reklama
K
kobietka22
Gość
Ilonko- ja myślę ,że możesz bez problemu ufarbować te włoski , tylko staraj się nie wdychać za dużo tej "cudownej" woni farby, ja też myślę o jakiejś farbie ,żeby sobie na święta jakiś kolorek sprawić może brąz:-)
JA tam zakosiłam sobie wulkaniczna czerwień.. takie bardziej rude niż czerwone... zobaczymy. w sobotę zaszaleję i wstawię foto, przy okazji pokażę swój brzuchol, coraz większy... ale i apetyt galanty... ciągle coś miele...
kupiłam tą farbę co się piankę tworzy i nakłada... a w przyszłym tyg idę się obciąć, bo już zarosłam... trza się odpicować na święta, bo teściu z Anglii przyjeżdza.. ze swoimi dzieciami i żonką.. poznam ich dopiero.. bo narazie tylko jego znam
kupiłam tą farbę co się piankę tworzy i nakłada... a w przyszłym tyg idę się obciąć, bo już zarosłam... trza się odpicować na święta, bo teściu z Anglii przyjeżdza.. ze swoimi dzieciami i żonką.. poznam ich dopiero.. bo narazie tylko jego znam
K
kobietka22
Gość
Ilona- no to widzę,że zrobisz się na bóstwo:-)
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki dziś o 18tej mam rozmowę o pracę
kciuki trzymamIlona- no to widzę,że zrobisz się na bóstwo:-)
Wow to się będzie działo ;-);-):-):-):-)JA tam zakosiłam sobie wulkaniczna czerwień.. takie bardziej rude niż czerwone... zobaczymy. w sobotę zaszaleję i wstawię foto, przy okazji pokażę swój brzuchol, coraz większy... ale i apetyt galanty... ciągle coś miele...
A ja na poprawę humoru zamówiłam dla naszego smyka ;-)
[h=2]12el. komplet pościeli z moskitierą 100x135 (1911364876) - Aukcje internetowe Allegro[/h]
karola1388
Poprostu żyj...
witajcie...jestem załamana...:--( mam wyniki cytomegalii...cmv igm-dodatni,1,86...zakres od 0,8 do 1,1... cmv igg 112,42...dodatni.... zakres od 16 do 22... jestem załamana:-( wtedy miałam cmv igm dodatni,ale nie podano mi ile i cmv igg 113,27...czyli co to nadal oznacza,ze mam infekcje i nie mozemy sie starac????? kobietka22 tarczyce mam ok bo badałam niedawno...a co do wlosow to warto zaszalec.ja przez 23 lata bylam brunetka,a teraz jestem ruda w dodatq z grzywka czasem taka odmiana jest dobra.
MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...
K
kobietka22
Gość
Kasiaa, As - dziękuję za kciuki , nie poszło zupełnie tak jak myślałam ,ale nie jest źle chyba....bo strasznie mnie maglowała ,pytała czemu odeszłam z poprzedniej pracy ,a przecież nie mogłam jej powiedzieć ,że zachorowałam na chorobę psychiczną , więc coś tam zaczęłam się wykręcać od odpowiedzi, mają dzwonić zobaczymy czy zadzwonią , praca od 5 -13 i od 13 - 21 , w niedzielę od 9-17 co druga niedziela pracująca , wszystkie soboty pracujące no i najniższa krajowa, ale cóż jak się uda to się zatrudnię i będę szukała innej pracy.
Karola- przykro mi z powodu wyniku tej cytomegalii to dziadostwo no nie daje Ci spokoju.
Karola- przykro mi z powodu wyniku tej cytomegalii to dziadostwo no nie daje Ci spokoju.
karola1388
Poprostu żyj...
kobietka22 nie daje nie daje spokoju...a juz tak sie cieszyłam...i w grudniu nie bedziemy mogli sie pewnie starac...:-( zobaczymy co powie ginka,ale pewnie to co ja sama wiem-ze nie...:-( teraz czekanie dalsze i kolejne miesiace w plecy...pozniej okaze sie,ze bede musiala powtorzyc poprzednie badania zeby zobaczyc czy cos sie nie zmienilo i o...nie wiem czy mam nadal barc ten acard w takiej sytuacji jak nie wiadomo kiedy bedziemy mogli zaczac staranka...:-( w dodatq poklocilam sie z moim bo jest okropnym uparciuchem i o...kobietko co do pracy to nie zawsze jest kolorowo.ja np pracuje od pon do pt od 10 do 18,a w sobote od 10 do 14,bo prowadze sklepik z sukienkami wieczorowymi...takze tak to wyglada.wazne,ze wogole znalazlas jakis punkt zaczepienia,bo w dzisiejszych czasach jest baaaardzo ciezko cos znalezc...musisz teraz cierpliwie czekac moze sie uda
reklama
K
kobietka22
Gość
Karola- ja byłam na rozmowie w takim małym sklepiku spożywczym , sklepik fajny tylko okolica dziwna w ogóle nie działają latarnie ciemno tam jak w .....Ja bym wolała tak jak Ty jakiś sklep z odzieżą prowadzić.