Dzieki Kochane za wsparcie. Pocieszamy sie tym ze juz nie cierpi, ale przede wszystkim tym, ze teraz jest ze swoimi dziecmi, wnukami i swoja Mama. Pewnie gdzies po drodze spotkala juz moja Babunie. Wspieram M jak moge, ale do niego jeszcze tak naprawde nie dotarlo. Pewnie dotrze dopiero jak ja zobaczy... Sam tak stwierdzil. Milej nocki Kochane i przepraszam ze tak samolubnie.
reklama
Olusia81 - dla Teściowej
[*] M. się pozbiera, gorzej będzie z Teściem, bo stracił miłość i towarzysza codzienności. Trzymajcie się.
Kasiaa24 - odpoczywaj
hona i karola - czy możecie pisać z jakimiś odstępami, ciężko się czyta Wasze posty.
[*] M. się pozbiera, gorzej będzie z Teściem, bo stracił miłość i towarzysza codzienności. Trzymajcie się.
Kasiaa24 - odpoczywaj
hona i karola - czy możecie pisać z jakimiś odstępami, ciężko się czyta Wasze posty.
karola1388
Poprostu żyj...
kasia24,bo widzisz ja nawet nie zwrociłam uwagi na te daty ehh...nic mi sie nie rzuciło w oczy,ale ja tak zawsze mam.Liljanko ogarne sie obiecuje:-) nie chce nikomu tutaj utrudniac zycia a ja dzis zaczełam plamic..czyli dostaje @...tylko kurka za wczesnie.powinnam dostac ok 3go...moze to przez ten acard mi sie przyspieszyło???/ ostatnio stwierdziłam,ze niedlugo bede dostawac 2 razy w miesiacu i tak wlasnie sie stalo nie wiem czemu sie tak dzieje...od kilku miesiecy dostaje coraz wczesniej.najpierw dostawalam 10go,pozniej 8go,5go,3go i dzis...musze o tym gince powiedziec zobaczymy co powie...troche mnie to nie pokoi...i jak tu sie starac o dzidzie jak ja nawet dobrze nie moge obliczyc kiedy wypadnie mi owu???? a tak mi sie w glowie kreci,ze ledwo moge pisac...jesio zaraz do pracy musze sie zbierac... no nic pozdrawiam was.
MOJE ANIOŁKI 07.03.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...
kasiuleczka31
Fanka BB :)
Karola kazała brać nawet w trakcie miesiączki, bo nigdy nic nie wiadomo- może owulacja się przesunąć, wystąpić plamienie itp, u mnie miesiączka nie przyszła .Po teście zwiększyła dawkę aspiryny( zamieniła na aspirin protect). Podstawa to dobry lekarz i zaufanie do niego. Powodzenia
agniesia84
Fanka BB :)
Witam laseczki, bardzo proszę o wsparcie kciukasami,otóż w piątek o godz. 13.30 będę bronić tytułu,o którym zawsze marzyłam,mam nadzieje zostać magistrem i potrzebuje waszego wsparcia)))
Olusia (*) dla twojej teściowej,tam gdzie teraz jest,jest jej dobrze a napewno dużo dużo lżej....
Pozdrawiam cieplutko wszystkie forumowiczki:************buziaki
Olusia (*) dla twojej teściowej,tam gdzie teraz jest,jest jej dobrze a napewno dużo dużo lżej....
Pozdrawiam cieplutko wszystkie forumowiczki:************buziaki
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Olusia, dla Teściowej światełko (*), a M potrzebuje czasu...po prostu bądź przy nim i już...
Agniesia, no to kochana....dasz radę!!!! Kciuki i kopniaczek w zadek na szczęście!!!
Agniesia, no to kochana....dasz radę!!!! Kciuki i kopniaczek w zadek na szczęście!!!
K
kobietka22
Gość
Witam wszystkie dziewczynki
Agniesia- ocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Hona- kochana miło ,że zajrzałaś do nas , u nas zawsze możesz się wygadać , wypłakać co tylko potrzebujesz.
Karola- może taki ma być ten wynik właśnie.
Pisałyście o tym jak mężowie to przeżywają , mój bardzo płakał , ale potem był "twardy" pomagał mi jak mógł i za to jestem mu bardzo wdzięczna , a o tym ,że to już rok czy 3 lata nie pamięta było minęło on tak do tego podchodzi i może lepiej ,że właśnie tak , bo jakbyśmy oboje tak przeżywali to by to zdrowe za bardzo nie było , tym bardziej ,że ja po wiadomo jakiej chorobie , to takie przeżywanie też wykańcza mi nerwy.
Agniesia- ocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Hona- kochana miło ,że zajrzałaś do nas , u nas zawsze możesz się wygadać , wypłakać co tylko potrzebujesz.
Karola- może taki ma być ten wynik właśnie.
Pisałyście o tym jak mężowie to przeżywają , mój bardzo płakał , ale potem był "twardy" pomagał mi jak mógł i za to jestem mu bardzo wdzięczna , a o tym ,że to już rok czy 3 lata nie pamięta było minęło on tak do tego podchodzi i może lepiej ,że właśnie tak , bo jakbyśmy oboje tak przeżywali to by to zdrowe za bardzo nie było , tym bardziej ,że ja po wiadomo jakiej chorobie , to takie przeżywanie też wykańcza mi nerwy.
Kochana moje kondolencje.Kochane, ja ze smutnymi wiesciami, przepraszam, ale godzine temu odeszla moja Tesciowa. Swiatelko dla niej(*).
Jedno jest pocieszające.Na pewno już nie cierpi.
Bóg się nad nią ulitował
Witam nowe aniołkowe mamusie .Zapalam światełko dla Waszych skarbów (*) (*) (*)
Dawno mnie tu nie było,ale przepraszam ,na razie ten wątek nieco mnie przytłacza .
Dzis jednak zajrzałam...
Kto zna Jujkę to ogłaszam ,że wczoraj urodziła Lenkę .
Lenka ma 3600 i 56 cm
Rozmawiałam dziś z Jujką.
Przespały całą noc .Mała bardzo spokojna.
Jak wszystko będzie dobrze ,to w piątek wychodzą do domu.
Mam fotkę Lenki na komórce ,ale nie mogę zgrać ,bo zgubiłam kabel...
Wybaczcie
A u mnie...
Byłam dziś na uczelni dopełnić formalności rezygnacji.
Potem pojechałam na drugi koniec Warszawy prawie do biblioteki,która okazała się zamknięta
ze złości poszłam do carrefoura i zaszalałam .
Trafiłam na promocję ciuszków dla niemowlaków i odpłynęłam :-):-):-)
Wydałam 170 zł ,ale kupiłam 5 pajacyków welurkowych ,5 par body po 6 zł ,1 body za 5 zł i 1 body bez rękawków z Disney's za 15 ;-),skarpetki grzechoczące za 7 zł i rampersy w 5-10-15 za 19 zł
Zakupy uważam za udane i do tego za rozsądną cenę :-):-)
Ufff ależ jestem dziś szczęśliwa i napatrzeć na te cudności się nie umiem.
Zrobiłam obiad i czas na odpoczynek.
idę poleżeć
Mam nadzieję ,że wniosłam tu trochę optymizmu.
Pomimo tego ,że nie było szans by dzielnie trwamy i wg USG ostatniego to już 17 tydzień .;-):-):-)
K
kobietka22
Gość
As- dzięki za wieści no to faktycznie zaszalałaś ehh kiedy ja będę robiła takie zakupy już teraz czasem mnie korci żeby coś kupić.
Jujka- Gratulujemy córci wracaj do nas szybko i opowiadaj
Jujka- Gratulujemy córci wracaj do nas szybko i opowiadaj
reklama
karola1388
Poprostu żyj...
witajcie..cos tu cicho...;-) as 76 no to naprawde zaszalalas:-),ale dobrze,bo przeciez wiadomo,ze nic tak dobrze nie wpływa na pozytywne samopoczucie kobiety jak zakupy jujka gratulacje dzidzi a ja dzis drynalam do labo i sa juz wyniki cytomegalii...jutro moj idzie mi je odebrac bo ja akurat jestem w pracy...szczerze to boje sie liczny jaka tam odczytam...czy bedzie nizsza od poprzedniej???? mam nadzieje ze tak a ja umieram,bo @ daje mi w kosc konkretnie ale mam nadzieje rowniez na to,ze to juz ostatnia i przez 9 kolejnych miesiecy nie dostane...