reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

IZW-że też tak cholerna @ musiała przyjść do Ciebie:wściekła/y:.
Enya- trzymam kciuki żeby @ nie przyszła:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agniesia- super , moje ogromne gratulacje , również chylę czoła
:-)

A my z M dzisiaj byliśmy na zakupach i nasz portfel jest w opłakanym stanie , a gdzie tu do 10tego:no:

reklama
Agniesia ogromne gratulacje:-)

Kasia zdrówka.
My tez chorzy...Kacper angina ropna i zastrzyki...
A ja na czosnku jadę....

Moi teściowie dzisiaj do nas jechali i mieli wypadek więc nie dojechali..Całe szczęście że im nic tylko samochód.

Gosiulek masakra !!!!!!! auto nie ważne, ważne ze Oni cali !!!!!!!!!!! jak pomyślę ze Kacperek ma te zastrzyki to az sie cos robi...... jak je znosi ????????????!!!!!!!!!!!!! i TY się kuruj, na razie lepiej tym czosnkiem walczyć !!!!!!!!! :-p

Oj pierwszy zastrzyk był najgorszy....płacz do samego domu.Drugi już lepiej a od dzisiaj przychodzi znajoma do domu więc już całkiem dobrze,tzn. przed samym zastrzykiem było mama,mama i obejmował mnie za szyję,płacz w trakcie a po dostał od razu jajko niespodziankę i zaczął się bawić....

Mówiła ta znajoma żeby zrobić nalewkę i pić codziennie rano przez okres jesienno-zimowy po łyżce.Małemu też dawać ale mniej.
Główkę czosnku rozgnieść,miód,cytryna i to zalać szklanką przegotowanej przestudzonej wody...Dziś zrobiłam i od razu dodałam do picia małemu...

Tak,dobrze że im się nic nie stało.

Witam dziewczyny
agniesia84 wielkie gatulacje!!!
gosiulek duzo zdrowka dla Ciebie i dla Kacperka
Kurcze dziewczyny tak czytalam o tej cytomegalii i chce sie upewnic,czy aby dobrze zinterpretowalam wyniki.Dlatego prosze Was o pomoc.
przeciwciala klasy IgG 12.30 S/CO wynik dodatni >=1.1 S/CO
wynik watpliwy 0.9-1.1 S/CO
wynik ujemny <0.9 S/CO
przeciwciala klasy IgM 0.16 S/CO wynik dodatni >=1.1 S/CO
wynik watpliwy 0.9-1.1 S/CO
wynik ujemny <0.9 S/CO
Z GORY DZIEKUJE

Gosiulek - zdrówka Wam życzę biedactwa:-(.Dobrze ,że teściom się nic nie stało, szlag z autem życie ważniejsze.
Ilonko- takie zaopatrzeniowe zakupy trochę przypraw i rybki mrożone na święta po malutku trzeba się przygotowywać do tych świąt , zaszalejemy po wypłacie ja chcę sobie kupić sukienkę ,a M krawat i koszule nową no i przent dla chrześniaczki M musimy jeszcze kupić , i paczki porobić reszcie dzieciaków pod choinkę.W sklepie były tłumy ludzie już oszaleli z tymi zakupami chyba ja wybiorę się na świąteczne zakupy z rana najlepiej o 6tej już to może będzie mniejszy ruch.

kobietka- oj wiem jak to jest, na razie omijam szerokim łukiem te wieksze sklepy, :-p wszystko bede robic przed swietami czyli zakupy paczki dla dzieciaków siostry , ehhhh,,,, na razie sie lenie póki mogę :-D poza tym swieta zawsze sa u babci i u tesciowej wiec na gotowe sie przychodzi :sorry2:

reklama
Do góry