reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieki Kochane za wsparcie. Pocieszamy sie tym ze juz nie cierpi, ale przede wszystkim tym, ze teraz jest ze swoimi dziecmi, wnukami i swoja Mama. Pewnie gdzies po drodze spotkala juz moja Babunie. Wspieram M jak moge, ale do niego jeszcze tak naprawde nie dotarlo. Pewnie dotrze dopiero jak ja zobaczy... Sam tak stwierdzil. Milej nocki Kochane i przepraszam ze tak samolubnie.

reklama
Olusia81 - dla Teściowej
[*] M. się pozbiera, gorzej będzie z Teściem, bo stracił miłość i towarzysza codzienności. Trzymajcie się.

Kasiaa24 - odpoczywaj :tak:

hona i karola - czy możecie pisać z jakimiś odstępami, ciężko się czyta Wasze posty. :zawstydzona/y:

kasia24,bo widzisz ja nawet nie zwrociłam uwagi na te daty ehh...nic mi sie nie rzuciło w oczy,ale ja tak zawsze mam.Liljanko ogarne sie obiecuje:-) nie chce nikomu tutaj utrudniac zycia:tak: a ja dzis zaczełam plamic..czyli dostaje @...tylko kurka za wczesnie.powinnam dostac ok 3go...moze to przez ten acard mi sie przyspieszyło???/ ostatnio stwierdziłam,ze niedlugo bede dostawac 2 razy w miesiacu i tak wlasnie sie stalo:no: nie wiem czemu sie tak dzieje...od kilku miesiecy dostaje coraz wczesniej.najpierw dostawalam 10go,pozniej 8go,5go,3go i dzis...musze o tym gince powiedziec zobaczymy co powie...troche mnie to nie pokoi...i jak tu sie starac o dzidzie jak ja nawet dobrze nie moge obliczyc kiedy wypadnie mi owu???? a tak mi sie w glowie kreci,ze ledwo moge pisac...jesio zaraz do pracy musze sie zbierac...:wściekła/y: no nic pozdrawiam was.

MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...

Karola kazała brać nawet w trakcie miesiączki, bo nigdy nic nie wiadomo- może owulacja się przesunąć, wystąpić plamienie itp, u mnie miesiączka nie przyszła ;).Po teście zwiększyła dawkę aspiryny( zamieniła na aspirin protect). Podstawa to dobry lekarz i zaufanie do niego. Powodzenia

Witam laseczki, bardzo proszę o wsparcie kciukasami,otóż w piątek o godz. 13.30 będę bronić tytułu,o którym zawsze marzyłam,mam nadzieje zostać magistrem i potrzebuje waszego wsparcia:))))
Olusia (*) dla twojej teściowej,tam gdzie teraz jest,jest jej dobrze a napewno dużo dużo lżej....
Pozdrawiam cieplutko wszystkie forumowiczki:************buziaki

Witam wszystkie dziewczynki
Agniesia- ocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Hona- kochana miło ,że zajrzałaś do nas , u nas zawsze możesz się wygadać , wypłakać co tylko potrzebujesz.
Karola- może taki ma być ten wynik właśnie.
Pisałyście o tym jak mężowie to przeżywają , mój bardzo płakał , ale potem był "twardy" pomagał mi jak mógł i za to jestem mu bardzo wdzięczna , a o tym ,że to już rok czy 3 lata nie pamięta było minęło on tak do tego podchodzi i może lepiej ,że właśnie tak , bo jakbyśmy oboje tak przeżywali to by to zdrowe za bardzo nie było , tym bardziej ,że ja po wiadomo jakiej chorobie , to takie przeżywanie też wykańcza mi nerwy.

Kochane, ja ze smutnymi wiesciami, przepraszam, ale godzine temu odeszla moja Tesciowa. Swiatelko dla niej(*).
Kochana moje kondolencje.
Jedno jest pocieszające.Na pewno już nie cierpi.
Bóg się nad nią ulitował

Witam nowe aniołkowe mamusie .Zapalam światełko dla Waszych skarbów (*) (*) (*)

Dawno mnie tu nie było,ale przepraszam ,na razie ten wątek nieco mnie przytłacza .:sorry::sorry:

Dzis jednak zajrzałam...
Kto zna Jujkę to ogłaszam ,że wczoraj urodziła Lenkę .
Lenka ma 3600 i 56 cm
Rozmawiałam dziś z Jujką.
Przespały całą noc .Mała bardzo spokojna.
Jak wszystko będzie dobrze ,to w piątek wychodzą do domu.
Mam fotkę Lenki na komórce ,ale nie mogę zgrać ,bo zgubiłam kabel...:sorry::sorry::sorry:
Wybaczcie :rofl2::rofl2:

A u mnie...
Byłam dziś na uczelni dopełnić formalności rezygnacji.:tak::tak:
Potem pojechałam na drugi koniec Warszawy prawie do biblioteki,która okazała się zamknięta :sorry::sorry::sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ze złości poszłam do carrefoura i zaszalałam .:sorry::sorry::rofl2::rofl2:
Trafiłam na promocję ciuszków dla niemowlaków i odpłynęłam :-):-):-)
Wydałam 170 zł ,ale kupiłam 5 pajacyków welurkowych ,5 par body po 6 zł ,1 body za 5 zł i 1 body bez rękawków z Disney's za 15 ;-),skarpetki grzechoczące za 7 zł i rampersy w 5-10-15 za 19 zł :-D:-D:-D:-D
Zakupy uważam za udane i do tego za rozsądną cenę :tak::tak::-):-)
Ufff ależ jestem dziś szczęśliwa i napatrzeć na te cudności się nie umiem.:-D:-D:-D:-D
Zrobiłam obiad i czas na odpoczynek.
idę poleżeć:tak::tak::tak:
Mam nadzieję ,że wniosłam tu trochę optymizmu.
Pomimo tego ,że nie było szans by dzielnie trwamy i wg USG ostatniego to już 17 tydzień .;-):tak::-):-)

As- dzięki za wieści :tak:no to faktycznie zaszalałaś :-D ehh kiedy ja będę robiła takie zakupy już teraz czasem mnie korci żeby coś kupić.
Jujka- Gratulujemy córci wracaj do nas szybko i opowiadaj
:tak:

reklama
witajcie..cos tu cicho...;-) as 76 no to naprawde zaszalalas:-),ale dobrze,bo przeciez wiadomo,ze nic tak dobrze nie wpływa na pozytywne samopoczucie kobiety jak zakupy:tak: jujka gratulacje dzidzi:tak: a ja dzis drynalam do labo i sa juz wyniki cytomegalii...jutro moj idzie mi je odebrac bo ja akurat jestem w pracy...szczerze to boje sie liczny jaka tam odczytam...czy bedzie nizsza od poprzedniej???? mam nadzieje ze tak:tak: a ja umieram,bo @ daje mi w kosc konkretnie:wściekła/y: ale mam nadzieje rowniez na to,ze to juz ostatnia i przez 9 kolejnych miesiecy nie dostane...:tak:

MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...

Do góry