karola1388
Poprostu żyj...
witajcie kochane.Ilonko1990 u mnie identyczna pogoda jak u ciebie.pies wariuje,bo chce isc sie wyciekac,a ja nie chce z nim isc na pola bo znowu mnie zawieje wiec musi mu wystarczyc spacer wkolo bloku...tez jestem za tym zeby nic nigdzie nie przenosic,bo sa takie osoby jak ja:-) ktore ciezko ogarniaja niektore sprawy i moga sie pogubic,a pozatym jak sie szuka pomocy to odrazu wchodzi sie tutaj-mowie teraz o nowych dziewczynach po stratach.a pozniej to szukac sie bedzie trzeba itd...jesli chodzi o to czekanie...dziewczyna82 widzisz tak jak napisala ilona1990 jej przypadek pokazal,z pol roq czekac nie trzeba.ja jestem przypadkiem gdzie nie odczekalam nawet 1 miesiaca i mialam poronienie kolejne zreszta zobaczysz pod postem...a teraz za miesiac bedziemy sie starac jak dobrze pojdzie...generalnie roznie to jest.ja zawsze mysle zeby te minimum 3 miesiace sobie odczekac i jesli jest sie gotowym to dzialac.pol roq po 1 stracie to wg mnie za dlugo.mozna dostac swira a ilona1990 wogole to trzymam&&&& zeby twoja historia skonczyla sie juz happy endem tak jak dla nas najgorsze sa pierwsze miesiace tak dla ciebie najgorszy jest chyba drugi trymestr...to pokazuje,ze trzeba walczyc do konca nie spoczywac na laurach.bedzie dobrze,bo nie moze byc inaczej chce zobaczyc zdjecie dzidziolka,a nie kolejny suwaczek.i wogole to mam nadzieje,ze ja bede nastepna w kolejnosci a co do tego szwa to kloc sie,walcz o to,bo to ty jestes matka i ty wiesz i czujesz najlepiej co jest ok a co nie.takze lekarza za haby i koniec:-) u nas cos sie nie wyraznie sloneczko przebija moze bedzie ladna niedziela.pozniej idziemy do tesciow na obiadek i pewnie niedziela zleci.moj kupil wczoraj to autko.wrocił o 21 ale zadowolony.to najwazniejsze.jest troche w nim do zrobienia,ale moj jest mechanikiem to sobie poradzi.juz wogole go nie bedzie w domu po pracy bo bedzie grzebał przy aucie ehh...pozdrawiam i zycze milej niedzieli:*
MOJE ANIOŁKI 07.04.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...
MOJE ANIOŁKI 07.04.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...