reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
As pierwsze zakupy dla fasolki zaliczone
Jujka gratuluje córy, super że masz już ją obok Ciebie:tak::-)

Agniesia kciuki za piątek zaciśnięte zobaczysz ze długo to nie potrwa i już będzisz mgr.

dziewczyny co mogę wziąć od bólu gardła, narazie pije herbate z miodem.

Hej ,
Karola, nie masz się co denerwować , zauważyłam to Ci napisałam. Teraz wszystko pasuje :)
Agniesia , trzymam &&&&&& i nie puszczam
AS dobrze że jesteś , bo już zauważyłam że Cie nie było

Gosiulek , kasiuleczka , enya ,hona , kasia , bombelek - buziaki

Jujka
, gratuluje córeczki!!!

Ja dzisiaj skonana wróciłam z rozliczenia miesiąca , zaraz ide spać . Marze już o weekendzie...

wiecie cio tak sobie siedze i mysle nad tymi moimi @ i nie wiem czy to jest normalne,ze tak je dostaje...:no: :no:wogole to zawsze mialam dosc skape i trwały tak ok 3 dni a dzis no to leci bardzo no i wczesniej dostalam,ale to przez acard napewno tyle,ze generalnie nigdy nie wiem kiedy dostane ten okres...ehh...mam nadzieje,ze nic sie tam zlego w organizmie nie dzieje...:sorry: czarna76 ach,bo ja z reguły tak mam ze taka nieuwazana jestm i mozna mi pokazywac,a ja i tak nie widze do momentu w ktorym sie danej rzeczy nie przyjze:tak: cała ja:tak: bombelek pstulam.trzymaj sie kochana.

MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...

Jujka, i ja przyłączam się do gratulacji!

Kasia, na pewno tantum verde. Możesz też pić herbatę z imbirem i miodem.

Karola, a próbowałaś robić obserwację cyklu? Z temperaturą, wykresem, obserwacją śluzu? To na pewno ułatwia zajście w ciążę, poza tym poznajesz swój organizm. Mi się wydaje, że 2-3 dni różnicy w długości cyklu to nic takiego, nie każdy ma cykle równiutkie, moje przynajmniej nigdy nie były. Najlepiej jednak skonsultuj się z lekarzem i będziesz spokojniejsza.

U mnie dzisiaj normalnie dzień świra. Byłam z Jędrusiem na szczepieniu, przez co cały dzień rozregulowany. Do tego przebija mu się druga górna jedynka. Wieczór był fatalny, dopiero zasnął.

kasia24,bo widzisz ja nawet nie zwrociłam uwagi na te daty ehh...nic mi sie nie rzuciło w oczy,ale ja tak zawsze mam.Liljanko ogarne sie obiecuje:-) nie chce nikomu tutaj utrudniac zycia:tak: a ja dzis zaczełam plamic..czyli dostaje @...tylko kurka za wczesnie.powinnam dostac ok 3go...moze to przez ten acard mi sie przyspieszyło???/ ostatnio stwierdziłam,ze niedlugo bede dostawac 2 razy w miesiacu i tak wlasnie sie stalo:no: nie wiem czemu sie tak dzieje...od kilku miesiecy dostaje coraz wczesniej.najpierw dostawalam 10go,pozniej 8go,5go,3go i dzis...musze o tym gince powiedziec zobaczymy co powie...troche mnie to nie pokoi...i jak tu sie starac o dzidzie jak ja nawet dobrze nie moge obliczyc kiedy wypadnie mi owu???? a tak mi sie w glowie kreci,ze ledwo moge pisac...jesio zaraz do pracy musze sie zbierac...:wściekła/y: no nic pozdrawiam was.

moja rada zbadaj sobie hormony w cyklu, zrob monitoring cyklu, zbadaj tarczyce i moze jak nic nie wykarza badania ogranicz mieso drobiowe bo w nim pełno hormonów możliwe ze na niektorych moga one zle wplywac

ogranicz mieso drobiowe bo w nim pełno hormonów możliwe ze na niektorych moga one zle wplywac

Nie trzeba bać się hormonów zawartych w drobiu!!!! Są to substancje, które odkładają się przede wszystkim w tkance tłuszczowej. Ponieważ mięso drobiowe jest chude, zawiera ono dużo mniej hormonów niż mięsa o wysokiej zawartości tłuszczu...

Pati B hormony mialam badane i jest wszystko z nimi w porzadku.tarczyce tez mialam badana i to niedawno,bo moja mama choruje ale rowniez wszystkojest ok.also co do obserwacji cyklu to nie nie probowałam...tzn kiedys chcialam,ale zapominalam mierzyc tempki i o...generalnie nie bardzo znam sie na tym.ale napewno jak bede u ginki to porozmawiam z nia.nigdy nie mialam regularnych cykli zawzsze od 2 do 5,6 dni roznicy...takze moze tak ma byc??? ale nie omieszkam zapytac o to.trzymajcie dzis kciuki,bo dzis wyniki cytomegalii...od tego wszystko zalezy...pozdrawiam

reklama
Bombelek- przytulam (*).
Karola- trzymam kciuki za wynik cytomegalii, oby to była Twoja ostatnia @ , a badałaś tarczycę?bo ja mam przeboje z @ odkąd u mnie wykryto nigdy nie wiem kiedy będzie , a w tym cyklu to nawet owu nie czułam i aż się boję kiedy mnie zaskoczy.
Czarna- weekend już niedługo głowa do góry.

ja nadrobię wątki i idę poszukać ofert pracy w necie szukam i szukam i nic.

Do góry