reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkie

U mnie po staremu,troche dziwnie sie czuje,nie wiem czy na @ czy na fasolinke;-) Powinnam dostac @ w piatek badz w sobote.Raczej sobie nie wkrecam.Chyba bede musiala zrobic test,juz powiedzialam mezowi,zeby kupil w drodze powrotnej.Ale i tak zapomnial jak sie nazywa po polsku i wydzwanial,gamon ten.Jego polski pozostawia jeszcze wiele do zyczenia:tak:Kurcze,strasznie bym sie ucieszyla,mielismy zaczac starania w marcu,ale maz wyjezdza na miesiac do rodziny.W sumie luty tez nie jest zly;-)Troche boje sie,bo wczesniej mialam sobie jeszcze raz zbadac prolaktyne.I chyba zrobie test juz jutro,jeden dzien w ta czy w tamta chyba nie zrobi roznicy.Trzymajcie kciuki prosze.

reklama
Dlugo nie miałam netu... ale wkoncu odzyskałam...
Dziewczyny ja chyba sama sie nakrecam... na usg 6 lutego wszystko było dobrze :) a ja teraz zastanawiam sie czy napewno jest dobrze mianowicie chodzi mi o brzuch... jak leże to jest troche odstajacy ale nie dużo i wydaje się miętki a a kiedy jestem w ruchu to tak jagby troche jest twardszy wiem że to pokręcone hehe... ale sie boje że coś jest nie tak :( co Wy myślicie??

as76 ty masz same spokojne dni:-p:-p nio u nas tez zima zaskoczyla kierowcow.niektorzy " inteligentni" sasiedzi chyba stwierdzili,ze w lutym zimy juz nie bedzie i pozmieniali opony na letnie a dzis mieli peszka z rana:szok::-D co do Klaudi to wcale jej sie nie dziwie.ja tez dojezdzalam do sql tyle,ze w liceum 20km i jesli juz byla1,5h spozniona to nawet nie oplacało jej sie jechac:-)bo pewnie dluzej by tam jechala i wracała nizby czasu w sql spedziła.a jak sie czujesz dobrze??? hona nio marzec czy luty co za roznica;-) wazne zeby fasolka była.trzymam &&.lena a w ktorym ty jestes tygodniu,bo nie masz suwaczka i nie wiem???

a my dzis bylismy z aro naszym pupilkiem na polach.auto narazie jako tako sprawne wiec wzielismy go na troszke jejku jaki mial ubaw wyciekał sie wyszalal w tym sniegu jak glupek:tak: myslalam,ze bedziemy mieli pozniej troszke spokoju w domku,ale gdzie tam on ma baaardzo duzo energii...:sorry: moj maz za to teraz umiera,bo mecza go migreny na tyle silne,ze nie ma z nim nigdy kontaktu i wymiotuje w dodatq biedak:-( kochane dzis wykupiłam wszystkie leki na ta karte pzu.wyniosło mnie to 154zł dokladnie co odjeli z tej karty.bosko.tyle kasy zaoszczedzone i jesio 100zł do wykorzystania. trzymajcie jutro za mnie kciuki o 12.45 bo mam usg genetyczne...boje sie...;-)

Witam kochane
Ja wpadam pochwalić sie swoją juz nie taką małą kryszynką :-D
Wczoraj byłam na wizycie, maluszek ślicznie sie rozwija, jest zdrowy, wymiary są dobre, zgadzają sie co do tygodnia i nawet dnia ciąży :) także jestem mega szczęśliwa :) oczywiscie jak na złość maluszek tak sie ułożył ze nie dało rady zobaczyc co ma między nóżkami wiec moze na kolejnej wizycie sie ujawni :) waży az 136 gram:-D tetno 140 także jest OK ;) ahhhhh no i czuję juz ruchy :-D, wiecie takie smerania albo lekkie przeciągania ale juz coś czuć wiec jestem wniebowazięta :)

całuje Wszystkie Was i te które mnie jeszcze pamiętają, nie zaglądam zbyt często bo po prostu staram sie unikać przykrych historii, bo potem ja to muszę strasznie odchorować, tak jak to było z Małą Madzią , pare nocy nie spałam tak przezywałam to wszystko, ciągle o tym myslałam coś strasznego :( wiec wybaczcie mi ze tak tylko wpadam i o sobie ględze !!!!!!!

aha a to moja perełka

Zobacz załącznik 437728

Ostatnia edycja:
hona , igusiad , &&&&&& żeby @ nie przylazły :)
ilona24 , gratuluje takiego pięknego ludzika , a niech cię jeszcze trochę potrzyma w niepewności co do płci ;)

Wszystkie pozdrawiam , mało czasu mam ostatnio ....

ilonko24 witaj kochana.czy w awatarze jest twoj brzusio obecny????? bo jesli tak to na 15 tyg duzy...kurcze czujesz juz ruchy????? swietnie....nio to zdrowka dla was.kochane ja mam dzis usg genetyczne.trzymajcie&&.

dziewczyny, macie program do rozliczania pit 2011, taki, żeby można było samodzielnie wpisac opp? sciagenłam juz chyba z 5 programów i okazuje sie, ze tam sa "na twardo" wpisane opp. wkurza mnie to, zwłaszcza ze to jakies bzdurne opp, ja chce pomóc konkretnemu dziecku, a nie jakims przedsiabiorcom

edit:juz znalazłam :-)

Ostatnia edycja:
Witam.
Ja tylko na chwilkę .
Odbija mi się wczorajszy stresujący dzień !!!!
Bóle brzucha ,skurcze i ciągnięcie ...
Szlag by trafił :angry::angry::angry:
Wracam do łóżka .

Dostałam wyniki ma maila .
Glukoza na czczo 87 ,po 2 godzinach od wypicia 97
Żadnej cukrzycy nie mam !!!!!
I tyle dobrego w tym wszystkim ,że warto było sprawdzić ...
Smacznych pączków i wszystkiego tłustego co dzisiaj pichcicie .
Miłego dnia .
:-):-):-)

reklama
witajcie kochane...dzien pełen nerwow:wściekła/y: niestety usg genetycznego nie mialam bo jak sie okazało jest za wczesnie:wściekła/y: mialam normalne usg za ktore musialam zapłacic 100zł!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: tyle z tego,ze widzielismy dzidzie jest wszystko dobrze,wszystko ma rozwiniete prawidlowo,serducho bije 176 uderzen na minute...a czemu jest za wczesnie na genetyczne??? bo to 11,2 dzien a ciaza ma 10,6...:-( nastepne mamy 1.03 ...ale pokaze wam zdjatko naszej kruszynki:tak: as76 nio wlasnie tak chyba cos za spokojnie wczoraj było...

Zdjęcie0016.jpgZdjęcie0017.jpg

Do góry