reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wyglada na to,ze IgG dodatni a IgM ujemny ??To chyba dobrze,co??
Dzis zaplanowalismy sobie z mezem taki romantyczny wieczor,na razie jest jakis mecz,wiec maz siedzi w telewizorze,ale potem bedzie caly moj.;-);-)
Od kiedy okazalo sie,ze poronilam jakos nie mialam ochoty na przytulanki,teraz maz zaczal dopominac sie swoich praw:tak:.

reklama
gosiulek no ja juz o wiele lepiej dzis ...... wiec chyba antybiotyk nie bedzie jednak potrzebny !!!!!! JUPI !!!!!!! no ale zobaczymy za pare dni czy faktycznie choróbsko dało mi i maluszkowi spokój :tak:
hona - miłego wieczorku, powiem szczerze ze nie wiem jak jest juz z tymi wynikami, nie znam sie bardzo

Ilonka- to fajnie masz ,że idziesz na gotowe , my z mamą przygotowujemy dwie Wigilje jedną u babci ze strony mamy .a drugą u babci ze strony taty babcie są już wiekowe więc je wyręczamy.No i trzecia Wigilja jest jeszcze u teściowej ,ale to już ona sama przygotowuje ja jej w kompetencje nie wchodzę bo to "gospodyni idealna" .

Cześć Kobietki:)

Dziękujemy bardzo za gratulacje:) No cóż, trochę ciężko było, ale dałyśmy radę...Wyszłyśmy w piątek, mała ma się dobrze, ja też coraz lepiej...Trochę mamy problem z "cycami", bo mleka nawał, a mała jeszcze nie do końca dobrze umie ssać, ale się nie poddajemy i z każdym karmieniem jest lepiej...Więc mam nadzieję, że damy radę i już lada moment karmienie będzie bezproblemowe...
Nie doczytałam, na razie cały czas wypełnia Lenka, jak śpi to ja staram się odpoczywać i sił nabierać...Spróbuję w miarę możliwości nadrobić...
Dla wszystkich Aniołków zapalam (*)(*)(*) a wszystkie Mamusie Aniołkowe bardzo mocno pozdrawiam.
Trzymajcie się i miłej nocki:)

Jujka, jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki za karmienie. Powoli wszystko się unormuje.

Enya, trzymam kciuki aby @ nie nadeszła. Wiesz ja to chyba bym nie wytrzymała i zrobiła ten test, szczególnie jak czytam jakie masz objawy, chociaż po naszych przejściach to czasami jest tak, że co miesiąc mamy objawy a potem jest rozczarowanie, ech... Jednak tak sobie myślę, że skoro mimo odstawienia luteiny nie dostałaś jeszcze @ to może jest nadzieja? Wiesz, że jak test będzie pozytywny to musisz ją znowu brać, nie? Pozdrawiam i naprawdę trzymam kciuki.

Agniesia, gratuluję!

Przepraszam, że wszystkim nie odpisuję, ale pomijając sklerozę w młodym wieku, to jeszcze Was wszystkich dobrze nie kojarzę. Pozdrawiam jednak Was wszystkie ciepło.

Witam wszystkich,
jestem tu nowa, czytam Wasze wpisy od kilku dni, bardzo mi pomagają.
Tak bardzo tęsknie za synkiem, który odszedł 24.10.2011, placzę i płaczę i myślę, że to nigdy nie minie.
Któregoś dnia opiszę swoją historię, dziś jeszcze nie potrafię i nie mam siły.

Dzisiaj nawiedziły mnie koleżanki i zmusiły do zrobienia testu- w pięć gapiłyśmy się na test i debatowalyśmy czy coś tam jest czy nie ma - zdanie były podzielone, ale jakiś badziewny test kupiłam i chyba ta folijka się przesunęła i stwarzała pozory kreski. Więc jedna z nich poleciała po kolejny test i zrobię go jutro rano. Poczekam jeszcze do czwartkuprzy negatywnym teście, jeśli @ nie nadejdzie, a będę po wypłacie:p to idę na betę bo te testy już mnie wkurzają. Dzisiaj już nie było mi tak niedobrze i bóli w sumie nie było i tak naprawdę to dostaję szajby od tego czekania.
Karola pocieszam Cię że jeśli teraz mi się nie uda to ja też muszę poczekać bo mój mąż wyjechał i wróci pewnie już po mojej owulacji - tak więc następny cykl stracony. A ja na tą cytomaglię nigdy nie miałam żadnych badań robionych i domyślam się że dostać skierowanie to prawdziwy koszmar. Ciekawe czy prywatnie robią i za ile??
Agniesia ja zaszłam w ciąże miesiąc po obronie więc do dzieła!!!

enya, wytrwała jesteś, ja to bym ze 3 testy zrobila jeden po drugim :)
no nic, czekamy do rana

agniesia gratuluję pani magister!

Beata
witaj... dla twojego syneczka
[*]bardzo mi przykro...

Olusia jak się trzymacie? bardzo mi przykro z pwodu smierci twojej tesciowej

reklama
Jujka, opanujesz cycowanie i za chwile bedzie luz. Wazne ze masz czym nakarmic, a reszta sama sie
unormuje.
BeataJ, witaj. Dobrze myslisz, to nie minie - to tylko oslabnie, troche sie zamgli, wygladzi i tak bedzie tkwilo w pamieci. Nie wiem jak dlugo wspomnienia beda przywolywac lzy... Pewnie kazdy ma inaczej, mnie minelo poltora roku i nadal placze za moim dzieckiem. Placz - to oczyszcza... Na pewno przyjdzie moment, ze zaczniesz sie usmiechac i dostrzegac zycie wokol... I chciec zyc jak inni. Poki co placz. Jak bedziesz chciala pogadac, jestesmy.

Do góry