reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkie kobietki,
hona, po prostu szok, super, gratulacje na maxa, ale fajnie czytać takie wieści, życzę spokojnej i nudnej ciąży :-)
trzymam kciuki z a wszystkie staraczki, bardzo mocno &&&& :tak:
ja po dzisiejszej wizycie u gina dowiedziałam się tylko, że albo niedawno pęcherzyk pękł albo właśnie się wchłania :eek:
oczywiście duphaston 2 x 1 przez 12 dni a w 12 dniu testowanie czyli 30,03. Nastawiam się raczej na wchłaniający się pęcherzyk niż pęknięty, ale będzie co ma być i tyle.
Pozdrawiam i ściskam

reklama
Cześć dziewczyny
chcialam do was nieśmiało dołączyć...
I przy okazji sie poradzić. Zaczęłam dziś plamić na brązowo, boje sie ze czeka mnie powtórka z rozrywki...:( jaka jest zalecana dawka duphastonu?? Nie mam możliwości iść do lekarza, bo mieszkam w uk. Będę brać na własna rękę, tylko nie wiem ile go brać.
dzieki za pomoc
Zaraz naskrobię Ci PW. A tymczasem nogi do góry i leżeć.

Hona- proszę proszę jakie wieści :)gratuluję i życzę nuuudnej ciąży
a u mnie remont i nie mam za bardzo czasu na bb ,ale jak już skończymy to będzie mnie więcej
pozdrawiam wszystkie dziewczynki
Aniołkowa mamo- dla ciebie kciuki ,żeby to nie było nic poważnego &&&&&&&&&&&&&
buziaki ;*:*

Hejka
Melduję, że u mnie na 99,99 % jest, jak zwykle, wielka dupa :wściekła/y: Wczoraj miałam plamienie a u mnie niczego innego to nie zwiastuje, jak tylko @. Dzisiaj jest spokój ale podejrzewam, że jutro lub pojutrze przylezie :(

Witam.

Nam udało się szybko zajść w ciąże po pierwszej ciąży obumarłej - do której doszło po ponad 8 latach starania. Po 4 miesiącach ;)

Teraz niby wszystko ok. Brzuszek już widać, lekarz uspokaja. Dzieciaczek się wierci i kręci i nawet już widać mu paluszki. Trzymajcie kciuki

Hejka
Melduję, że u mnie na 99,99 % jest, jak zwykle, wielka dupa :wściekła/y: Wczoraj miałam plamienie a u mnie niczego innego to nie zwiastuje, jak tylko @. Dzisiaj jest spokój ale podejrzewam, że jutro lub pojutrze przylezie :(
Zjola - przykro mi, ale ja kciuków dalej nie puszczam i trzymam za kolejne cykle :tak:

eDziewczyny :( zuważyłam dziś zioloną wydzielinę z pochwy :( nie wiem co jest grane :( czy moje maleństwo jest bezpieczne :( proszę odposzcie....
Lena - zielona wydzielina może oznaczać bakterie, grzybki, więc udaj się do lekarza i zapisze Ci maść jeśli jest zewnętrzne zakażenie albo globulki jeśli jest głębiej. W każdym razie normalnie to nie jest i trzeba sprawdzić. A ma to jakiś zapach?

Witam.

Nam udało się szybko zajść w ciąże po pierwszej ciąży obumarłej - do której doszło po ponad 8 latach starania. Po 4 miesiącach ;)

Teraz niby wszystko ok. Brzuszek już widać, lekarz uspokaja. Dzieciaczek się wierci i kręci i nawet już widać mu paluszki. Trzymajcie kciuki
Witaj, gratuluję i spokojnej ciąży życzę. :tak:

To mamy juz jedna Grudniówke:)))))))))))) Gratulacjony hona.

U mnie w skrócie: czuje sie jak bym siedziala na bombie zegarowej!!!Nie przypuszczalam,ze az tak sie bede nakrecac!
Mialam pewne objawy tj.bóle w okolicach jajników,klucia, do tego mega-zgage i nagle wszystko ustalo wiec nie wiem o co kaman?! A test boje sie zrobic,bo nie przeżyje tej jednej kreski........:no::no: 5 dni do terminu @ ,nie wiem co bedzie,jestem skolowana.Pewnie z tego powodu,ze tak bardzo chce to wszystko jest po prostu urojone:(((

Moje serce rozpada sie właśnie na kawałki po raz drugi:no::no::no: Umieram razem z moim malenstwem...
1,5 roku walki o dziecko po to, żeby cieszyć sie nim przez kilka dni. Cholerne, niesprawiedliwe życie!!! Przepraszam, ze tyko o sobie, ale targają mną takie uczucia, ze musiałam to z siebie wyrzucić...

reklama
Moje serce rozpada sie właśnie na kawałki po raz drugi:no::no::no: Umieram razem z moim malenstwem...
1,5 roku walki o dziecko po to, żeby cieszyć sie nim przez kilka dni. Cholerne, niesprawiedliwe życie!!! Przepraszam, ze tyko o sobie, ale targają mną takie uczucia, ze musiałam to z siebie wyrzucić...
kurcze przykro mi bardzo....nie wiem co napisać...
pisałs ze brazowy śluz jest ...myślałam ze jednak będzie ok..Byłas u gina??

Ostatnia edycja:
Do góry