reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gatto one też ronią, ale masz rację, ta mniej odpowiedzialna część kobiecego świata ma jakby więcej szczęścia, chociaż może ironia losu jest taka, że wiele z nich wolałoby być na naszym miejscu a my mieć brzuszki jak one.. Dziwne to wszystko:baffled:

Fakt...wychodzi z tego, ze trzeba sie pogodzic z losem i tyle.

reklama
Ale my "po przejsciach" chyba jestesmy juz przewrazliwione....Co czasem nie daje przewagi w niczym niestety :(

Oj tak świat nie jest sprawiedliwy... Oj nie jest... Znajoma z rodziny mojego szwagra zaszła w ciąże zaraz po 18 była na imprezie poznała jakiegoś gościa +40 i zaszła w ciąże po pierwszym razie. najśmieszniejsze było to że w ogóle nie wiedziała jak ma na imię!!!!:szok: pamiętała tylko przezwisko jak tam do niego wołali znajomi. Gościu potem sie wszystkiego wyparł jak się później okazało miał żone i dzieci ale wróćmy do tej dziewczyny. Nic sobie nie robiła z tej ciązy, nic a nic... Teraz zostawiła dziecko swojej mamie i wyjechała za graice... Ja się pytam czy to jest matka?
Może i nie powinnam oceniać ale jak czytam historię AS która wszystko robi żeby być z swoim synkiem to aż sie coś we mnie gotuję....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kwiatuszku takich przypadkow jest na peczki!! I piszac ze smutkiem naszych przypadkow tez! Dopoki sama nie poronilam i nie weszlam na to forum slyszalam tylko o jednym poronieniu mojej kolezanki (bardzo wczesnym, bo pomyslala, ze to spozniona @) A zyje na tym swiecie juz 35 lat. Jak weszlam na BB oczy mi sie zrobily jak spodki ile tu jest dziewczyn, z wiecej niz 1 poronieniem!! Ja chyba zylam w innym swiecie!!

Ja zanim tu trafiłam znałam bardzo dużo dziewczyn po poronieniu. ale cały czas myślałam że mnie to nie dotyczy. Ja wnet będę mieć 23 lata a już tyle ich poznałam:-( pocieszam się tym że było ich ok 10 i jak na razie tylko jedna dziewczyna sie jeszcze stara. Reszta ma już dzieciaki albo już wnet będa mieć rozwiązanie:tak:
Ja cały czas sie o to wszystko obwiniam... Może to i głupie ale jak sie dowiedziałam że jestem ciąży mama trafiła do szpitala. I modlilam się o to żebym poroniła a mama żeby żyła... O ironio.... Potem gdy mama miała zabieg na serce wiedziałam że będzie wszystko dobrze, że Bóg zabrał mi dziecko ale mamy już nie zabierze. I tylko ja z całego rodzeństwa sie nie martwiłam.

O kurde Kwiatek ty sie nastepnym razem zastanow nad modlitwami!! :wściekła/y: Nie, tak naprawde mysle, ze nie mialo to nic wspolnego, taka ironia losu! Jedni sa zabobonni, inni maja w d****, a jeszcze inni przewrazliwieni. Nie wiadomo na kogo na wypadnie, a na kogos musi! Jestes jeszcze mloda i na pewno ci sie uda :) Jak nam wszystkim tu... mam nadzieje :))

Karola, dekapitacja to po prostu odglowienie. Uciac, urwac, odgryzc - byle pozbawic lba.;-) Polecam ogrodniczki - zadne spodnie nie okazaly sie tak wygodne, kazde znajdowaly sposob zeby mnie powoli opuszczac, a te jak przyklejone. Tyle ze sie wyglada jak przerosniete dzidzi...:-D
Oj tam, oj tam czepiasz się, mi było bardzo wygodnie, a plus miały taki, że jeszcze dwa ekstra guziki po bokach były :laugh2:

Się witam, idę czytać :zawstydzona/y:

Karola, Ilona24 - bosko Was widzieć :laugh2:

reklama
Do góry