reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkie kobietki,
hona, po prostu szok, super, gratulacje na maxa, ale fajnie czytać takie wieści, życzę spokojnej i nudnej ciąży :-)
trzymam kciuki z a wszystkie staraczki, bardzo mocno &&&& :tak:
ja po dzisiejszej wizycie u gina dowiedziałam się tylko, że albo niedawno pęcherzyk pękł albo właśnie się wchłania :eek:
oczywiście duphaston 2 x 1 przez 12 dni a w 12 dniu testowanie czyli 30,03. Nastawiam się raczej na wchłaniający się pęcherzyk niż pęknięty, ale będzie co ma być i tyle.
Pozdrawiam i ściskam

reklama
Cześć dziewczyny
chcialam do was nieśmiało dołączyć...
I przy okazji sie poradzić. Zaczęłam dziś plamić na brązowo, boje sie ze czeka mnie powtórka z rozrywki...:( jaka jest zalecana dawka duphastonu?? Nie mam możliwości iść do lekarza, bo mieszkam w uk. Będę brać na własna rękę, tylko nie wiem ile go brać.
dzieki za pomoc
Zaraz naskrobię Ci PW. A tymczasem nogi do góry i leżeć.

Hona- proszę proszę jakie wieści :)gratuluję i życzę nuuudnej ciąży
a u mnie remont i nie mam za bardzo czasu na bb ,ale jak już skończymy to będzie mnie więcej
pozdrawiam wszystkie dziewczynki
Aniołkowa mamo- dla ciebie kciuki ,żeby to nie było nic poważnego &&&&&&&&&&&&&
buziaki ;*:*

Hejka
Melduję, że u mnie na 99,99 % jest, jak zwykle, wielka dupa :wściekła/y: Wczoraj miałam plamienie a u mnie niczego innego to nie zwiastuje, jak tylko @. Dzisiaj jest spokój ale podejrzewam, że jutro lub pojutrze przylezie :(

Witam.

Nam udało się szybko zajść w ciąże po pierwszej ciąży obumarłej - do której doszło po ponad 8 latach starania. Po 4 miesiącach ;)

Teraz niby wszystko ok. Brzuszek już widać, lekarz uspokaja. Dzieciaczek się wierci i kręci i nawet już widać mu paluszki. Trzymajcie kciuki

Hejka
Melduję, że u mnie na 99,99 % jest, jak zwykle, wielka dupa :wściekła/y: Wczoraj miałam plamienie a u mnie niczego innego to nie zwiastuje, jak tylko @. Dzisiaj jest spokój ale podejrzewam, że jutro lub pojutrze przylezie :(
Zjola - przykro mi, ale ja kciuków dalej nie puszczam i trzymam za kolejne cykle :tak:

eDziewczyny :( zuważyłam dziś zioloną wydzielinę z pochwy :( nie wiem co jest grane :( czy moje maleństwo jest bezpieczne :( proszę odposzcie....
Lena - zielona wydzielina może oznaczać bakterie, grzybki, więc udaj się do lekarza i zapisze Ci maść jeśli jest zewnętrzne zakażenie albo globulki jeśli jest głębiej. W każdym razie normalnie to nie jest i trzeba sprawdzić. A ma to jakiś zapach?

Witam.

Nam udało się szybko zajść w ciąże po pierwszej ciąży obumarłej - do której doszło po ponad 8 latach starania. Po 4 miesiącach ;)

Teraz niby wszystko ok. Brzuszek już widać, lekarz uspokaja. Dzieciaczek się wierci i kręci i nawet już widać mu paluszki. Trzymajcie kciuki
Witaj, gratuluję i spokojnej ciąży życzę. :tak:

To mamy juz jedna Grudniówke:)))))))))))) Gratulacjony hona.

U mnie w skrócie: czuje sie jak bym siedziala na bombie zegarowej!!!Nie przypuszczalam,ze az tak sie bede nakrecac!
Mialam pewne objawy tj.bóle w okolicach jajników,klucia, do tego mega-zgage i nagle wszystko ustalo wiec nie wiem o co kaman?! A test boje sie zrobic,bo nie przeżyje tej jednej kreski........:no::no: 5 dni do terminu @ ,nie wiem co bedzie,jestem skolowana.Pewnie z tego powodu,ze tak bardzo chce to wszystko jest po prostu urojone:(((

Moje serce rozpada sie właśnie na kawałki po raz drugi:no::no::no: Umieram razem z moim malenstwem...
1,5 roku walki o dziecko po to, żeby cieszyć sie nim przez kilka dni. Cholerne, niesprawiedliwe życie!!! Przepraszam, ze tyko o sobie, ale targają mną takie uczucia, ze musiałam to z siebie wyrzucić...

reklama
Moje serce rozpada sie właśnie na kawałki po raz drugi:no::no::no: Umieram razem z moim malenstwem...
1,5 roku walki o dziecko po to, żeby cieszyć sie nim przez kilka dni. Cholerne, niesprawiedliwe życie!!! Przepraszam, ze tyko o sobie, ale targają mną takie uczucia, ze musiałam to z siebie wyrzucić...
kurcze przykro mi bardzo....nie wiem co napisać...
pisałs ze brazowy śluz jest ...myślałam ze jednak będzie ok..Byłas u gina??

Ostatnia edycja:
Do góry