reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

jujka mega gratki!

Ilonka 24 wow... ale fajnie!!!

co sądzicie na temat farbowania włosów? kupiłam dziś farbę i chciałabym się ufarbować sobotę..

reklama
Ilonko- ja myślę ,że możesz bez problemu ufarbować te włoski , tylko staraj się nie wdychać za dużo tej "cudownej" woni farby, ja też myślę o jakiejś farbie ,żeby sobie na święta jakiś kolorek sprawić może brąz:-)

:) JA tam zakosiłam sobie wulkaniczna czerwień.. takie bardziej rude niż czerwone... zobaczymy. w sobotę zaszaleję i wstawię foto, przy okazji pokażę swój brzuchol, coraz większy... ale i apetyt galanty... ciągle coś miele...:tak:
kupiłam tą farbę co się piankę tworzy i nakłada... a w przyszłym tyg idę się obciąć, bo już zarosłam... trza się odpicować na święta, bo teściu z Anglii przyjeżdza.. ze swoimi dzieciami i żonką.. poznam ich dopiero.. bo narazie tylko jego znam:)

Ilona- no to widzę,że zrobisz się na bóstwo:-)
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki dziś o 18tej mam rozmowę o pracę:tak:
kciuki trzymam

:) JA tam zakosiłam sobie wulkaniczna czerwień.. takie bardziej rude niż czerwone... zobaczymy. w sobotę zaszaleję i wstawię foto, przy okazji pokażę swój brzuchol, coraz większy... ale i apetyt galanty... ciągle coś miele...:tak:
kupiłam tą farbę co się piankę tworzy i nakłada... a w przyszłym tyg idę się obciąć, bo już zarosłam... trza się odpicować na święta, bo teściu z Anglii przyjeżdza.. ze swoimi dzieciami i żonką.. poznam ich dopiero.. bo narazie tylko jego znam:)
Wow to się będzie działo ;-);-):-):-):-)
A ja na poprawę humoru zamówiłam dla naszego smyka ;-)
[h=2]12el. komplet pościeli z moskitierą 100x135 (1911364876) - Aukcje internetowe Allegro[/h]

witajcie...jestem załamana...:-:)-( mam wyniki cytomegalii...cmv igm-dodatni,1,86...zakres od 0,8 do 1,1... cmv igg 112,42...dodatni.... zakres od 16 do 22... jestem załamana:-( wtedy miałam cmv igm dodatni,ale nie podano mi ile i cmv igg 113,27...czyli co to nadal oznacza,ze mam infekcje i nie mozemy sie starac????? kobietka22 tarczyce mam ok bo badałam niedawno...a co do wlosow to warto zaszalec.ja przez 23 lata bylam brunetka,a teraz jestem ruda w dodatq z grzywka :tak: czasem taka odmiana jest dobra.

MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...

Kasiaa, As - dziękuję za kciuki , nie poszło zupełnie tak jak myślałam ,ale nie jest źle chyba....bo strasznie mnie maglowała ,pytała czemu odeszłam z poprzedniej pracy ,a przecież nie mogłam jej powiedzieć ,że zachorowałam na chorobę psychiczną , więc coś tam zaczęłam się wykręcać od odpowiedzi, mają dzwonić zobaczymy czy zadzwonią , praca od 5 -13 i od 13 - 21 , w niedzielę od 9-17 co druga niedziela pracująca , wszystkie soboty pracujące no i najniższa krajowa:baffled:, ale cóż jak się uda to się zatrudnię i będę szukała innej pracy.
Karola- przykro mi z powodu wyniku tej cytomegalii to dziadostwo no nie daje Ci spokoju.

kobietka22 nie daje nie daje spokoju...a juz tak sie cieszyłam...i w grudniu nie bedziemy mogli sie pewnie starac...:-( zobaczymy co powie ginka,ale pewnie to co ja sama wiem-ze nie...:-( teraz czekanie dalsze i kolejne miesiace w plecy...pozniej okaze sie,ze bede musiala powtorzyc poprzednie badania zeby zobaczyc czy cos sie nie zmienilo i o...nie wiem czy mam nadal barc ten acard w takiej sytuacji jak nie wiadomo kiedy bedziemy mogli zaczac staranka...:-( w dodatq poklocilam sie z moim bo jest okropnym uparciuchem i o...kobietko co do pracy to nie zawsze jest kolorowo.ja np pracuje od pon do pt od 10 do 18,a w sobote od 10 do 14,bo prowadze sklepik z sukienkami wieczorowymi...takze tak to wyglada.wazne,ze wogole znalazlas jakis punkt zaczepienia,bo w dzisiejszych czasach jest baaaardzo ciezko cos znalezc...musisz teraz cierpliwie czekac moze sie uda:tak:

MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...

reklama
Karola- ja byłam na rozmowie w takim małym sklepiku spożywczym , sklepik fajny tylko okolica dziwna w ogóle nie działają latarnie ciemno tam jak w .....:-DJa bym wolała tak jak Ty jakiś sklep z odzieżą prowadzić.

Do góry