy idzie jak sie pali???? Kobietka ty te 12 zeta wkladaj codziennie do skarbonki i potem masz darmowe wakacje!

Karola wow, uzyteczny prezent takze dla ciebie :) Jak do niego zadzwoniesz z haslem: "kochanie rodze" bedziesz wiedziala, ze na pewno odbierze :)
Jesli to dziwne, nieopisane uczucie to ruchy to gratulacje!!!

As ciesze sie, ze sie trzymasz pomimo lekkiego odorku :) Ale to wszystko dla Karolinki!!

Dziewczyna moze oprocz zazywania zelaza w formie sztucznej, uzupelniaj je takze w formie spozywczej, jedz duzo szpinaku, burakow czerwonych (rowniez sok), miesa czerwonego zwlaszcza konskiego i rodzynki (w ogole suszone owoce). Pamietaj, ze dobrze jest przyjmowac zelazo wraz z witamina C (sok pomaranczowy na przyklad), bo wtedy lepiej sie wchlania :)
Sama mialam mega anemie:)

Hej Babki , u nas też dziś pochmurno ;-(, ale co tam ! przeżyjemy nie?!;-)))

Ja tez mam anemie i własnie gotuje buraki , uwielbiam je , o szpinaku niestety nie moge tego powiedziec, ble..
Kobietko to juz będzie 24 zł! tak sie mówi ale jakis kosmetyk juz za to kupisz;-)), ja odkładałam w tamtym roku do skarbonki jak przestałam palić , potem wi\adomo -wyciągłam , i juz do odkładania nie wróciłam.
Karola mówisz że Cię młode posmyrło ;-))) fajnie.
Igusiad a może młody ,,wykracze,, twoją ciąze???buziaki.
Czarna dużo zajączków czekoladowych sprzedałaś???
Lena ??????pisz , pisz cokolwiek...nie zamykaj sie w sobie...
ja wybieram sie na zakupy , jutro i w sobote juz nie będe nigdzie łazić , bo mnie te ludziska wkurzają , 2 dni świąt a co niektórzy zapasy robi jakby wojna miała przyjśc:-p
Jeżeli myślicie że dziś mam gorszy humor niż wczoraj to tóż nie!jeszcze lepszy .Tylko nie wiem czy to humor czy juz na dekielek mi bije.:-D
Zjolka Ty sie tam nie przejedz tymi zającami :-p

Brava Anulka, ja tez jestem zwolenniczka czerwonych burakow!!!! Od dziecka :) Polecam wszystkim, a w szczegolnosci mamusiom zaciazonym:)

Aaaa, zapomnialam, szpinak mozesz zrobic z risotto, mniam!

reklama
Gatto po co łykać tablety jak mozna zdrowiej nie?ja uwielbiam pod każda postacią buraczki, mniam , mniam , ok spadam na zakupy , baby dajcie jakies przepiusy na aniołkowe w kuchni , ciacho jakies dobre bym zjadła.

Do góry