reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieńdoberek :)

Kłaczku - chciałam zauważyć, że już jest marzec :)

Basia sz - twój wynik niczego złego nie wykazał i z tego w tej całej biedzie powinnaś się cieszyć. Komórek zarodka nie wykryto, bo był prawdopodobnie bardzo maleńki. U mnie ostatnim razem znaleziono komórki nowotworowe pochodzące od zarodka tzw. zaśniad groniasty częściowy. Taki wynik mówi, iż kobieta może zachorować na nowotwór. Jeżeli beta hcg nie spada należy wprowadzić chemię, no i na rok szlaban ze staraniami. Mnie na szczęście chemia ominęła i swój rok już odczekałam.
Trzymam za ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&7

Karola - dobre wieści :)

Jolka - cześć imienniczko ;-)

As - kamień spadł mi z serca. Oszczędzaj się kobitko ile tylko możesz. Kciuki jak zwykle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Babki a ja też, jak kotek, boboseksuję w marcu :)

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i za ciężarówki &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
witam juz wekeendowo.ja dzis czuje sie lepiej narazie glowa az tak mocno nie boli...zobaczymy co bedzie dalej...słuchajcie cała noc nie dawały mi spokoju słowa lekarza ktory wykonywał usg.powiedział,ze ŁOZYSKO JEST POŁOZONE NA ŚCIANIE PRZEDNIEJ...czy to oznacza,ze mam łozysko przodujace????? widzicie gapa jestem,nie zapytałam go w tym natłoku informacji dopiero w domu jak sobie analizowałam wszystko to sie nad tym zastanowiłam...moze to jest banalne pytanie,ale ja doswiadczenia w tym nie mam dlatego pytam.my dzis wieczorem idziemy w gosci...chce mi sie i mi sie nie chce bo raz,ze na 18,ale bliziutko,bo 2 bloki dalej,a dwa,ze jak mnie glowa bedzie bolec to klops...moj maz pojechal teraz autko naprawiac bo kupił skrzynie wczoraj-450zł wywalił:no::wściekła/y::szok: ehhh ale obiecał,ze jak naprawi to zabierze mnie dzis na zakupy,bo tusz mi sie skonczył itd:-) wiec niech naprawia:-D

as dobrze,ze chociaz wiesz skad to krwawienie,ze obejrzeli,posłuchali mała.teraz lez i oddychaj;-):tak: gatto czy jestem spokojniejsza???? no moze troche napewno pod wzgledem takim czy dziecko ma na ten etap wszystko rozwiniete itd to tak,ale ja spokojna to nigdy tak na 100% nie bede...ilonko24 ogladałam wczoraj te spodnie.fajniuchne.szczegolnie te z kokarda.pokazywałam mezowi;-) i powiedział,ze jak dostane rozliczenie z pitów to moge sobie zafundowac:szok: to mnie zaszczyt kopnał:-D ja i tak mam juz mało rzeczy w ktore wchodze.dobrze,ze lubie chodzic w spodniczkach,w sukienkach to tych mam troche takich dzianinkowych to sie uciagaja:tak: no dziewczynki to działajcie z tymi boboseksami,bo ja tu same złe wiesci czytam,przydałyby sie jakies nowe pozytywe tesciorki:tak:

Witajcie.

Mam trochę do nadrobienia i pewnie chwilę mi to zajmie, więc z góry przepraszam, że na razie tak z grubej rury, ale mam do was pytanko... Czy któraś z was robiła może przeciwciała przeciwjądrowe...?

As, ufff....nie jest zle, cale szczescie...odpoczywaj wobec tego!

Karola wiem, ze na 100% nie bedziesz spokojna, ale przynajmniej choc troche spokojniejsza :)
Boboseksy jak najbardziej trzeba robic, bo faktycznie smutkiem wieje...

Lady MK, skad wy bierzecie te wszystkie dziwne badania o ktorych ja nie mam pojecia????

Cześć dziewczyny:-)
As wszystko będzie dobrze:tak: musi być, trzymam &&& za Karolinke
Karola strach będzie zawsze i podziwiam każdą z Was za odwagę:happy2: ja pewnie jak zaciąże będę świrować. Będę jak królewna żeby chodzili koło mnie;-)
Co do tych badań... faktycznie macie jakieś dziwne te badania. Mi nawet lekarz nie kazał robić badania moczu. Co piszecie że to jest podstawa. Tak się zastanawiam i myślę że chyba je sobie zrobię, tak dla świętego spokoju i jak pójdę w czwartek na wizyte to pokaże te wyniki. Boję się że ginka pomysli że jestem nienormalna, nadgorliwa albo coś... Ale ja muszę mieć pewność...

słuchajcie cała noc nie dawały mi spokoju słowa lekarza ktory wykonywał usg.powiedział,ze ŁOZYSKO JEST POŁOZONE NA ŚCIANIE PRZEDNIEJ...czy to oznacza,ze mam łozysko przodujace?????
Łożysko przodujące i na przedniej ścianie to dwie RÓŻNE sytuacje! Możesz być spokojna! Takie ułożenie łożyska może tylko powodować, że później/słabiej będziesz odczuwać ruchy dziecka

Szkoda że o nie czytałam;-) mogłabym ją naśladować:-D
Dzisiaj to już świruję od rana rycze jak bóbr... Dopiero jak weszłam na forum to się troszkę uspokoiłam. Przejmuję sie tym wszystkim...

reklama
As 76 - moje kciuki aż zbielały i zdrętwiały od ciągłego zaciskania, ale co tam... Wy jesteście ważniejsi... :zawstydzona/y::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gatto - i życzę ci, abyś nigdy nie musiała mieć z nimi nic wspólnego... :-( To wszystko jest wynikiem zaawansowania diagnostycznego, żeby poznać przyczynę naszych strat... Jak widać w mojej sygnaturce, dla mnie Walentynki od zeszłego roku również nie są niestety radosnym świętem... Pierwsza porażka... :-(

Malinkaizi - i robiłaś je teraz będąc w ciąży?

Do góry